| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Spor grubu ![]() | Trojen silme programı
Arkadaşlar bana trojen silme programı lazım çok acil ![]() seriali ve türkce dili olan güzel bir program olursa sevinirim |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 | |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() | Alıntı: özel bir porgram lazım mümkünse tr olsun | |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nod32 günde 2-3 kere güncelliyor kendini ve trojenleri görmemesi pek mümkün değil(: Kullanıyorum ve çok memnunum. İlginç... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dracula Virüs Temizleyici henüz bir antivirüs programı değildir yani gerçek zamanlı koruma sağlayamaz bu nedenle de antivirüs programlarıyla birlikte çalışırken hiçbir sorun yaşamazsınız. Özellikleri Bilgisayarımızda gereksiz depolanan Temp ve Prefectvb. dizinlerindeki dosyaları siler. activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir. Sadece activexdebugger32.exe virüsü için değil, her geçen gün artan veri tabanıyla yeni virüsleri bulabilme adına ilk adım atılmıştır.Program İçin Neler Gerekli?: .Net Framework 2.0 DOWNLOAD DRACULA VİRÜS TEMİZLEYİCİ ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
bende çok seviyorum nod 32 yi ve kullanıyorum fakat sağlam trojenler girdi pcme silmem gerek
|
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu yukle hem etkili hemde çok hızlı ve hiç bi trojeni atlamıyo kullanımıda çok basit
|
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu siteye bilgisauyarımdan program atamıyom kafayı yedirecek bana en sonun da bari ismini yazayımda bul kusuruma bkma browser[1].hijack.recover.v2.2
|
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
belki ust modelleride çıkmıştır bulabilirsen onlar daha çok işine yarar
|
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
bunuda kullanabilirsin tam senin aradığın gibi http://www.tamindir.com/program/1396...Terminator.htm |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
çok saolun arkadaşlar
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |