DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 09-04-08, 01:11 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Türk Takımlarının Avrupa Maçları...

Türk takımlarının avrupa maçlarında genelde rakip takımlar avrupada maç yapan takımı desteklemiyorlar. Desteklemedikleri gibi elenmesini istiyorlar. Bende aynı şekilde. BJK TS ve diğer takımları desteklesemde FB'yi desteklemiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz...?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (09-04-08)
Eski 09-04-08, 02:02 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31590
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Her takım taraftarı kendi klübünün başarılar ile rakip takım taraftarını ezince, aldığı kötü sonuçlarda bu sefer karşı taraf aynı şeyi yaptığı için kimse desteklemez. 10gün önce İnönü'de trübünlere 8işareti yapan Lugano'nun oynadığı takımı desteklememeside normal ßeşiktaşlıların. GS de Avrupa'nın Fatihi unvanını kaptırmamak için v 2000lerde aynı şeyi FB liler onlara yaptığı için..

Aslında konu genel ama ben Fß üzerinden gittim malüm maç akşamıydı...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (09-04-08)
Eski 09-04-08, 11:32 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.640
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36873
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çelsi yendi
belliydi fakat fenerliler çok uçmuştu her maçtan sonra sanki kupayı kazanmış gibi seviniyordu amaç her maçdan sonra sevinmek olursa bir yerde sevgi kursakta kalır...
Yinede centilmenligmizi elden bırakmıyoruz(nede olsa Özhan canaydını epey gördük)
Fenerlilere GEçmiş olsun diyoruz.Kupa almak isteyenlere küçük öneri pc yada plastation
Demmeki hermaçtan sonra halay çekip avrupayı salladı demekle kupa kazanılmıyor

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 09-04-08, 13:05 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.968
Teşekkür etti: 15.329
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Başımdan geçen bir olayı anlatarak gireyim fikrimi açıklamaya;

Fenerbahçe - Chelsea İstanbul'da ki ilk maç.
Chelsea golü atar ve kuaförde çalışan iki arkadaşım kendi takımları (tuttukları takımı yazmamın önemi yok) gol atmışcasına gol sevinci yaşıyorlar o sıra da yoldan geçen 45-50 yaşlarında bir amca merdivenleri 3'er 5'er atlayarak kuaförden içeri dalıyor.
Fener gol attı sanarken Chelsea'nın gol attığını öğreniyor...
Çok acı değil mi? Türk geçliği Türk takımı yerine İngiliz takımını destekliyor!

Bu ve bunun gibileri adam yerine koymuyorum, kişilik ve karakterlerinin oturmaması sonucu böyle davrandıklarını düşünüyorum.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
delkray (10-04-08), Evamm (09-04-08), HeLL's AnGeL (10-04-08), MiraLay (09-04-08), Virane (09-04-08), YaGMuR_CiNi (09-04-08)
Eski 09-04-08, 14:10 Çevrimdışı   #5
Asistan
Huzur Pınarı

Evamm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 234
Teşekkür etti: 168
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:817
Evamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hepimiz kardeşiz
dün hepimiz aslında fbli,gs,ts'li vs.. değildik tek bilek Türkiye'liydik(destekleyenler ayyıldız için destekledi)milliyetçilik vatanı içteki hesaplardan herşeyden sıyırıp canı gönülden taktir edip desteklemektir bence dışa karşı.

aslında bende fenerli değil ve sevmem bi tek bu takımı fakat vatan için dışa karşı herhangi küçücük bişeyde bile renk ayırt etmeksizin destek veririm bu bizden herkimse hangi takımsa.

kardeşlik budurherşeyi bi kenara bırakıp destektir.

.
. .
.
.
.
.
.
.

Zira,
Can susarsa, ömür çürür...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (09-04-08)
Eski 09-04-08, 16:17 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.640
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36873
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
HEr yendikden sonra gelip bana Hadi nerdesiniz dedikleri için bende bu hale geldim süleyman abi ne yapayım

Beni bu hale FenerBahçeliler Getirdi Yoksa Gidip bi rusun takımıyla ne işim var
yinede kazansaydı daha güzel olurdu Türkiyede Futbolun degeri yükselirdi

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 09-04-08, 17:02 Çevrimiçi   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
öncelikle tutup yok Türklük, vatanmis, milliyetcilikmis filan hepsini gecin. Bazi kisilerin normalde savunduklari ile yaptiklari arasinda büyük bir celiski var.

Ben söyleyim böyleyim AMA su takimi desteklemiyorum yurt disinda. Olmuyor filan, e ozaman kapa konusma. Kimse senden ne maca yorum yapmamni bekliyor nede FB ye yada hangi takimsa ona destek cikmani.

ayrica insan bir Türk takiminin yenildigi icin seviniyorsa gercekten kafada bir civi eksiktir yahut adamin kaninda bir bozukluk vardir.

Scнiивея bir örnek vermis, Lugano ile. (: ben Lugano nun Türk oldugunu bilmiyordum (:

Ayrica mactan sonra hemen konuya damliyan sözüm ona artisler F5 e filan gecmis olsun gibisinden tek amaclari provoke etmek olan sahislarinda bi ruhsal bozukluk icinde olduklarini düsünmekten baska bir sey gelmiyor aklima.

Isin asli Avrupada bir Türk takimi oynar iken, ona Bjk, Fb, Gs gibi bakmiyorlar. kazanilan puanlar "Ülke" puani diye geciyor dikkatinizi cekerim bilmem birsey takimi puani degil "ülke puani" ha siz diyorsaniz ülke puanimiz artmasin eyvAllah.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (09-04-08)
Eski 09-04-08, 17:10 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEr yendikden sonra gelip bana Hadi nerdesiniz dedikleri için bende bu hale geldim süleyman abi ne yapayım

Beni bu hale FenerBahçeliler Getirdi Yoksa Gidip bi rusun takımıyla ne işim var
yinede kazansaydı daha güzel olurdu Türkiyede Futbolun degeri yükselirdi
İşte bahsettiğim bir nokta da burası, şimdi biz elendik diye dalga geçenler takılanlar olacak ben asla vazgeçmem Türk takımını desteklemekten
Tuttuğum takım yendiğinde de onlarla dalga geçmem, hava atmam, herkesin desteklediğini varsayarım, sevincimi ne kadar kişiyle paylaşırsam o kadar mutlu olurum.
Onlar öyle diyor diye değil, kendin ne olmak istiyorsan öyle olmalıydın

Ama en sonunda anladım

Mesaja teşekkür eden:
delkray (10-04-08)
Eski 09-04-08, 17:15 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle tutup yok Türklük, vatanmis, milliyetcilikmis filan hepsini gecin. Bazi kisilerin normalde savunduklari ile yaptiklari arasinda büyük bir celiski var.

Ben söyleyim böyleyim AMA su takimi desteklemiyorum yurt disinda. Olmuyor filan, e ozaman kapa konusma. Kimse senden ne maca yorum yapmamni bekliyor nede FB ye yada hangi takimsa ona destek cikmani.

ayrica insan bir Türk takiminin yenildigi icin seviniyorsa gercekten kafada bir civi eksiktir yahut adamin kaninda bir bozukluk vardir.

Scнiивея bir örnek vermis, Lugano ile. (: ben Lugano nun Türk oldugunu bilmiyordum (:

Ayrica mactan sonra hemen konuya damliyan sözüm ona artisler F5 e filan gecmis olsun gibisinden tek amaclari provoke etmek olan sahislarinda bi ruhsal bozukluk icinde olduklarini düsünmekten baska bir sey gelmiyor aklima.

Isin asli Avrupada bir Türk takimi oynar iken, ona Bjk, Fb, Gs gibi bakmiyorlar. kazanilan puanlar "Ülke" puani diye geciyor dikkatinizi cekerim bilmem birsey takimi puani degil "ülke puani" ha siz diyorsaniz ülke puanimiz artmasin eyvAllah.
Lafların bana sanırım Virane ..!? Pek yakıştıramadım sana....

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 09-04-08, 17:21 Çevrimiçi   #10
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.346
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
J.Mengele öncelikle konu için teşekkürler kardeşim...

nedense bu konu hep açılır açılması da doğaldır f5 dün yenildi iyi ki yenildi biz avrupa da fırtına estirdik uefayı türkiyeye qetirdik tesadüf dediniz tebrik ediceğiniz yerde...

ve siz böyle yaptıkça siz biz destek bekliyorsunuz bu çok zor çookk!!

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (09-04-08)
Eski 09-04-08, 17:27 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ReMuS™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
J.Mengele öncelikle konu için teşekkürler kardeşim...

nedense bu konu hep açılır açılması da doğaldır f5 dün yenildi iyi ki yenildi biz avrupa da fırtına estirdik uefayı türkiyeye qetirdik tesadüf dediniz tebrik ediceğiniz yerde...

ve siz böyle yaptıkça siz biz destek bekliyorsunuz bu çok zor çookk!!
En basitinden Aziz Yıldırım'ı örnek verelim. Aziz Yıldırım GS uefayı aldığında göbek mi attı? ÇOk mu sevindi? ''Oh GS UEFA'yı aldı ülke puanı arttı'' diyerek mutluluktan havalara mı uçtu?

GS'dede FB'dede BJK'dede diğer takımları destekleyebilecek insanlar olabilir. Bu onlara kalmış birşey... Öncedende söyledim FB dışında tüm Türk takımlarını destekliyorum avrupa'da....

Remus sende abartmışsın biraz... Değiştir bence avatarı

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 09-04-08, 17:33 Çevrimiçi   #12
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.346
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yani bi de şöyle bişi var siz f5liler ne yaptınız ki ne bekliyosunuz?

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 09-04-08, 17:57 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aziz Yıldırım da neymiş be bi laf dedi hepiniz peşinden gittiniz bravo size onun yolundan gittiğiniz için
hem nefret edip hemde örnek alıyorsunuz Afferim

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Selahattin Beyazıt'ın Galatasaray'lılığına laf atanda çıkar Fenerbahçe'yi desteklediği için.

Remus kardeşim;
Siz dediklerin çapulcu kişiler sende onlara kızıp onlar gibi olursan ne farkın kalıyor onlardan?
Unutma ki Galatasarayın kupayı aldığı senelerde, bütün maçlarda türlü Türk takımlarının bayrakları ve taraftarları yan yana omuz omuzaydı.Kupa kazanılırken ne sadece Galatasaraylı olanlar destekledi nede sadece Galatasaray'lılar sevindi
Bardağın dolu tarafı yerine boş tarafa bakman yanlış

J.Mengele
Aziz Yıldırımla beraber izledin sanırım o maçları?
Yaptığı şey gayet orta da Galatasarayın başarını yakalamak ve geçmek için çalışmaya koyuldu ve Fenerbahçe'yi bugünlerine getirdi..
Rakip demek onun başarısını geçmektir yarışmaktır o bişeyleri başarıyorsa daha ileri gitmesi gerektiğini bilmektir.İlerlemektir.
Galatasaray o kupayı almasaydı futbolumuz hala şerefli malubiyetler aldığımız seviyede kalacaktı 3 yiyip 2 attığımızda sevinecektik elimizden kurtuldular diyerek.
Şimdi Galatasaray bu zihniyeti değiştirdi diye neden mutsuz olayım ki?
Başarılarımızı paylaşıp beraber kutlasak ne kaybederiz?

Ama en sonunda anladım

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (10-04-08), HeLL's AnGeL (10-04-08)
Eski 09-04-08, 18:07 Çevrimiçi   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bir bakalim en son kim bir takimdan 5 yemis (:

tutupta F5 diyecek yüzü buluyor birileri.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 09-04-08, 18:14 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
J.Mengele
Aziz Yıldırımla beraber izledin sanırım o maçları?
Yaptığı şey gayet orta da Galatasarayın başarını yakalamak ve geçmek için çalışmaya koyuldu ve Fenerbahçe'yi bugünlerine getirdi..
Rakip demek onun başarısını geçmektir yarışmaktır o bişeyleri başarıyorsa daha ileri gitmesi gerektiğini bilmektir.İlerlemektir.
Galatasaray o kupayı almasaydı futbolumuz hala şerefli malubiyetler aldığımız seviyede kalacaktı 3 yiyip 2 attığımızda sevinecektik elimizden kurtuldular diyerek.
Şimdi Galatasaray bu zihniyeti değiştirdi diye neden mutsuz olayım ki?
Başarılarımızı paylaşıp beraber kutlasak ne kaybederiz?
GS'nin Uefa kupasını almasıyla ilgili söylediği sözler görüşünü ortaya koyuyor...

Siz destekleyebilirsiniz. Çokda iyi yapıyorsunuz. ANcak herkesin destekleme gibi bir zorunluluğu yok...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
Язшμ§™ (09-04-08)
Eski 09-04-08, 18:15 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir bakalim en son kim bir takimdan 5 yemis (:

tutupta F5 diyecek yüzü buluyor birileri.
10 tane'de yiyebilirdik o maçta!! Ama o gruptan çıkıp UEFA'yı alan, üstünede Süper Kupa'yı ekleyen bizdik, başkası değil...
Virane kardeşim bize dediğini kendin yapıyorsun şimdi... Demekki sende sevinmişsin GS chealse'ye yenildiğinde ki bunu bize karşı kullanıyorsun. Desteklemeyebilirsin. En doğal hakkın...

Ben açık açık söylüyorum desteklemediğimi...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu J.Mengele tarafından (09-04-08 Saat 18:18 ) de değiştirilmiştir..
Eski 09-04-08, 18:15 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
içerde ne kadar sevmesekte avrupada fener gol attığında kendi takımım kadar sevindim..
ister takım ister ülke ister canlı her ne olursa olsun sanırım sevmekten zarar gelmez.. karşımızdaki bizi sevmese de ..
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (09-04-08)
Eski 09-04-08, 18:22 Çevrimiçi   #18
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
O lafa gelince tek hatası Türkiyedeki ufak beyinlilerin bolluğunu unutarak , ne demek istediğini iyice açıklamasıydı Aziz Yıldırım'ın;
Galatasaray kupayı almadan önce ;en son ne zaman Yarı Final, Çeyrek Final, Final oynamıştı?
Kupayı aldıktan sonra ne zaman oynadı ?
Niye o başarıyı sürekli hale getiremedi ?
Değindiği nokta buydu, amacıda bu, sürekli o seviyelerde olmalıyız.

Ancak herkesin destekleme gibi bir zorunluluğu yok...
Düşmanlık sebebi ve fitne çıkarmanın ne demek olduğunu bildiğini umuyorum

Desteklemiyorsan da bunu kendi içinde yaşa dışa vurma, kötü şeyler çabuk bulaşır

Ama en sonunda anladım

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (10-04-08)
Eski 09-04-08, 18:27 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı