DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 09-06-07, 10:20 Çevrimdışı   #1
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.345
Teşekkür etti: 2.396
RepForum Gücü: 117
Forum Puanı:47132
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru Türkiye, “lisede toplu namazı” tartışıyor

Soru: Bazı gazete ve televizyon kanallarında yer alan bir haberin özeti şu: Bir lisenin bodrum katında mescit oluşturulduğu tespit edildi. Öğrencilerden birinin ailesi mescitte öğrenci ve öğretmenleri namaz kılarken gizli kamerayla görüntüledi. Lise ile ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldı. Neler diyeceksiniz?
*Kızının son zamanlardaki davranışlarından şüphelenen bir annenin takibi sonucu, bir lisede önce erkek öğrencilerin, sonra da kızların ders saatlerinde topluca namaz kıldıkları ortaya çıktı.
*Kızının beyninin yıkandığını kaydeden baba, devlet liselerinde bu tür eğilimlerin kontrolsüz bırakıldığını ve yöneticilerin konuya gereken önemi vermediğini söyledi.
* 6 ay öncesine kadar mutlu bir yuvası olduğunu bildiren İ.K. kızının bir anda namaz kılmaya başladığını ve tüm uğraşlara rağmen onu bu yaşam şeklinden ayıramadığını belirtti.

Alıntıları burada kesiyorum. Çünkü akla zarar verir.
Sanırsınız ki bu çocuklar bir uyuşturucu şebekesinin eline düşmüş. Ya da fuhuş bataklığına sürüklenmiş de, onları kurtarmaya yönelik bir erdem sergiliyorlar.
Bu gazeteler lise gençliğinin ne kadar bozulduğunu bilmiyor mu?
Okullarda uyuşturucu kullanma veya deneme yaşının 11’e düştüğünden haberi yok mu?
Meşhur bir yatılı okulun 13-14 yaşındaki öğrencilerinin gece okuldan kaçarak veya çıkarak batakhanelere gidip travestilerle birlikte olduğunu duymadılar mı?
Müslüman bir ülkede namaz kılmaktan daha tabiî ne olabilir?
Kılan kılar, kılmayan kılmaz... Laiklik bu demek değil midir?
Resmî din derslerinden etkilenerek birkaç çocuğun namaz kılmaya başlamasında ne gibi sakıncalar vardır?

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
๓єђ๓єt (11-06-07), -misspasha- (11-06-07), biTsEdE_giTsEk (11-05-08), gerceksevda (21-06-07), Kayıp_Şair (10-06-07), kelepcemx0 (17-06-07), moses (17-06-07), RAMSES113 (10-06-07), seda (11-06-07), Sk8er Boi (05-02-08), yozebrar (14-06-07)
Eski 10-06-07, 02:13 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
redkid5´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Soru: Bazı gazete ve televizyon kanallarında yer alan bir haberin özeti şu: Bir lisenin bodrum katında mescit oluşturulduğu tespit edildi. Öğrencilerden birinin ailesi mescitte öğrenci ve öğretmenleri namaz kılarken gizli kamerayla görüntüledi. Lise ile ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldı. Neler diyeceksiniz?
*Kızının son zamanlardaki davranışlarından şüphelenen bir annenin takibi sonucu, bir lisede önce erkek öğrencilerin, sonra da kızların ders saatlerinde topluca namaz kıldıkları ortaya çıktı.
*Kızının beyninin yıkandığını kaydeden baba, devlet liselerinde bu tür eğilimlerin kontrolsüz bırakıldığını ve yöneticilerin konuya gereken önemi vermediğini söyledi.
* 6 ay öncesine kadar mutlu bir yuvası olduğunu bildiren İ.K. kızının bir anda namaz kılmaya başladığını ve tüm uğraşlara rağmen onu bu yaşam şeklinden ayıramadığını belirtti.

Alıntıları burada kesiyorum. Çünkü akla zarar verir.
Sanırsınız ki bu çocuklar bir uyuşturucu şebekesinin eline düşmüş. Ya da fuhuş bataklığına sürüklenmiş de, onları kurtarmaya yönelik bir erdem sergiliyorlar.
Bu gazeteler lise gençliğinin ne kadar bozulduğunu bilmiyor mu?
Okullarda uyuşturucu kullanma veya deneme yaşının 11’e düştüğünden haberi yok mu?
Meşhur bir yatılı okulun 13-14 yaşındaki öğrencilerinin gece okuldan kaçarak veya çıkarak batakhanelere gidip travestilerle birlikte olduğunu duymadılar mı?
Müslüman bir ülkede namaz kılmaktan daha tabiî ne olabilir?
Kılan kılar, kılmayan kılmaz... Laiklik bu demek değil midir?
Resmî din derslerinden etkilenerek birkaç çocuğun namaz kılmaya başlamasında ne gibi sakıncalar vardır?

Okul eğitim kurumudur...Cami değil.Kılmak isteyen camiye gidebilir.Bu tür hareketler provokasyon içeriklidir.Buna kimsenin hakkı oldugunu sanmıyorum...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
anti_kontrol (11-06-07), Galiyev (18-05-08), Gıskın (05-02-08), kelepcemx0 (17-06-07), MissCrow (10-06-07), mor_yel (10-06-07), PsicoManiaCc (10-06-07), roza (17-06-07), solεil (10-06-07), tragonya (11-06-07), unfortunate (10-06-07)
Eski 10-06-07, 09:09 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
YAHU VALLA TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKE

Pek değerli din düşmanı kartel medyam ve vatandaşlarım,
Satırlarıma başlamadan önce, Allahın, o güzel beyninize akıl vermesini tüm kalbimle diliyorum. Âmin…
Türkiye Müslüman bir ülkedir.
Bakın çok ciddiyim Türkiye harbiden Müslüman bir ülkedir. İsterseniz gugıldan araştırın. Size Türkiye nin Müslüman bir ülke olduğunu söyleyecektir. Yani bende gugılın yalancısı olayım bari.
Uzun uzun araştırmalar, kazılar, kazmalar sonucu Türkiye nin Müslüman bir ülke olduğu ortaya çıkıyor.
Sonuç böyle çıkıyorsa ne yapalım yani. Zorla Türkiye Müslüman bir ülke değil diyemeyiz dimi ama. Canım ciğerim din düşmanı kartel medyam ve vatandaşlarım.
Siz şimdi dersiniz ki: hadi len oradan. Türkiye nin Müslüman bir ülke olduğuna sadece Kadir inanır.
Evet evet dersiniz siz. Siz ne yere bakan devlet yıkan bişeysiniz siz.
Ama gugıl bile inandığına göre ve bu gugılın kadir inanır ile bir akrabalık bağı bulunmadığına göre demek ki buna çoğu insan inanıyor.
Siz şimdi yine dersiniz ki: bu gerici mahlûk bize ne demeye çalışıyor.
Evet, ben ne mi demeye çalışıyorum.
Türkiye de bir lisenin bodrum katında öğrenciler namaz kılıyor diye din düşmanı medyamız bir haber yapmış.
Aaa aaa aaa. Ne anormal ne vahşet verici bir olay. duydunuz mu vatandaşlarım. Öğrenciler namaz kılıyor, hem de lisenin bodrum katında.
Eyvahlar olsun yandık biz yandık.
Yani o yaştaki çocukların o bodrum katında el ele kol kola dudak dudağa geleceğe dönük fuhuş alıştırması yapması gerekirken, utanmadan, küstahça bodrum katında namaz kılıyorlar.
Eyvahlar olsun. Türkiye bu hale nasıl gelir. Türkiye bu kadar nasıl geriler. Biz bu utançla nasıl batılıların yüzüne bakar, onların mis kokulu tezeklerini temizleriz…
Evet.
Ben şahsen o haberi izlerken çok güldüm. Gerçi ben bu tip haberleri izlerken çok gülerdim amma bu sefer daha bir sesli güleyim dedim.-ki güldüğümü herkes duysun diye.
Kartel medya maymunları, köpekleri kısaca animal ları haberi öyle anormal bir durummuş gibi gösterdi ki, insan bir anda dumura uğruyor. İnsanın İçten içe: len bu ışınlanma teknolojisi çıktı da ben haberi izlerken İngiltere ye mi ışınlandım acep diyesi geliyor.
Ama var ya yeminle söylüyorum ki Türkiye Müslüman bir ülkedir. Elden ne gelir kader böyle yazılmış pek değerli din düşmanı kartel medyam ve vatandaşlarım… Tutmak lazım. Ne mi. yas yas…
HaSSaN Alp ArSLaN isimli kardeşimin konuya cuk oturan bi yazısı Allah razı olsun
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
bandobras (10-06-07), biTsEdE_giTsEk (11-05-08), gerceksevda (21-06-07), moses (17-06-07), seda (11-06-07)
Eski 10-06-07, 09:38 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
ben lisede okurken lise de mescid vardı. bunda da hiçbir gariplik olduğunu düşünmüyorm. bir çok kurumda hatta askeriye de bile var. siz islami bir yaşam sürdürüyorsanız yemek içmek gibi namaz kılmak da sizin için bir gereksinimdir. fakat bazı arkadaşlarımın yine sapla samanı birbirine karıştırdığını görüyorum. bir defa buradaki birinci problem DERS SAATLERİ içinde öğrencilere TOPLU olarak namaz KILDIRILMASI...

siz devletin herhangi bir kurumunda, özellikle de bir okulda, reşit olsa da önemli değilde hele hele reşit olmayan insanları, birde yukarıda bahsettiğim şekilde namaz kılmaya yönlendiremezsiniz. ki burada görülen manzara, o öğrenciler bir yönlendirme sonucu namaz kılıyor ki, zaten ders saatleri içinde herhalde farklı bir şey düşünülemez, bu olay bence değil sadece, ülkenin kuruluş mantalitesine göre de yanlış..

benim anladığım mescid bir tür akaryakıt istasyonudur, ihtiyacı olan uygun saatler içinde ruhani yakıtını alır. kaldığı yerden sonra devam eder...

her şeyden önemli olan samimiyet arkadaşlar. dün yirmi üç nisanda okullarda biz kutlu doğum haftasını kutluyoruz diyip küçük çocuklara tuhaf şeyler giydirip ilahi okutan zihniyet neyse burada da yapılan olay da aynıdır. her ikisi de samimi değildir. bu ülkeye ve rejime bir tür lanet kusmadır. hemde yüce islam dinini ve çocuklarımızı kullanarak.

bu konularda rejim için görevi rejimi muhafaza etmek olan yüce ordumuzun endişelerini yürekten paylaştığımı dile getirerek, bu konuyu kendi adıma kapatıyorum.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Artemis (13-06-07), bandobras (10-06-07), Junior_Muftu (11-06-07), RAMSES113 (10-06-07), SaSKiNnN (14-06-07), Yσкє∂!¢! (05-02-08)
Eski 10-06-07, 11:49 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
okulda mescid olabiliosa bence yatak odalarıda olmalı zira bu da bi ihtiyaç

okula okumaya gidioruz arkadaşlar namaz kılmaya değil bu amacı güden varsa okulu bırakıp kuran kursuna gidebilir okul devlet kurumudur istenilio ve müslümanız gibi sebeplerle mescide çevrilemez ayrıca ailelerin endişesinide haklı buluyorm bi insan 3 günde namaza başlıosa ve aile davranışlarında gariplik seziosa bi hinlik vardır sorun namaz kılması değil içine kapanması ve gariplik göstermesidir okulda bu çocuklara namaza başlamaları içn neler anlatıldığını billmioruz...

MmMmMmMmMmMmm...!

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
mor_yel (10-06-07), nazlı (12-06-07), tragonya (11-06-07), troçki (10-06-07)
Eski 10-06-07, 13:25 Çevrimdışı   #6
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
cocuklar işte ne kadar güsel bi yolu bulmuslar okulda bira içilio arka tarafında yada okula yakın bahcelerde alkol alınıyorsa okula mescitte yapılabilir bu bi ihtiyactır her insan düşündüğü seyleri uygulayabilir eger bir insanın uygun ortamı warsa namazını kılabilir..ama ders saatleri içinde tabiki olmass...bu konu aslında cok kötü bişeymiş gibi abartılmamalı gelişmiş ülkelerde bile bu war..yurt dışındaki bi tanıdıgım anlattı okul müdüresine istekte bulunmuşlar kadın bi bölümü onlara ibadetlerini yerine getirebilmeleri için wermiş orayı süslemeleri için allah yazan tablolardan aldırmışşşş..ne güsel!biz hala okulda mescit olmas diyeetartışalımm.bence okullarda olanak warsa mescit acılsın hatta öğremek isteyen arkadaslar orada tenefüslerde dier arkadaslarından namaz kılmayı öğrensinnn

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 10-06-07, 13:29 Çevrimiçi   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Böyle sacmalik ne gördüm nede duydum.

miss_crow: Yatak odasi ile onun ne alakasi var, istersen sanada bir makyaj salonu acsinlar

Kiside degisiklik oldugunu hemen namaza baglamislar "Masallah".

Ders saatinde kilmak ta ne oluyor ? heralde tüm sinif kilmiyor illa daha önce fark edilmis olurdu. Aile ici problerini kizlarinin namaz kilmasina bagliyacak kadar kör olmus bir ebeveyinden ne beklenirki ?.

ucakla dediginden yolaca cikarsak (onun zamaninda okulda mescid varmis) niye mescid i kaldiriyorlar ?.

Dini yanlis birseymis gibi göstermek kadar sacma ve acimasiz birsey olamaz.
Lakin dini devletin yönetici haline getirmek gibi bir misyonda, kesinlikle kabul edilemez.

Dini özgürlük olmali, milletin mescid cip namaz kilmasina burnunu sokanlarda. Gidip okuldaki cinayetlerle ugrasmali.

Eger her fikir karsi fikri ipe götürecekse Halk olmanin millet olmanin imkansiz oldugunu herkes biliyordur.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
-misspasha- (11-06-07), biTsEdE_giTsEk (11-05-08), Dark_AngeL_ (10-05-08), doss (10-06-07), gerceksevda (21-06-07), N_e_w_i_N (10-06-07), RAMSES113 (10-06-07), Redkid (10-06-07), SaSKiNnN (14-06-07), SerseriKursun (10-06-07), yozebrar (14-06-07), ~Aвsυя∂є~ (10-06-07)
Eski 10-06-07, 13:39 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
miss crow = okulda mescid olabiliosa bence yatak odalarıda olmalı zira bu da bi ihtiyaç

herhalde tecavuz olaylari var ya rahat rahat islerini halletsinler diye olabilir diyor

ya o goruntu izledinizmi bu goruntuyu ceken kadin onlari sen sag gec sen sola gec falan diyor basina goruntuyu dagitan kadin bence boyle bi goruntu cekip yayinlayan kisi o goruntuyu hazirlamak icinde para almistir belki oyle bi olay hic olmamistir o okulda organize olarak hazirlanmistir bence de bu olay oyledir

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 10-06-07, 13:44 Çevrimdışı   #9
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
sebofanmemo yazdıın için coook saol konuyu bole seylere cekmede bazı kişiler bir numaradır o kişiler okulda yakında tekel bayiside isterrrr

Yani "sevmek" işte.
Eski 10-06-07, 13:47 Çevrimdışı   #10
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
V!R@N3´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böyle sacmalik ne gördüm nede duydum.
miss_crow: Yatak odasi ile onun ne alakasi var, istersen sanada bir makyaj salonu acsinlar
Kiside degisiklik oldugunu hemen namaza baglamislar "Masallah".
Ders saatinde kilmak ta ne oluyor ? heralde tüm sinif kilmiyor illa daha önce fark edilmis olurdu. Aile ici problerini kizlarinin namaz kilmasina bagliyacak kadar kör olmus bir ebeveyinden ne beklenirki ?.
ucakla dediginden yolaca cikarsak (onun zamaninda okulda mescid varmis) niye mescid i kaldiriyorlar ?.
Dini yanlis birseymis gibi göstermek kadar sacma ve acimasiz birsey olamaz.
Lakin dini devletin yönetici haline getirmek gibi bir misyonda, kesinlikle kabul edilemez.
Dini özgürlük olmali, milletin mescid cip namaz kilmasina burnunu sokanlarda. Gidip okuldaki cinayetlerle ugrasmali.
Eger her fikir karsi fikri ipe götürecekse Halk olmanin millet olmanin imkansiz oldugunu herkes biliyordur.
doğru soyleyenı dokuz köyden kovarmış derler...

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Junior_Muftu (11-06-07), Virane (10-06-07)
Eski 10-06-07, 13:55 Çevrimdışı   #11
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
10.köy acılsada gitsekk artıkk..bence okullar pislik yuwasına döneceginee mescit acılmış yerler olsunn

Yani "sevmek" işte.
biTsEdE_giTsEk (11-05-08), gerceksevda (21-06-07)
Eski 10-06-07, 14:14 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ahhh atam ahh gelde mirasını kime emanet ettin bi gör tek kelimeyle LAİKLİK diorum arkadaşlar anlayana... sakın bana kalkıpta o bizimde atamız mirasına sahibiz demeyin yemezler onun mirasına LAİKLİK de dahil ama be ona sahip olan bi topluluk göremiorum

sizin düşüncenize göre bence camilerin yanına küçk bi bina yapılmalı isteyen namazını kıldıktan sonra bi şeyler öğrenebilir daha mantıklı bence sizcede öyle değilmi arkadaşlar

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-06-07, 14:18 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sen okullarda yatak isteyip afedersin genelev gibi sonra Ataturk deme bana okularda alkol eroin almis basini gidiyo ugrastiginiz seylere bak

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 10-06-07, 14:21 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yatak odası istemedim canım bu kadar mı anlayışsızsın örnek werdim sadece ihtiyaç meselesine ayrıca yatk diyince nedn yanlış anlama gtrdiniz ki o sizin cehaletiniz benm yaşımda ki birisi için yatak odası uyumak için bir yerdir sizin için başka şeyler ifade ediosa bu benm sorunum değil

MmMmMmMmMmMmm...!

arSU (10-06-07), troçki (10-06-07)
Eski 10-06-07, 14:24 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
orda kastedilen şeyin genelew olmadığını hepimiz biliorz dimi orda sadece bir mecaz war anlayana.herşeyinde bir yeri war ayrıca.isteyen istediği ibadeti yapsın karışan mı war?ama okula namaz kılmaya gitmiorz biz.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MissCrow (10-06-07), tragonya (11-06-07), troçki (10-06-07)
Eski 10-06-07, 14:31 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
okulun genelev olması ne kadar yanlış ve kötüyse mescit olması da o kadar yanlış bana ve laikliğe göre..zaten nerdeyse her okulun yanında bi cami var..durum böyleyken kalkıp da okulun içine de mescit yapmaya kalkarsanız burda amacınız ibadetten başka olduu da düşünülür..

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Galiyev (18-05-08), MissCrow (10-06-07), troçki (10-06-07)
Eski 10-06-07, 14:34 Çevrimiçi   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
miss_crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahhh atam ahh gelde mirasını kime emanet ettin bi gör tek kelimeyle LAİKLİK diorum arkadaşlar anlayana... sakın bana kalkıpta o bizimde atamız mirasına sahibiz demeyin yemezler onun mirasına LAİKLİK de dahil ama be ona sahip olan bi topluluk göremiorum
sizin düşüncenize göre bence camilerin yanına küçk bi bina yapılmalı isteyen namazını kıldıktan sonra bi şeyler öğrenebilir daha mantıklı bence sizcede öyle değilmi arkadaşlar
Valla kime emanet ettigini bilmemde sana emanet etmedigi kesin...
Sakiz oldu, her konuda Atam Atam. Rahat uyutmadiniz önderimizi.

ve sana en güzel cevabin bu olacagina inaniyorum.

Ulu Önderin Balıkesir Hutbesi

Ey millet, Allah birdir. Şanı büyüktür. Allah'ın selâmeti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygemberimiz Efendimiz, Cenâb-ı Hak tarafından insanlara hakâyık-ı diniyyeyi tebliğe me'mur rasûl olmuştur. Kanun-u Esâsîsi, cümlemizce malûmdur ki, Kur'anı azümişşan'daki nusustur. İnsanlara feyz vermiş olan dinimiz, son dindir. Ekmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, hakikate tamamen tevâfuk ve tetâbuk ediyor. Eğer akla, mantığa, hakîkate tevâfuk etmemiş olsaydı, bununla diğer kavânin-i tabiiyye-ı ilâhiyye beyninde tezad olması icab ederdi. Çünkü bilcümle kavanin-i kevniyyenin menbaı Cenab-ı Haktır.

Arkadaşlar; Cenab-ı Peygamber mesaisinde iki dâra, iki hâneye mâlik bulunuyordu. Biri kendi ikâmet eylediği hânesi, diğeri din işleriyle iştigal buyurduğu Allah'ın evi idi.Atatürk ile ilgili çok geniş kapsamlı bir site Kendi husûsi işlerini kendi evinde görür, âmmenin, ümmetin hizmetini de Allah'ın evi olan câmi-i şerîf'te ru'yet eylerdi. Biz de hazret-i peygamber'in usûlüne ikdida ederek, milletimize teallük eden husus için şu Beytullah'ta toplandık. Şimdi Hazret-i Allah'ın huzurundayız. Bunu bana müyesser eden Balıkesir'in dindar ve kahraman insanlarına arz-ı şükran ederim. Çok memnunum ve bu vesile ile büyük bir sevâba nâil olacağımı ümid ediyorum.

Efendiler, câmiler birbirimizin yüzüne bakmaksızın yatıp kalkmak için yapılmamıştır. Her şeyden evvel itâat ve inkıyâd-ı tâmme ile ibâdet, din ve dünya için neler yapılması lâzım geldiğini düşünmek için yapılmıştır. Millet işlerinde her ferd başlı başına bir hizmet ifa etmelidir. İşte biz de burada din ve dünya için istiklâl ve istikbâlimiz iç:in, bilhassa hâkimiyetimiz için neler düşündüğümüzü meydana koyalım. Ben yalnız kendi düşüncemi söylemek istemiyorum. Hepinizin düşüncelerini anlamak istiyorum.mal-i milliyye, irâde-i milliyye yanlız bir şalısın düşüncesinden değil, bil"umum efrâd-ı milletin arzularının, emellerinin muhassalasından ibârettir.

Binaenalyh benden ne öğrenmek, ne sormak istiyorsanız serbestçe sormanızı rica ederim.

07.02.1923 (Türkçeleştirilmiş Hali)

Yersen...

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 10-06-07, 14:41 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
V!R@N3´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla kime emanet ettigini bilmemde sana emanet etmedigi kesin...
Sakiz oldu, her konuda Atam Atam. Rahat uyutmadiniz önderimizi.
ve sana en güzel cevabin bu olacagina inaniyorum.

Ulu Önderin Balıkesir Hutbesi
Ey millet, Allah birdir. Şanı büyüktür. Allah'ın selâmeti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygemberimiz Efendimiz, Cenâb-ı Hak tarafından insanlara hakâyık-ı diniyyeyi tebliğe me'mur rasûl olmuştur. Kanun-u Esâsîsi, cümlemizce malûmdur ki, Kur'anı azümişşan'daki nusustur. İnsanlara feyz vermiş olan dinimiz, son dindir. Ekmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, hakikate tamamen tevâfuk ve tetâbuk ediyor. Eğer akla, mantığa, hakîkate tevâfuk etmemiş olsaydı, bununla diğer kavânin-i tabiiyye-ı ilâhiyye beyninde tezad olması icab ederdi. Çünkü bilcümle kavanin-i kevniyyenin menbaı Cenab-ı Haktır.
Arkadaşlar; Cenab-ı Peygamber mesaisinde iki dâra, iki hâneye mâlik bulunuyordu. Biri kendi ikâmet eylediği hânesi, diğeri din işleriyle iştigal buyurduğu Allah'ın evi idi.Atatürk ile ilgili çok geniş kapsamlı bir site Kendi husûsi işlerini kendi evinde görür, âmmenin, ümmetin hizmetini de Allah'ın evi olan câmi-i şerîf'te ru'yet eylerdi. Biz de hazret-i peygamber'in usûlüne ikdida ederek, milletimize teallük eden husus için şu Beytullah'ta toplandık. Şimdi Hazret-i Allah'ın huzurundayız. Bunu bana müyesser eden B