DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv
Anket Sonuçlarını Göster: Türk Gençliğine Güveniyor musunuz ?
Evet 21 42,86%
Hayır 23 46,94%
Kararsızım 5 10,20%
Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 15-03-08, 07:44 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31590
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Türk Gençliğine Güveniyor musunuz ?

Türk Gençliğine güveniyor musunuz ? Son dönemlerde uyuşturucu,alkol yaşı iyice düştü bu geleceğimiz için çok büyük bir tehlike midir ? Değil midir ? Veya Yeni nesile güveniyor musunuz ?

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
S.M.U.R.F (15-03-08), İnCi ÇiÇéKi (16-03-08)
Eski 15-03-08, 11:12 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

kaygan_zemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 283
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1056
kaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
aslında güvenmem gerekir bir Türk genci olarak fakat güvenmiyorda değiilimm güveniyorda değilim yani kararsızım..

Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. !

TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..!
Eski 15-03-08, 11:26 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
türk gençliğinin askere gittiğinde zor amanda nasıl işler başarabileceğini güneş opr gördük bence.
evet orda eğitilmiş askerler vs. vardı ama her t
rk gencinin içinde bir savunma gücünün oldugunu düşünüyorum
bu uyuşturucu bagımlısıda olsa baskasıda olsa
bence zor zamanda bütün gençlerin birlik olaacagına inanıyorum

en azından inanmak istiyorum.

''off kocakafalı dünya''
Eski 15-03-08, 11:29 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
coğuna hayır
Eski 15-03-08, 11:59 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 30
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:339
Marco Paşa ara sıra gören oluyorMarco Paşa ara sıra gören oluyorMarco Paşa ara sıra gören oluyorMarco Paşa ara sıra gören oluyor
Cumhuriyet in Gençliğine inancım ne kadar tamsa
hali hazırda ki Türk gençliğinede güvensizliğim bir o kadar zayıf.
Eski 15-03-08, 12:44 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.956
Teşekkür etti: 3.120
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ne yazık ki guvenemiyorum !

Guvenmek isterdim ama populer kultur'un zorunlu kullanıcısı olmuş gibiyiz olmazsa olmazlarımız var gibi artık,

o eskidendi,vatan millet sakarya zihniyeti yok artık hrkes sorunlarını bir sekilde iyi yada kotu yollu aşmaya calısıyor ama sadece kendi mesfaatlerini dusunerek tabi ...

ne yazık ki uzulerek yazıyorum bunları ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 15-03-08, 13:07 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
uyusturucu baz alınmamalı bence!uyusturucu insanın kendisine zarar!ama ne gençler war bu ülkede topluma büyük yaralar weren beyini yıkanmıs olan!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 15-03-08, 13:19 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Malesef Hayir
Eski 15-03-08, 13:52 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hayir
Eski 15-03-08, 14:57 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.968
Teşekkür etti: 15.329
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güveniyorum
Her genç'e güvendiğimden değil
Güvediklerimin kapasitesinin hepsine yeteceğinden...

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
!s!s (15-03-08), ufuk_08 (15-03-08)
Eski 15-03-08, 15:12 Çevrimiçi   #11
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.634
Teşekkür etti: 1.078
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ben sadece Müslüman ve vatan aşığı gençlere güveniyorum.Bunlar bir savaşta hiç korkmadan hiç çekinmeden kendini siper edebilecek insanlardır.Bir engel gördümü kaçan yada verilen işten bir an önce kurtulmaya çalışan gençlerimize güvenmiyorum.

...
Eski 15-03-08, 15:37 Çevrimdışı   #12
Asistan
Huzur Pınarı

Evamm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 234
Teşekkür etti: 168
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:817
Evamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
güvenmek zorundayız,bişeyleri devam etirirp geçmiş emekleri haketmek zorudayız..

.
. .
.
.
.
.
.
.

Zira,
Can susarsa, ömür çürür...

Eski 15-03-08, 17:25 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

özge94 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 536
Teşekkür etti: 97
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:513
özge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ewt güveniyorum çünkü biliyorum ki insanların birbirine güvenmediği bi ülkede asla yaşanmazz yaşansa bile o ülke ülke olmaz bn kendimede sizede ve tüm türk gençliğinede güveniyorum bu türkiyeyi biz yşatacağız unutmayınn

Senden Çok Uzakta Bir Yerlerdeyim..
Eski 15-03-08, 20:06 Çevrimiçi   #14
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.043
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayir güvenmiyorum..
bati sevdasi ugruna kendi degerlerini kaybettikleri icin (:

Peri Padişahının Kızı
..

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni
Masal bitti..!

Mesaja teşekkür eden:
askkorsani (15-03-08)
Eski 15-03-08, 20:53 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bencve günümüz öyle bi hal almış ki...
acınacak durumda bu devirde hiç kimseyede güven olmaz...
Eski 15-03-08, 21:18 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.009
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güveniyorum !

Bu Saydıklarınız Kötü oLanlar .. Fakat Hepsi Böyle DeğiLLer ..!

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 15-03-08, 21:46 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.099
Teşekkür etti: 2.544
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yazılanların hepsi ülke gençliğinin %1 ine tekabül eder onun haricindekiler arasında öyle vatan severler vardırki bize bile ders verir. hem batı özentisi zıpırların nesine güvenelimki..

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 15-03-08, 22:18 Çevrimdışı   #18
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güvenmediklerim var güvendiklerim var...

çoğunluk güvenmediklerim, güvenemediklerim...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 15-03-08, 22:22 Çevrimiçi   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.106
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30101
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kendime güveniyorum. Türk genci olmayan ama TC vatandaşı olanlara güvenmiyorum.

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 16-03-08, 15:01 Çevrimdışı   #20
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir Türk genci olarak kendime ve benim gibi olan arkadaşlarıma güveniyorum
Ama hiçbir şeyin bilincinde olmayan,tamamen özentiden oluşan ve keyfe keder yaşayan bazı şahısları görünce bizim gibilerin daha da artması gerektiğini düşünüyorum..

Kısacası; güvenebileceğim büyük bir kitle olduğuna inanıyorum

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı

Konu Seçenekleri