DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 16:26 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
dikkat Türkçe Photoshop

Türkçe Photoshop programı arıyorum.Lütven yardım edin

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Eski 11-08-08, 18:07 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
onun yerine türkçe yamasını arasan... ve version kaç ?

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 11-08-08, 18:26 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
yama istemiyorum türkçe olan Photoshop programı istiyorum versiyonu farketmez

Eski 11-08-08, 18:27 Çevrimiçi   #4
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ya photoshop bölümünde
http://rapidshare.com/files/28813625...3_Extended.rar
benim bilgisayardada yüklü ama kullanmasını bilen yok

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
вєαяqє (11-08-08)
Eski 11-08-08, 18:29 Çevrimdışı   #5
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
вєαяqє´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yama istemiyorum türkçe olan Photoshop programı istiyorum versiyonu farketmez
photoshop un türkçesi varmıdırki ben yok die biliyorum yani yaması var die onu yüklüyosun normali tükrçe oluor galiba öyle biliorum

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 11-08-08, 18:35 Çevrimiçi   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.914
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Türkçeside var

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 11-08-08, 18:35 Çevrimiçi   #7
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
işte gönderdim

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 11-08-08, 18:43 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bilgisayar hata veriyor algılamadı diyor başka yok mu?

Eski 11-08-08, 20:43 Çevrimiçi   #9

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.907
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:71822
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Linkini ekledigim konudan indire bilirsiniz.

http://www.downloadiki.com/adobe-pho...l-t196521.html
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
вєαяqє (13-08-08), MrTcN1905 (11-08-08), Pamuk* (11-08-08), Smyrna (12-08-08)
Eski 14-08-08, 14:58 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sidalay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Linkini ekledigim konudan indire bilirsiniz.

http://www.downloadiki.com/adobe-pho...l-t196521.html

teşekkür ederim...

Eski 14-08-08, 23:53 Çevrimdışı   #11
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
valla bende indirdim ilk linkten teşekkurler arkadaşlar
Eski 15-08-08, 00:27 Çevrimdışı   #12
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
denedim ama birinci linktekinde hem virus dolu hemde turkçe yama kurmuyo ya

Konu Seçenekleri