| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | limitsizdeki fahiş fiyatıyla beni limitli ADSL ye mahkum eden, büyük dosyaları indirirken defalarca matematiksel hesap yapmak zorunda bırakan ve ayrıca Limitli hesabın hızını 1024 e çıkartıp limitsizleri 256 bırakan Türk Telekomu protesto ediyorum Üvey evlat muamelesi görüyoruz... Türk Telekom u protesto ediyorum. ![]() |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | devam et kardeşim kim tutar seni... ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßu aralar kampanya filan çıkıcak diyolar ama .. Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.271
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zamanım dolunca ttneti bırakmayı düşünüyorum bende 8 ay sonra...kabloluya falan geçeceğim... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Photograph (14-10-08) |
| | #5 | |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Fiber Optik sayesinde hiç hız düşüşü olmayacak. Download & Upload aynı hızda olacak. Şuanda ki fiyatalrı ise 29 YTL'ye 1024(1mbit) sınırız ve 49 YTL'ye 5mbit sınırsız mevcut. Hatta 100mbit'e kadar da çıkan hızlarıda mevcut. Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. ATATÜRK | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (15-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |