| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Tüm E-Dana Yönetiminden Özür DiLerim Geçmişte yaptığım çocukca şeyLerden doLayı Tüm E-Dana Yönetiminden we üyeLerinden Özür DiLerim sizLer için biraz sert konuşmuştum ama çok pişman oLdum söyLediğim SözLerden doLayı hepinizden Tüm E-Dana Yönetiminden Tekrar Tekrar Özür DiLerim we beni AFFetmenizi istiyorum seLametLe ...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (03-07-07) |
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.897
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidenlerr Yavas Yavas Gerii Donuyor ![]() Abiiii sende ortaya cik gizlenme daha fazla (: derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Kariizma (07-12-06) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e o zaman wellcome back Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hata insana özgüdür. Bugün sen yaparsın, yarın sana yapılır. Önemli olan özür dileyibilip, Affedebilmekte. Konu hakkında bilgim yok, sadece bu güzel davranış için kutlarım. Tekrardan Hoşgeldin. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.886
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:26213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | smyrna kardesimin sözelerine katiliyorum.insanin hatasini anlayip özür dilemeside bi erdemliktir. ![]() Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!! |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
örnek bir davranış olmasını temenni ediyoruz.. artık gizli gizli girenlerde etkilenir de birşeyleri itiraf ederler diye bekliyorum.. hoş gelmişsindir umarım.. zamanla görücez.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #9 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 391
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sad Alıntı:
| |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | »¦«Qûâtróñï©»¦« kim kime neyi söLemedimi ? |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-Dana ya her üye olan insanın başımızın üstünde yeri var . Hatalar insanlara mahsus herkez hata yapabilir . ben yapmıyormuyum mutlaka yapıyorumdur veya yapmışımdır . Tavsiye veremem öğüt vericek yaştada değilim . bildiğim tek şey birlikden kuvvet doğacağıdır . Haydin Dostlar birlik olalım bir kenetlenelim birbirimize hatayı en aza indirip yaşamımızın büyük bir bölümüne hitap eden e-dana da birlikde eğlenelim . Bu arada e-dananın tekrar karizmasına kavuşmasına sevindim hoşgeldin
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |