| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.618
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçük bir ayar ile aracı bir site herhangi bir yavaşlama olmadan youtube'u ve video'larını izleyebilirsiniz. Ben sorunsuz, engelsiz izliyorum. İsteyen kişilere yardımcı olabilirim. Bunun için buraya yazmaları eğer burayı takip etmem ve sonrasında geri dönüşüm uzun olur diyorsanız bana özel mesaj atın. ![]() ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (27-05-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer 1024 Bağlantınız Varsa Sayfa Normal Dılınde Acılıp Sonradan Turkceye Dondugunu Rahat Bi Biçimde Görürsünüz (: Turkce'de Kullandım Ama Orjinal Hali Daha Güzel (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
firefox için güzel bişey. ben kullanıyorum ama eksikleri var...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |