DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Meydan Grupları

Konu Seçenekleri
Eski 16-06-08, 11:58 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
dikkat Türk Telekom u Protesto Ediyorum.. Duyun Sesimi / Sesimizi !!!

limitsizdeki fahiş fiyatıyla beni limitli ADSL ye mahkum eden, büyük dosyaları indirirken defalarca matematiksel hesap yapmak zorunda bırakan ve ayrıca Limitli hesabın hızını 1024 e çıkartıp limitsizleri 256 bırakan Türk Telekomu protesto ediyorum Üvey evlat muamelesi görüyoruz... Türk Telekom u protesto ediyorum.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Galiyev (19-06-08), saklap (06-07-08)
Eski 26-06-08, 22:17 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
devam et kardeşim kim tutar seni...

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 14-10-08, 19:16 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ßu aralar kampanya filan çıkıcak diyolar ama ..

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Eski 14-10-08, 20:02 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.046
Teşekkür etti: 1.271
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
zamanım dolunca ttneti bırakmayı düşünüyorum bende 8 ay sonra...kabloluya falan geçeceğim...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Mesaja teşekkür eden:
Photograph (14-10-08)
Eski 14-10-08, 20:43 Çevrimdışı   #5
Asistan
Kemalistler

Photograph - ait Avatar
Genel Mesajlar: 273
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:207
Photograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyor
Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
zamanım dolunca ttneti bırakmayı düşünüyorum bende 8 ay sonra...kabloluya falan geçeceğim...
Kesinlikle bırakmalısın. Zaten Turkcell Istanbul'da bazı ilçelere Fiber Optik kablolarını döşemeye bağladı ve Türkiye'de ki en iyi Internet bağlantısı yapacağını ortaya koydu.

Fiber Optik sayesinde hiç hız düşüşü olmayacak. Download & Upload aynı hızda olacak.

Şuanda ki fiyatalrı ise 29 YTL'ye 1024(1mbit) sınırız ve 49 YTL'ye 5mbit sınırsız mevcut. Hatta 100mbit'e kadar da çıkan hızlarıda mevcut.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
ATATÜRK
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (15-10-08)

Konu Seçenekleri