| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Türkçe Vista Service Pack 1'i indirin ![]() Eğer Windows Vista SP1 indirme boyutu size yüksek geliyorsa, Windows Update ile gelecek güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Eğer zaten bugüne kadar tüm Vista güncellemelerini yaptıysanız, download boyutunuz 100 mb'ın altına düşebilir. Download için * Windows Vista SP1 32-bit Türkçe (544 MB) * Windows Vista SP1 64-bit Türkçe (873 MB) * Windows Vista SP1 DVD ISO (32 - 64 bit) (1.38 GB) ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.695
Forum Gücü: 132 Forum Puanı:47746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende vista yok ki ![]() ![]()
Elveda Az Kaldı Geliyor Yakında |
|
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sende vista var, demedimki ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.695
Forum Gücü: 132 Forum Puanı:47746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konuya yazmak için baska bahane bulamadim napim ![]()
Elveda Az Kaldı Geliyor Yakında |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 13.527
Forum Gücü: 370 Forum Puanı:148816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu heriflerde bir şeyi sağlam çıkaramıyor hep yama, hep yama ![]() Sağol sado lazım olacak sanırım ![]() ![]() Hayallerim nihayet buldu işte o an Ne zaman belliydi ne mekan Sendin, Aşktı buram buram kokan Evet sana Aşık bu şiiri yazan... |
|
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 1.982
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:64915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Servsi pack'lere öyle alıştık ki çıkarmasalar eksiklik duacağız. ya biri de demiyor, karedşim o kadar para alıyorsun. bi işini düzgün yap. ne o her bi yanından hata açık çıkıyor. o zaman paramızı geri ver. Ben diyemiyorum çünkü ben para vermiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #7 |
| Asistan Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 375
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:220 ![]() ![]() ![]() | saol ne zamandır bekliodum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |