| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]() | ![]() Açıldım senin yüreğine.. Yelkenlinim.. Dümene geç.. Yönet beni.. Rotanı aşka çevir.. ![]() Siyahımı beyaza çal.. Tüm renklerinle boya beni.. Yazar Gamze Smone 20 mart 2008 00.15 İzmir ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1300 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüregine ve Ps ne saglik Şeker çok begendim :=)
..Bir şiir yazdım sana.. ..Beni hep hatırla diye.. ...Uykucu.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Angelsmone (06-06-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boyalarina saglik )) S E S S I Z C E ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Angelsmone (06-06-08) |
| | #4 |
| Öğrenci Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:239 ![]() ![]() ![]() |
yine her zamanki gibi ![]() tebrik ederim, Angelsmone çalışmalarınız çok dikat çekiyo bence |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Angelsmone (18-06-08) |
| | #5 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.219
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüregine Saglik, Güzel Cali$malar Yine Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:18 ![]() ![]() | ![]() Çok güzel emeğinize sağlık "Seni seviyorum" ağır cümledir. Herkese söylenmez. Bazen yıllarca aranır, Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için. Dili yakar, Dudağı yakar, Bedeni kavurur, lime lime eder. Velhasıl yürekli işidir. Bir ömür pahasına Bir defa söylenir. |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş emğine sağLIk Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| angelsmone |
| Konu Seçenekleri | |
| |