Konu Seçenekleri
Eski 24-08-08, 17:16 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Turkcell Super Lig maçlarını canlı izlemek için linkler (her hafta güncellenecek)

Arkadaşlar ben her hafta burda TSL maçlarını canlı izlemeniz için linkler vereceğim.

(rep vermek serbesttir.)

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-08-08)
Eski 24-08-08, 17:24 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
vay anasını sayın seyirciler....
takılmadan izleyebileceksek teşekküre rep'e boğmak isterim
neyse icraata geçmeni bekleyeceğim....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 24-08-08, 17:26 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
dün iki maç verdim heralde beğenildi

bugün beşiktasın maçını vereceğim

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Konu αηтιкαριтαℓιѕт tarafından (24-08-08 Saat 17:28 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-08-08)
Eski 24-08-08, 17:27 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
takılmadan izleyebileceksek teşekküre rep'e boğmak isterim
takılmadan zor oluyor çünkü bu gerçek lig tv deil

şöyle 3 -4 dakkada bir takılıyor

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-08-08)
Eski 24-08-08, 17:31 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.346
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
justintv den qüzel oluo gs maçlarını bekliycem(=

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 24-08-08, 17:33 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
justintv den qüzel oluo gs maçlarını bekliycem(=
arkadaşlar site biraz tehlikeli benim size önerim sadece benim verdiğim linklere tıklayıp maça girin.

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-08-08)
Eski 05-10-08, 18:06 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

gerceksevda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 758
Teşekkür etti: 1.026
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2007
gerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
şimdi galatasaray bursaspor maçı var...

http://static.mogulus.com/grid/Playe...=Aslan_Pencesi

...

Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin

Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin..

Konu Seçenekleri