| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türk Gençliğine Güveniyor musunuz ? | |||
| Evet | | 21 | 42,86% |
| Hayır | | 23 | 46,94% |
| Kararsızım | | 5 | 10,20% |
| Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() |
Türk Gençliğine güveniyor musunuz ? Son dönemlerde uyuşturucu,alkol yaşı iyice düştü bu geleceğimiz için çok büyük bir tehlike midir ? Değil midir ? Veya Yeni nesile güveniyor musunuz ?
![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | S.M.U.R.F (15-03-08), İnCi ÇiÇéKi (16-03-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında güvenmem gerekir bir Türk genci olarak fakat güvenmiyorda değiilimm güveniyorda değilim yani kararsızım.. Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türk gençliğinin askere gittiğinde zor amanda nasıl işler başarabileceğini güneş opr gördük bence. evet orda eğitilmiş askerler vs. vardı ama her t rk gencinin içinde bir savunma gücünün oldugunu düşünüyorum bu uyuşturucu bagımlısıda olsa baskasıda olsa bence zor zamanda bütün gençlerin birlik olaacagına inanıyorum en azından inanmak istiyorum. ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | coğuna hayır |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:339 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumhuriyet in Gençliğine inancım ne kadar tamsa hali hazırda ki Türk gençliğinede güvensizliğim bir o kadar zayıf. |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.120
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yazık ki guvenemiyorum ! Guvenmek isterdim ama populer kultur'un zorunlu kullanıcısı olmuş gibiyiz olmazsa olmazlarımız var gibi artık, o eskidendi,vatan millet sakarya zihniyeti yok artık hrkes sorunlarını bir sekilde iyi yada kotu yollu aşmaya calısıyor ama sadece kendi mesfaatlerini dusunerek tabi ... ne yazık ki uzulerek yazıyorum bunları ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyusturucu baz alınmamalı bence!uyusturucu insanın kendisine zarar!ama ne gençler war bu ülkede topluma büyük yaralar weren beyini yıkanmıs olan!
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malesef Hayir |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.329
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güveniyorum Her genç'e güvendiğimden değil Güvediklerimin kapasitesinin hepsine yeteceğinden... ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #11 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sadece Müslüman ve vatan aşığı gençlere güveniyorum.Bunlar bir savaşta hiç korkmadan hiç çekinmeden kendini siper edebilecek insanlardır.Bir engel gördümü kaçan yada verilen işten bir an önce kurtulmaya çalışan gençlerimize güvenmiyorum.
... |
|
| | #12 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güvenmek zorundayız,bişeyleri devam etirirp geçmiş emekleri haketmek zorudayız.. . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewt güveniyorum çünkü biliyorum ki insanların birbirine güvenmediği bi ülkede asla yaşanmazz yaşansa bile o ülke ülke olmaz bn kendimede sizede ve tüm türk gençliğinede güveniyorum bu türkiyeyi biz yşatacağız unutmayınn |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayir güvenmiyorum.. bati sevdasi ugruna kendi degerlerini kaybettikleri icin (: Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | askkorsani (15-03-08) |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencve günümüz öyle bi hal almış ki... acınacak durumda bu devirde hiç kimseyede güven olmaz... |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güveniyorum ! Bu Saydıklarınız Kötü oLanlar .. Fakat Hepsi Böyle DeğiLLer ..! Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazılanların hepsi ülke gençliğinin %1 ine tekabül eder onun haricindekiler arasında öyle vatan severler vardırki bize bile ders verir. hem batı özentisi zıpırların nesine güvenelimki..
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #18 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güvenmediklerim var güvendiklerim var... çoğunluk güvenmediklerim, güvenemediklerim... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendime güveniyorum. Türk genci olmayan ama TC vatandaşı olanlara güvenmiyorum.
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Türk genci olarak kendime ve benim gibi olan arkadaşlarıma güveniyorum ![]() Ama hiçbir şeyin bilincinde olmayan,tamamen özentiden oluşan ve keyfe keder yaşayan bazı şahısları görünce bizim gibilerin daha da artması gerektiğini düşünüyorum.. Kısacası; güvenebileceğim büyük bir kitle olduğuna inanıyorum ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |