| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Tiyatro ile sinema karşılaştırılmalı mıdır? | |||
| Asla! | | 14 | 100,00% |
| Olabilir.. | | 0 | 0% |
| Elbette! | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Tiyatro ile sinema karşılaştırılmalı mıdır? Tiyatro ile sinema karşılaştırılmalı mıdır? Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 831
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8787 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olarmı heç öle bişe ne alakası var ![]() Aşk Salgın Bir Hastalık! *** |
|
| | #3 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl karıştırıyoruz? (mikserle tabiki deyip klişe bir espiri yapmayı düşünmeyin sakın ) hayır acarsanız ona göre bişeyler yazmayı düşünüyorum Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tiyatro ile sinema karşılaştırılmalı mıdır? Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni | |
|
| | #5 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pardon.. yanlış okumuş... bende diyorum sacma bir durum var ama ne benden kaynaklanan bi sorun... insanız herkes hata yapabilir... o zaman söyle diyebiliriz olamaz... karşılaştırılamaz Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (12-01-08) |
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.393
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:42368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söz konusu bile olmamali . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cikss, ikiside birbirlerinden ayri ve karsilastastirilmiyacak kadar özel birer sanattir..
|
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tiyatroyu tiyatro yapan sahneleri ve sinemayı sinema yapam kareleri çıkartırsan olur... Ama o zaman tiyatro kalmaz sinemada !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YeŞiLimm (08-02-08) |
| | #9 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 426
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sinemadansa tiyatro daha zor bi iş çünkü sinemadaki yapılan yanlışlkları silip atabilirsin ama tiyatroda öyle bi şansuın yok sahneye çıktıktan sonra ya vezir olmak var yada lezil olmak tiyatroculuk daha zor bi iş
|
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir çok sinema sanatçısının, oyuncu olmak isteyenlerin tiyatro sahnesinden geçmesi gerektiğine ilişkin beyanatları, röportaj ve yazılarını okudum. sinema kolaydır. sıkıysa seyirci karşısında oynasınlar. tiyatro, sinemayla karşılaştırılamaz.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #12 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:16 ![]() ![]() | tabi ki hayır. bi albüm alıyoruz adamın şarkıları güzel diyoruz. bi de konserine gidiyoruz adamın, tadı başka oluyor ... |
|
| | #13 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tiyatro ve sinemayı karşılaştıramayız,çünkü ikisi de "oyunculuk" çatısı altında birleşiyor. |
|
| | #14 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende ikisininde ayrı yeri var onun için ikiside kendi içinde güzellikleri var İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne alaka ters bi cümle olmuş
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |