| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Türk Takımlarının Avrupa Maçları...
Türk takımlarının avrupa maçlarında genelde rakip takımlar avrupada maç yapan takımı desteklemiyorlar. Desteklemedikleri gibi elenmesini istiyorlar. Bende aynı şekilde. BJK TS ve diğer takımları desteklesemde FB'yi desteklemiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz...?
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (09-04-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her takım taraftarı kendi klübünün başarılar ile rakip takım taraftarını ezince, aldığı kötü sonuçlarda bu sefer karşı taraf aynı şeyi yaptığı için kimse desteklemez. 10gün önce İnönü'de trübünlere 8işareti yapan Lugano'nun oynadığı takımı desteklememeside normal ßeşiktaşlıların. GS de Avrupa'nın Fatihi unvanını kaptırmamak için v 2000lerde aynı şeyi FB liler onlara yaptığı için.. Aslında konu genel ama ben Fß üzerinden gittim malüm maç akşamıydı... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (09-04-08) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çelsi yendi ![]() belliydi fakat fenerliler çok uçmuştu her maçtan sonra sanki kupayı kazanmış gibi seviniyordu amaç her maçdan sonra sevinmek olursa bir yerde sevgi kursakta kalır... Yinede centilmenligmizi elden bırakmıyoruz(nede olsa Özhan canaydını epey gördük )Fenerlilere GEçmiş olsun diyoruz.Kupa almak isteyenlere küçük öneri pc yada plastation ![]() Demmeki hermaçtan sonra halay çekip avrupayı salladı demekle kupa kazanılmıyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.329
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başımdan geçen bir olayı anlatarak gireyim fikrimi açıklamaya; Fenerbahçe - Chelsea İstanbul'da ki ilk maç. Chelsea golü atar ve kuaförde çalışan iki arkadaşım kendi takımları (tuttukları takımı yazmamın önemi yok) gol atmışcasına gol sevinci yaşıyorlar o sıra da yoldan geçen 45-50 yaşlarında bir amca merdivenleri 3'er 5'er atlayarak kuaförden içeri dalıyor. Fener gol attı sanarken Chelsea'nın gol attığını öğreniyor... Çok acı değil mi? Türk geçliği Türk takımı yerine İngiliz takımını destekliyor! Bu ve bunun gibileri adam yerine koymuyorum, kişilik ve karakterlerinin oturmaması sonucu böyle davrandıklarını düşünüyorum. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | delkray (10-04-08), Evamm (09-04-08), HeLL's AnGeL (10-04-08), MiraLay (09-04-08), Virane (09-04-08), YaGMuR_CiNi (09-04-08) |
| | #5 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepimiz kardeşiz dün hepimiz aslında fbli,gs,ts'li vs.. değildik tek bilek Türkiye'liydik(destekleyenler ayyıldız için destekledi)milliyetçilik vatanı içteki hesaplardan herşeyden sıyırıp canı gönülden taktir edip desteklemektir bence dışa karşı. aslında bende fenerli değil ve sevmem bi tek bu takımı fakat vatan için dışa karşı herhangi küçücük bişeyde bile renk ayırt etmeksizin destek veririm bu bizden herkimse hangi takımsa. kardeşlik budur herşeyi bi kenara bırakıp destektir. . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (09-04-08) |
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HEr yendikden sonra gelip bana Hadi nerdesiniz dedikleri için bende bu hale geldim süleyman abi ne yapayım ![]() Beni bu hale FenerBahçeliler Getirdi Yoksa Gidip bi rusun takımıyla ne işim var ![]() yinede kazansaydı daha güzel olurdu Türkiyede Futbolun degeri yükselirdi Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle tutup yok Türklük, vatanmis, milliyetcilikmis filan hepsini gecin. Bazi kisilerin normalde savunduklari ile yaptiklari arasinda büyük bir celiski var. Ben söyleyim böyleyim AMA su takimi desteklemiyorum yurt disinda. Olmuyor filan, e ozaman kapa konusma. Kimse senden ne maca yorum yapmamni bekliyor nede FB ye yada hangi takimsa ona destek cikmani. ayrica insan bir Türk takiminin yenildigi icin seviniyorsa gercekten kafada bir civi eksiktir yahut adamin kaninda bir bozukluk vardir. Scнiивея bir örnek vermis, Lugano ile. (: ben Lugano nun Türk oldugunu bilmiyordum (: Ayrica mactan sonra hemen konuya damliyan sözüm ona artisler F5 e filan gecmis olsun gibisinden tek amaclari provoke etmek olan sahislarinda bi ruhsal bozukluk icinde olduklarini düsünmekten baska bir sey gelmiyor aklima. Isin asli Avrupada bir Türk takimi oynar iken, ona Bjk, Fb, Gs gibi bakmiyorlar. kazanilan puanlar "Ülke" puani diye geciyor dikkatinizi cekerim bilmem birsey takimi puani degil "ülke puani" ha siz diyorsaniz ülke puanimiz artmasin eyvAllah. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (09-04-08) |
| | #8 | |
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tuttuğum takım yendiğinde de onlarla dalga geçmem, hava atmam, herkesin desteklediğini varsayarım, sevincimi ne kadar kişiyle paylaşırsam o kadar mutlu olurum. Onlar öyle diyor diye değil, kendin ne olmak istiyorsan öyle olmalıydın ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (10-04-08) |
| | #9 | |
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| | #10 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | J.Mengele öncelikle konu için teşekkürler kardeşim... nedense bu konu hep açılır açılması da doğaldır f5 dün yenildi iyi ki yenildi biz avrupa da fırtına estirdik uefayı türkiyeye qetirdik tesadüf dediniz tebrik ediceğiniz yerde... ve siz böyle yaptıkça siz biz destek bekliyorsunuz bu çok zor çookk!! BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GS'dede FB'dede BJK'dede diğer takımları destekleyebilecek insanlar olabilir. Bu onlara kalmış birşey... Öncedende söyledim FB dışında tüm Türk takımlarını destekliyorum avrupa'da.... Remus sende abartmışsın biraz... Değiştir bence avatarı ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| | #12 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani bi de şöyle bişi var siz f5liler ne yaptınız ki ne bekliyosunuz? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz Yıldırım da neymiş be bi laf dedi hepiniz peşinden gittiniz bravo size onun yolundan gittiğiniz için hem nefret edip hemde örnek alıyorsunuz Afferim ![]() Galatasaray'ın efsane başkanlarından Selahattin Beyazıt'ın Galatasaray'lılığına laf atanda çıkar Fenerbahçe'yi desteklediği için. Remus kardeşim; Siz dediklerin çapulcu kişiler sende onlara kızıp onlar gibi olursan ne farkın kalıyor onlardan? Unutma ki Galatasarayın kupayı aldığı senelerde, bütün maçlarda türlü Türk takımlarının bayrakları ve taraftarları yan yana omuz omuzaydı.Kupa kazanılırken ne sadece Galatasaraylı olanlar destekledi nede sadece Galatasaray'lılar sevindi ![]() Bardağın dolu tarafı yerine boş tarafa bakman yanlış ![]() J.Mengele Aziz Yıldırımla beraber izledin sanırım o maçları? Yaptığı şey gayet orta da Galatasarayın başarını yakalamak ve geçmek için çalışmaya koyuldu ve Fenerbahçe'yi bugünlerine getirdi.. Rakip demek onun başarısını geçmektir yarışmaktır o bişeyleri başarıyorsa daha ileri gitmesi gerektiğini bilmektir.İlerlemektir. Galatasaray o kupayı almasaydı futbolumuz hala şerefli malubiyetler aldığımız seviyede kalacaktı 3 yiyip 2 attığımızda sevinecektik elimizden kurtuldular diyerek. Şimdi Galatasaray bu zihniyeti değiştirdi diye neden mutsuz olayım ki? Başarılarımızı paylaşıp beraber kutlasak ne kaybederiz? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | delkray (10-04-08), HeLL's AnGeL (10-04-08) |
| | #14 |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir bakalim en son kim bir takimdan 5 yemis (: tutupta F5 diyecek yüzü buluyor birileri. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #15 | |
Siz destekleyebilirsiniz. Çokda iyi yapıyorsunuz. ANcak herkesin destekleme gibi bir zorunluluğu yok... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (09-04-08) |
| | #16 | |
Virane kardeşim bize dediğini kendin yapıyorsun şimdi... Demekki sende sevinmişsin GS chealse'ye yenildiğinde ki bunu bize karşı kullanıyorsun. Desteklemeyebilirsin. En doğal hakkın... Ben açık açık söylüyorum desteklemediğimi... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler Konu J.Mengele tarafından (09-04-08 Saat 18:18 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
içerde ne kadar sevmesekte avrupada fener gol attığında kendi takımım kadar sevindim.. ister takım ister ülke ister canlı her ne olursa olsun sanırım sevmekten zarar gelmez.. karşımızdaki bizi sevmese de .. |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O lafa gelince tek hatası Türkiyedeki ufak beyinlilerin bolluğunu unutarak , ne demek istediğini iyice açıklamasıydı Aziz Yıldırım'ın; Galatasaray kupayı almadan önce ;en son ne zaman Yarı Final, Çeyrek Final, Final oynamıştı? Kupayı aldıktan sonra ne zaman oynadı ? Niye o başarıyı sürekli hale getiremedi ? Değindiği nokta buydu, amacıda bu, sürekli o seviyelerde olmalıyız. Ancak herkesin destekleme gibi bir zorunluluğu yok... Düşmanlık sebebi ve fitne çıkarmanın ne demek olduğunu bildiğini umuyorum ![]() Desteklemiyorsan da bunu kendi içinde yaşa dışa vurma, kötü şeyler çabuk bulaşır ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (10-04-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |