Konu Seçenekleri
Eski 07-06-08, 12:29 Çevrimiçi   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tsubasa

Kaptan tsubasa dir kendileri bide nefis bir sutu vardir taaaaaaaaaaa göklere cikar top ardindan füze gibi inerdi top asaga

Giriste cok güzeldir hani kanal D de olsun diger kanallarda olsun hep izlerdim sabahin köründe kalkip

Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
peris (06-08-08), Tuğrul Bey (07-06-08), `Hiperaktif (07-06-08)
Eski 07-06-08, 12:34 Çevrimdışı   #2
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dünyanın yuvarlak olduğunu bu çizgi filmde öğrenmiştim Ha bir de futbol topunun üstadı,kalecilerin babası ''makabayaşi'' vardı yazılışını tam hatırlamadığımdan okunuşunu yazdım

Enterasan bir çizgi filmdi. O, şut çekilen top kaleye gidene kadar şekilden şekile girerdi

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 12:59 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.120
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çocukluğumun çizgi filmi ve ateri oyunu

özellikle ateri oyunu hastasıydım

o muhteşem oyun ve katıldığımız turnuva

bir de kaybedince en başa dönmes yok muydu

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 13:04 Çevrimiçi   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.100
Teşekkür etti: 2.544
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yolunu beklediğim çizgi filmdir. başlama saatini iple çekerdim. okuldan geldikten sonra tvnin başına kurulup reklamlarına kadar izlerdim... ama atarisini oynamadım...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 13:07 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.071
Teşekkür etti: 2.476
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bir de atari oyunu vardır ki süper. :-) Tusubasa kendi yarı alanından bile gol atabilir bir kere sadece. Yani banko bir golünüz olur her maçta :-)

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 13:32 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cizgi filmdeki karakterlerde süperdir, mesela Erik vardi o sut cektimi bir sürü top görünürdü
Eski 07-06-08, 13:36 Çevrimiçi   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.100
Teşekkür etti: 2.544
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bacak kadar boyuyla nasıl çekiyordu o şutları hayretler içinde izlerdik... fizik kurallarını delip geçen zigzag şutu hala gözümün önüne gelir.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 13:49 Çevrimdışı   #8

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.156
Teşekkür etti: 4.653
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94791
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hala pc de atari oyunu olan yıllardır eskimeyen bir çizgi filmdir kendisi
hatırlıyorumda oyunun bitirene kadar sabahlamıştım ve de bitirmiştim ne sevinmiştim beee

Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:16 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

gerceksevda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 758
Teşekkür etti: 1.026
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2007
gerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
top illa gol alacam diye bi gayret içine girerdi.. önüne ne gelirse gelsin illaki durduramazdı topu..

...

Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin

Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin..

Eski 28-06-08, 11:20 Çevrimiçi   #10
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Bide Tsubasa nın kankası wardı topa bırlıkte falan vururlardı daha sonra makabiyaşi tusubasanın takımına transfer olmustu cok sevinmistim
Eski 28-06-08, 14:27 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hiç unutmam ilk okul 4.sınıftayken bunun oyununu almıştım o kadar bağımlısı olmuştumki okula hasta numası yapıp gitmedim bunu oynadım daha sonra Annem önümüzdeki 5sene gerçekten hasta olsam bile yemedi ama olsun tsußasa için değerdi...

Ayrıca ç.filmleride çok güzel çocuk sahayı 2günde koşarak geçiyordu...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 28-06-08, 14:48 Çevrimiçi   #12
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.106
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30101
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çocukluğumun mübarek çizgi filmi, tapardım adeta

Çizgi filmi dışında Sega'da oyunu vardı ,sabahtan akşama kadar oynardık

Videoyu izledim de , ne güzel günlerdi abicim, özledim o günleri

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu J.Mengele tarafından (28-06-08 Saat 14:50 ) de değiştirilmiştir..
Eski 01-07-08, 22:30 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6707
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
fantaitk bir çizgi filmdi....hele takımının kalecisi tam karizmaydı....
bacaklarını pergel gibi açıp bir şut çekerdi top yamulurdu....
bkz:tsubasa izleyip gaza geldikten sonra hırsla alman kalesi oynamak

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 01-07-08, 22:34 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu konuya yorum yapan ilk bayan benim sanırım

Neyse gelelim tsubasaya

Hala futbolculara sarktığımdanda belli olduğu gibi , küçükkende bu koca gözlü futbolcu arkadaşa sarkıyomuşum

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Eski 01-07-08, 22:37 Çevrimiçi   #15
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.913
Teşekkür etti: 1.222
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
He-Man in Yeşil sahalardaki versiyonuydu benim için her maç celallenir topa çaktığı gibi kaleciyle kaleyi yeksan ederdi

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 06-08-08, 13:52 Çevrimiçi   #16
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 877
Teşekkür etti: 307
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2372
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
onurla hiç kaçırmazdık müziğine hep bayılmışımdır bde kız fln vardı hoşlanıyorlar mıydı birbirlernden acaip ilgyle izlerdm hehe

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 06-08-08, 14:30 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.513
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
cep telefonları için oyunu vardır uzun bir serüvendir git gide zorlaşır ...

japonyadır takımınız amaç dünya kupasına katılıp finale ulaşmak finalde brezilyayı devirmektir. Çeşitli turnuvalardan geçersiniz ...

Finale kadar gelip brezilyayı yenemedim ...

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 06-08-08, 14:37 Çevrimdışı   #18
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ne çizgifilmdi be hiç kaçırmazdım. arkadaşlarla maç oynarken herkes tusubasa olurdu

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr

Konu Seçenekleri