| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Euro 2008'de ne yapar? | |||
| Gruptan çıkamaz. | | 6 | 35,29% |
| Gruptan çıkar. | | 4 | 23,53% |
| Çeyrek final oynar | | 2 | 11,76% |
| Yarı final oynar. | | 2 | 11,76% |
| Çeyrek finalde elenir | | 1 | 5,88% |
| Yarı finalde elenir. | | 1 | 5,88% |
| Kupayı alırız. | | 1 | 5,88% |
| Finalde eleniriz. | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Türkiye Euro 2008'de ne yapar?
Euro 2008 için umudu olan varmı??? Görüşlerinizi çekinmeden yazınız...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 473
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çekinecek hiçbir şey yok.2002'de kimsenin düşünemeyeceği bir başarı yakalayan Türk Milli takımı Euro 2008 içinde aynı sevinç ve heyecanla orda yapabileceğinin en iyisini yapacaktır.Ne olursa olsun bizler arkalarındayız bu ister bir başarı ile sonuçlansın isterse başarısızlıkla. . .
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gruptan Çikar.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #4 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
bakıp görücez az umudum var
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gruptan cıktıgı gibi elenir
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #6 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih yerimin galatasaray sempatizanlığı milli takıma zarar veriyor. Bu takım gruptan çıkamaz. |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu destekleyen hiçbir veri yok ama çok başarılı olacaklarmış gibi geliyor. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yari final.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok dengesiz bir Milli takımımız var. Galip te gelemeyebiliriz, kupayıda alabiliriz ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.982
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Turnuvaya erken veda edeceğiz gibi geliyor bana , yani gruptan çıkamayacağız bence. Umarım yanılırım. ![]() |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() |
öyle demeyin arkadaslar güzel düsünün kupayi alir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:85 ![]() | gruptan çıkamayıs gibi gelio.. |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gruptan Çıkmak İcin Onemli oLan İlk Maç .. Portekiz Maci . Yendiği Taktirde Bir Üst Tura Cıkarız . Ceyrek Finalde Rakibimize Bağli .. Yari Finalde Eger Cıkarsak Aliriz .. Final .. Finalde Kaybederiz Gibime Geliyor .. Yani FinaL Oynar . Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gruptan cıkar
|
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EURO 2008'i kaldıracağımızı düşünüyorum. Zor olacak ama; Türkiye bu kupayı kaldıracaktır.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |