| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Turkcell Super Lig maçlarını canlı izlemek için linkler (her hafta güncellenecek) Arkadaşlar ben her hafta burda TSL maçlarını canlı izlemeniz için linkler vereceğim. (rep vermek serbesttir.) Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (24-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay anasını sayın seyirciler.... ![]() takılmadan izleyebileceksek teşekküre rep'e boğmak isterim neyse icraata geçmeni bekleyeceğim.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün iki maç verdim heralde beğenildi bugün beşiktasın maçını vereceğim Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL Konu αηтιкαριтαℓιѕт tarafından (24-08-08 Saat 17:28 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takılmadan zor oluyor çünkü bu gerçek lig tv deil şöyle 3 -4 dakkada bir takılıyor Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #5 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | justintv den qüzel oluo gs maçlarını bekliycem(= BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar site biraz tehlikeli benim size önerim sadece benim verdiğim linklere tıklayıp maça girin.
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |