| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Tsubasa
Kaptan tsubasa dir kendileri bide nefis bir sutu vardir taaaaaaaaaaa göklere cikar top ardindan füze gibi inerdi top asaga ![]() Giriste cok güzeldir hani kanal D de olsun diger kanallarda olsun hep izlerdim sabahin köründe kalkip ![]()
| |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyanın yuvarlak olduğunu bu çizgi filmde öğrenmiştim Ha bir de futbol topunun üstadı,kalecilerin babası ''makabayaşi'' vardı yazılışını tam hatırlamadığımdan okunuşunu yazdım Enterasan bir çizgi filmdi. O, şut çekilen top kaleye gidene kadar şekilden şekile girerdi Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (07-06-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çocukluğumun çizgi filmi ve ateri oyunu ![]() ![]() özellikle ateri oyunu hastasıydım o muhteşem oyun ve katıldığımız turnuva bir de kaybedince en başa dönmes yok muydu Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yolunu beklediğim çizgi filmdir. başlama saatini iple çekerdim. okuldan geldikten sonra tvnin başına kurulup reklamlarına kadar izlerdim... ama atarisini oynamadım...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.476
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de atari oyunu vardır ki süper. :-) Tusubasa kendi yarı alanından bile gol atabilir bir kere sadece. Yani banko bir golünüz olur her maçta :-)
|
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cizgi filmdeki karakterlerde süperdir, mesela Erik vardi o sut cektimi bir sürü top görünürdü
|
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bacak kadar boyuyla nasıl çekiyordu o şutları hayretler içinde izlerdik... fizik kurallarını delip geçen zigzag şutu hala gözümün önüne gelir.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.653
Forum Gücü: 251 Forum Puanı:94791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala pc de atari oyunu olan yıllardır eskimeyen bir çizgi filmdir kendisi hatırlıyorumda oyunun bitirene kadar sabahlamıştım ve de bitirmiştim ne sevinmiştim beee ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
top illa gol alacam diye bi gayret içine girerdi.. önüne ne gelirse gelsin illaki durduramazdı topu.. ... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide Tsubasa nın kankası wardı topa bırlıkte falan vururlardı daha sonra makabiyaşi tusubasanın takımına transfer olmustu cok sevinmistim |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç unutmam ilk okul 4.sınıftayken bunun oyununu almıştım o kadar bağımlısı olmuştumki okula hasta numası yapıp gitmedim bunu oynadım daha sonra Annem önümüzdeki 5sene gerçekten hasta olsam bile yemedi ama olsun tsußasa için değerdi...Ayrıca ç.filmleride çok güzel çocuk sahayı 2günde koşarak geçiyordu... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocukluğumun mübarek çizgi filmi, tapardım adeta ![]() Çizgi filmi dışında Sega'da oyunu vardı ,sabahtan akşama kadar oynardık ![]() Videoyu izledim de , ne güzel günlerdi abicim, özledim o günleri ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler Konu J.Mengele tarafından (28-06-08 Saat 14:50 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantaitk bir çizgi filmdi....hele takımının kalecisi tam karizmaydı.... bacaklarını pergel gibi açıp bir şut çekerdi top yamulurdu.... bkz:tsubasa izleyip gaza geldikten sonra hırsla alman kalesi oynamak David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuya yorum yapan ilk bayan benim sanırım ![]() Neyse gelelim tsubasaya ![]() Hala futbolculara sarktığımdanda belli olduğu gibi , küçükkende bu koca gözlü futbolcu arkadaşa sarkıyomuşum ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.222
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
He-Man in Yeşil sahalardaki versiyonuydu benim için her maç celallenir topa çaktığı gibi kaleciyle kaleyi yeksan ederdi Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 307
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onurla hiç kaçırmazdık müziğine hep bayılmışımdır bde kız fln vardı hoşlanıyorlar mıydı birbirlernden acaip ilgyle izlerdm hehe ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cep telefonları için oyunu vardır uzun bir serüvendir git gide zorlaşır ... japonyadır takımınız amaç dünya kupasına katılıp finale ulaşmak finalde brezilyayı devirmektir. Çeşitli turnuvalardan geçersiniz ... Finale kadar gelip brezilyayı yenemedim ... Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #18 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne çizgifilmdi be hiç kaçırmazdım. arkadaşlarla maç oynarken herkes tusubasa olurdu Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |