| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Kadınlar 20-25 yaş arasında futbol topu gibidir 22 peşinden koşar 25-30 yaş arası basket topu gibidir 10 kişi peşinden koşar 30-35 yaş arası tenis topu gibdir 2 kişi peşinden koşar 40dan sonra yakartop gibidir atarsın herkes toptan kaçar `Kelebek .. (: s.R..! `Deniz ülkesi.. |6| Sessizlik |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.338
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şii aloooo nasıl benzetme bunlar ![]() birinde tekmeleniyor, birinde yere vuruluyor, birinde de bir o rakete bir bu rakete ![]() Sonuncusu en güzeli gibi ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Metu İz baCK (31-05-08), MiSsCaT (31-05-08) |
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.286
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayy ne ayıp yaa `Kelebek .. (: s.R..! `Deniz ülkesi.. |6| Sessizlik |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah ta seni güldürsün yaw ne diim ![]() ![]() Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiSsCaT (31-05-08) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginççç.... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde dogru ama bazısıda sarap gibidir yani YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #9 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.936
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu Yazanın Alnından Opmek Lazım ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #10 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| misscat |
| Konu Seçenekleri | |
| |