DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar
Anket Sonuçlarını Göster: Turan Gerçekleşebilir mi? Yoksa Hayal mi?
Bir gün kesinlikle gerçekleşecek!! 17 36,96%
Bir hayalden öteye gitmez... 28 60,87%
Fikrim yok... 1 2,17%
Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 23-03-08, 17:47 Çevrimiçi   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Turan gerçekleşebilir mi? Yoksa hayal mi?

TURAN
Sizce Turan bir gün gerçekleşecek mi? Yoksa sadece bir hayal mi?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
And (24-03-08)
Eski 24-03-08, 08:44 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayır
hayalden öteye gitmeyeceği çok açık..

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
sonsuus (24-03-08), ŞiYaR (24-03-08)
Eski 24-03-08, 08:49 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Yalnızca koca bir hayalden ibaret. Büyük devletlerin çıkarlarına aykırı oladuğu sürece de öyle kalacak.
Eski 24-03-08, 08:51 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yazı tura oyunu gibi,yazı gelirse gerçekleşmez tura gelirse gerçekleşmez hey allahım ya nerden geldi aklıma sabah sabah yazı tura

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (24-03-08)
Eski 24-03-08, 15:28 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Huzur Pınarı

fantastik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 119
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:84
fantastik ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
gerçekleşmesini çok isterim fakat günümüz şartlarında pek mümkün gibi
görünmüyor
buna rağmen gerçekleşebilir diye düşünüyorum...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
J.Mengele (24-03-08), saklap (18-06-08)
Eski 24-03-08, 15:35 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.045
Teşekkür etti: 1.271
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
hayal bile değil macera işte

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (24-03-08)
Eski 24-03-08, 16:08 Çevrimiçi   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Adsız Ata : ''Yahudilerin artık Arap vatanı olmuş topraklarda İsrail devletini kurması şaşırtıcı bir macera değil midir?''

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 24-03-08, 17:51 Çevrimdışı   #8

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.008
Teşekkür etti: 454
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16716
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gerçekleşebilir , Neden Olmasın

İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim.
Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim

Fatih Sultan Mehmet

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (24-03-08)
Eski 24-03-08, 20:28 Çevrimdışı   #9
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 190
Teşekkür etti: 364
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
ben gerçekleşebileceğini düşünmüyorum. zaten artık turanı kursanız bile saf kan türk kalmadı ki? yüce asil türk kanı diğer normal kanlarla karıştı.

biji biratiye gellan ( yaşasın halkların kardeşliği)
Eski 24-03-08, 21:52 Çevrimiçi   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.108
Teşekkür etti: 2.547
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
batıya korku salan, avrupaya 700 yıl el etek öprüten, 700 yıl 7 düvele hükümranlık eden cihan imparatorluğunu kuranlar, elbet bir gün Turanıda gerçekleştirecekler.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (25-03-08)
Eski 24-03-08, 21:55 Çevrimdışı   #11
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
batıya korku salan, avrupaya 700 yıl el etek öprüten, 700 yıl 7 düvele hükümranlık eden cihan imparatorluğunu kuranlar, elbet bir gün Turanıda gerçekleştirecekler.

intergestapo batıya korku salmışsınız zamanında belki ( çünkü ondanda emin değilim) ama şimdi siz batının ağzına bakıyorsunuz.

Eski 24-03-08, 21:57 Çevrimiçi   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
senay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
intergestapo batıya korku salmışsınız zamanında belki ( çünkü ondanda emin değilim) ama şimdi siz batının ağzına bakıyorsunuz.
sen bakmıyorsun o batılıların eline dğilmi. kullandığın bilgisayar bile batı icadı.

o şanlı yılları kuran irade, bunuda kurar. sen kafanı yorma.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 24-03-08, 22:10 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Alıntı:
sen bakmıyorsun o batılıların eline dğilmi. kullandığın bilgisayar bile batı icadı.

o şanlı yılları kuran irade, bunuda kurar. sen kafanı yorma.
ben batıyada doğuyada bakıyorum zaten öyle bi sorunum yokki batı yada doğu daha iyi yada daha kötü gibi. ama dediğim ezbere konuşmayın. kafamı yorma konusuna gelince niye yormayayımki sonuçta kürt, türk, ermeni vs bütün halkların mutlu olmasını istiyorum. insnalık için tabiki kafa yormamız gerek

Eski 24-03-08, 22:15 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
ben batıyada doğuyada bakıyorum zaten öyle bi sorunum yokki batı yada doğu daha iyi yada daha kötü gibi. ama dediğim ezbere konuşmayın. kafamı yorma konusuna gelince niye yormayayımki sonuçta kürt, türk, ermeni vs bütün halkların mutlu olmasını istiyorum. insnalık için tabiki kafa yormamız gerek
benim düşüncemde insanlığın mutluluğu amerikanın yeni dünya düzeni dediği oluşumla gelmeyeceğidir. sınırları değiştirilmiş bir ortadoğu tüm dünyaya eziyetten başka külfet getirmez.

osmanlı imparatorluğunun 700 yıl boyunca sağladığı kardeşlik ve huzur ortamının temelinde turan felsefesiyle birlikte nizam-ı alem vardır. islam bayrağı altında tüm dinlerin, dillerin ve ırkların barış huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabileceğidir. bunu başarmışilardır. ne zaman araya ingilz ve avrupa fitnesi girmiştir, o zaman kardeşlik bozulmuştur.

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 24-03-08, 22:25 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Atatürk der ki ..

Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllariçinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı.

fazla söze ne hacet..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
saklap (18-06-08)
Eski 24-03-08, 22:37 Çevrimdışı   #16
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Alıntı:
benim düşüncemde insanlığın mutluluğu amerikanın yeni dünya düzeni dediği oluşumla gelmeyeceğidir. sınırları değiştirilmiş bir ortadoğu tüm dünyaya eziyetten başka külfet getirmez.

osmanlı imparatorluğunun 700 yıl boyunca sağladığı kardeşlik ve huzur ortamının temelinde turan felsefesiyle birlikte nizam-ı alem vardır. islam bayrağı altında tüm dinlerin, dillerin ve ırkların barış huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabileceğidir. bunu başarmışilardır. ne zaman araya ingilz ve avrupa fitnesi girmiştir, o zaman kardeşlik bozulmuştur.
intergestapo abd nin bop projesinin barış değil savaş olduğunu biliyorum vede abd destekçisi değilim. osmanlının 700 yıl boyunca barış vede huzur ortamı yarattığını nerden çıkarıyon? osmanlı gaza vede cihat politikasıyla hareket eden fetihçi bir devletti. sana birde bilgi verem ki tarih kitaplarında okutulanların ne kadar yalan olduğunu bil. osmanlının kuruluşu olarak 1299 bilirsiniz ama bu tarih yanlıştır. asıl tarih 1301 yada 1302 dir .bu konularda çalışmalar devam etmekte. ( kaynak olarak marmara üni erhan afyoncunun sorularla osmanlı imparatorluğu kitabına bakabilirsiniz. siz şimdi erhan afyoncunun solcu olduğunu düşünüp o yanlış yazmış dersiniz ama emin olun erhan hoca solcu değildir)

Eski 24-03-08, 22:44 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Olmasını isterdim ama çok zor görünüyor

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 24-03-08, 22:58 Çevrimiçi   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
intergestapo abd nin bop projesinin barış değil savaş olduğunu biliyorum vede abd destekçisi değilim. osmanlının 700 yıl boyunca barış vede huzur ortamı yarattığını nerden çıkarıyon? osmanlı gaza vede cihat politikasıyla hareket eden fetihçi bir devletti. sana birde bilgi verem ki tarih kitaplarında okutulanların ne kadar yalan olduğunu bil. osmanlının kuruluşu olarak 1299 bilirsiniz ama bu tarih yanlıştır. asıl tarih 1301 yada 1302 dir .bu konularda çalışmalar devam etmekte. ( kaynak olarak marmara üni erhan afyoncunun sorularla osmanlı imparatorluğu kitabına bakabilirsiniz. siz şimdi erhan afyoncunun solcu olduğunu düşünüp o yanlış yazmış dersiniz ama emin olun erhan hoca solcu değildir)
osmanlının 700 yıl boyunca barış ve huzur yarattığını ben çıkarmıyorum. senin tarih hocan sana ne anlattı bilemem ama benim öğrendiğim tarih lise kitaplarıyla sınırlı değl ve bilgilerim benim gözümde doğrudur. seninle osmanlı tarihini tartışmayacağım. isim verdiğin şahıs sende kalsın. osmanlı emperyal bir devletti ama gittiği yerleri amerika gibi kan ve gözyaşına boğmamıştır. cihat ve fetih devletidir çünkü islam düstularıyla yönetilmiştir ve cihat gerektiğinde yapılması gereklidir. amerikada emperyaldir ama gitiği yerde kan ve gözyaşı vardır. osmanlının yöntemi hoşgörüdür. zaten osmanlıdan kastım budur. İslam hoşgörüsü altında dünya düzeni.

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 24-03-08, 23:19 Çevrimdışı   #19
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Alıntı:
osmanlının 700 yıl boyunca barış ve huzur yarattığını ben çıkarmıyorum. senin tarih hocan sana ne anlattı bilemem ama benim öğrendiğim tarih lise kitaplarıyla sınırlı değl ve bilgilerim benim gözümde doğrudur. seninle osmanlı tarihini tartışmayacağım. isim verdiğin şahıs sende kalsın. osmanlı emperyal bir devletti ama gittiği yerleri amerika gibi kan ve gözyaşına boğmamıştır. cihat ve fetih devletidir çünkü islam düstularıyla yönetilmiştir ve cihat gerektiğinde yapılması gereklidir. amerikada emperyaldir ama gitiği yerde kan ve gözyaşı vardır. osmanlının yöntemi hoşgörüdür. zaten osmanlıdan kastım budur. İslam hoşgörüsü altında dünya düzeni.

intergestapo ben kalkıp abd için olumlu konuşmadımki sürekli kalkıp bana abd örneğini veriyorsun ben abd nin neci olduğunu biliyorum. isim verdiğim şahıs bir akademisyen bende kalması diye bi durum yok yani bilimsel açıdan olaylara bakılması için bilimsel çalışmalar sunulması gerektiği için onu yazdım. islam hoşgörüsü altında yavuz alevi katliamı yapmıştır

Eski 25-03-08, 00:54 Çevrimdışı   #20
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
TURAN
Sizce Turan bir gün gerçekleşecek mi? Yoksa sadece bir hayal mi?
rahatsız edici bir hayal...izin verilecek bir durum değill

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu Seçenekleri