| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türk Sineması'nın unutulmaz repliği sizce hangisi olabilir ? | |||
| Senin annen bi melekti yavrum. | | 10 | 20,00% |
| Amca size kanım çok ısındı size baba diyebilirmiyim?/diyebilirsn yavrum hatta senin gerçek babanım | | 6 | 12,00% |
| Siz evlemezsiniz yavrum /nie ulvi dede/çünkü siz kardeşsiniz yavrum | | 2 | 4,00% |
| Seviyorum de /-hayır / -seviyorum de / -hayır /-seviyorum de ulen/-seviyorum/ -yalan söylüyosun ulen | | 16 | 32,00% |
| -Çek o pis ellerini üzerimden aşağılık herif /sinirlenince dahada güzel oluyosunuz küçük hanım | | 6 | 12,00% |
| Evimin kadını çocuklarının anası olacaksın | | 6 | 12,00% |
| Diğer (bunlar iyi hoşta bence bir başkası diyenler için) | | 4 | 8,00% |
| Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin annen bir melekti yavrum |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadirizm yok sayılamaz ![]() Seviyorum de /-hayır / -seviyorum de / -hayır /-seviyorum de ulen/-seviyorum/ -yalan söylüyosun ulen |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çek o pis ellerini üzerimden aşağılık herif /sinirlenince dahada güzel oluyosunuz küçük hanım Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin annen bi melekti yavrum. Yorgun... |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seviyorum de /-hayır / -seviyorum de / -hayır /-seviyorum de ulen/-seviyorum/ -yalan söylüyosun ulen... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(N)ayir (n)olamaz...
Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden? |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Çek o pis ellerini üzerimden aşağılık herif /sinirlenince dahada güzel oluyosunuz küçük hanım
Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seviyorum de /-hayır / -seviyorum de / -hayır /-seviyorum de ulen/-seviyorum/ -yalan söylüyosun ulen süper İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.454
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amca size kanım çok ısındı size baba diyebilirmiyim?/diyebilirsn yavrum hatta senin gerçek babanım
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz evlemezsiniz yavrum /nie ulvi dede/çünkü siz kardeşsiniz yavrum heeheheh bu ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin annen bi melekti yavrum. Anneler hep melektir Türk sinemalarında ... |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aganin pohunun üstüne poh mu olur! da çok iyiydi ya.. |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin annen bir melekti yafruuuum ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Çek o pis ellerini üzerimden aşağılık herif /sinirlenince dahada güzel oluyosunuz küçük hanım
Yok imza falan!!! |
|
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nen var kuzum ) Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #17 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evimin kadını çocuklarının anası olacaksın ve Amca size kanım çok ısındı size baba diyebilirmiyim? ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faşist aga / fasıst nedır lo / bolem p.st gıım i.ne gibim bişey yani / kovmirem bu bombaydı
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! Konu cCcKaNKuRTcCc tarafından (20-10-07 Saat 14:58 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nen var kuzum kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |