| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Turan Gerçekleşebilir mi? Yoksa Hayal mi? | |||
| Bir gün kesinlikle gerçekleşecek!! | | 17 | 36,96% |
| Bir hayalden öteye gitmez... | | 28 | 60,87% |
| Fikrim yok... | | 1 | 2,17% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır ![]() hayalden öteye gitmeyeceği çok açık.. Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalnızca koca bir hayalden ibaret. Büyük devletlerin çıkarlarına aykırı oladuğu sürece de öyle kalacak. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazı tura oyunu gibi,yazı gelirse gerçekleşmez tura gelirse gerçekleşmez hey allahım ya nerden geldi aklıma sabah sabah yazı tura Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (24-03-08) |
| | #5 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
gerçekleşmesini çok isterim fakat günümüz şartlarında pek mümkün gibi görünmüyor buna rağmen gerçekleşebilir diye düşünüyorum... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.271
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayal bile değil macera işte ![]() ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (24-03-08) |
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adsız Ata : ''Yahudilerin artık Arap vatanı olmuş topraklarda İsrail devletini kurması şaşırtıcı bir macera değil midir?''
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekleşebilir , Neden Olmasın İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (24-03-08) |
| | #9 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
ben gerçekleşebileceğini düşünmüyorum. zaten artık turanı kursanız bile saf kan türk kalmadı ki? yüce asil türk kanı diğer normal kanlarla karıştı.
|
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.547
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
batıya korku salan, avrupaya 700 yıl el etek öprüten, 700 yıl 7 düvele hükümranlık eden cihan imparatorluğunu kuranlar, elbet bir gün Turanıda gerçekleştirecekler.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (25-03-08) |
| | #11 | |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
intergestapo batıya korku salmışsınız zamanında belki ( çünkü ondanda emin değilim) ama şimdi siz batının ağzına bakıyorsunuz. | |
|
| | #12 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o şanlı yılları kuran irade, bunuda kurar. sen kafanı yorma. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() | ben batıyada doğuyada bakıyorum zaten öyle bi sorunum yokki batı yada doğu daha iyi yada daha kötü gibi. ama dediğim ezbere konuşmayın. kafamı yorma konusuna gelince niye yormayayımki sonuçta kürt, türk, ermeni vs bütün halkların mutlu olmasını istiyorum. insnalık için tabiki kafa yormamız gerek
|
|
| | #14 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
osmanlı imparatorluğunun 700 yıl boyunca sağladığı kardeşlik ve huzur ortamının temelinde turan felsefesiyle birlikte nizam-ı alem vardır. islam bayrağı altında tüm dinlerin, dillerin ve ırkların barış huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabileceğidir. bunu başarmışilardır. ne zaman araya ingilz ve avrupa fitnesi girmiştir, o zaman kardeşlik bozulmuştur. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atatürk der ki .. Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllariçinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı. fazla söze ne hacet.. . . sustum.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saklap (18-06-08) |
| | #16 | |
| |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmasını isterdim ama çok zor görünüyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #18 | |
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #19 | |
intergestapo ben kalkıp abd için olumlu konuşmadımki sürekli kalkıp bana abd örneğini veriyorsun ben abd nin neci olduğunu biliyorum. isim verdiğim şahıs bir akademisyen bende kalması diye bi durum yok yani bilimsel açıdan olaylara bakılması için bilimsel çalışmalar sunulması gerektiği için onu yazdım. islam hoşgörüsü altında yavuz alevi katliamı yapmıştır | |
|
| | #20 | |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |