| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Küçükken en çok okudugum Türkiye gazetesinin verdiği bir dergiydi. Çok güzel çizgi romanlar filan vardı ![]() dini sorular vardı Teyzemler gazeteye abone olduklarından onlara hep türkiye çocuk okumaya giderdim ![]() Ama o kadar okumama rağmen hiç birşey hatırlamıyorum :S ne çizgi romanların adını ne baska sey haftalık mı olurdu aylık mı o bile aklımda değil Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Karmaşık (28-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ya babamda sürekli alırdı aboneydik çok severdim okumayı ama benimde aklımda hiç bişey yok kapağındaki Türkiye çocuk yazısını hatırlıyorum bitek![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunun ödüllü bulmacasını üniversite öğrencisi bir komşumla çözüp göndermiştik vakti zamanında, ama hiçbir şey gelmemişti... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Annem kupon biriktirip hali yikama makinasi almisti Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.648
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepp babam alırdı bana çok severdimm
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hiç almadım ne yalan söyleyeyim daha çok bulmacalarla boğuşuyordum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |