DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 03-07-08, 17:50 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 472
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:11475
кємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmış
dikkat Türkiye nereye gidiyor?

Sözlerime baslamadan önce belirtmek istedigim husus Türkiyedeki potansiyellerinin degisimi ve dengelerin altüst edilme istegi ve buna ek olarak son günlerde yasanan bazi olaylar bana Türkiye gercekten nerde ve nereye gidiyor sorusunu ürkütücü cevaplar almakla birlikte sorduruyor...
Peki Türkiye gercekten nereye gidiyor?
Bu soruyu ekonomiksel, hukuksal ve siyasi bir sekilde irdelemek ve olgulari genis incelemek gerekmektedir..Cünkü ortada bir oyun var ve kurallari belirleyenler ne yazikki bu oyunu hic de eglenceli olmayan bir hale sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar..Keza bu oyun bizlerin vurdum duymazligi ve iktidarlarimizin pasifligi yüzünden her daim sevimsiz bir haldeydi.Simdi günümüze baktigimiz zaman kapatilma davasi acilan bir iktidar partisi ve son cirpinmalarini görüyoruz.Öte yandan bitmek bilmeyen ergenekon davasindaki son skandallari hep birlikte bir kac gündür izlemekteyiz.Hukuk gün gectikce kayboluyor ve rejim tehditleri boy gösteriyor... Gelismeler hic de normal olmamakla birlikte Bu ülkede Atatürkü sevmek kelimenin tam anlamiyla bir suc haline getirilmek isteniyor..
Türkiyede oynanan bu oyun artik finale yaklasiyor ve son perde oynaniyor..
Bunu her alanda görmek oldukca basit..Birinci Dünya Savaşı'ndan günümüze kadar sürekli olarak yaratılmaya çalışılan Kürt milliyetçiliği ve bunun sonucu oluşturulmak istenen Kürt devleti son kertede.Olusturulmak istenilen kutuplasma AB kaynakli olarak sürekli beslendi ve beslenmeyede devam ediyor...Burda yapilmak istenilen bir ic tehdit olusturmak ve kaos ortamindan faydalanmak.Ne yazikki bu oyuna bazilari sözde "dava" adi altinda bilincsiz bir sekilde destek vermekte..
Öte yandan Türk ekonomisi üzerinde yürütülen kelimenin tam anlamiyla "ekonomiksel tetikcilik" stratejisi Türk ekonomisini kisirlastirmis ve gün gectikce daha kötü bir hale sokmustur..Bugün Türkiye'nin iç ve dış borcu 385 milyar 377 milyon dolara çıkmış sözde yatirim olarak degerlendirilen Yabanci sermaye ve piyasalarda dönen sicak para;buraya dikkat altini ciziyorum yine kendi siyasilerimiz ve ekonomistlerimizin eliyle bir dezavantaj haline getirilmistir..Türk ekonomisi perisan durumdadir avantaj olarak degerlendirilecek her olgu dezavantaj haline getirilmistir ve ekonomik bir taktik olarak kullanilmistir..Dünyaya baktigimizde evet dogrudur global bir kriz vardir büyük kuruluslar batma tehlikesindedir ve bu skandal olarak lanse edilmektedir fakat bunu Türkiyeye endeksledigimizde bu krizi Türk ekonomisi bazinda * 2 olarak degerlendirmek durumundayiz bu ise yine ic sorunlardan kaynaklanan bir sorundur yani Brezilyada döviz 1 deger yükselmisse Türkiyede bunu 2 olarak görmekteyiz yani carpi 2 kere düsünmeliyiz.Bu da bahsettigim üzre Kendi icerimizdeki sorunlardan kaynakli bir durumdur.
Türkiye, kelimenin tam anlamiyla bir kutuplasmaya götürülmek istenmektedir ve bu her alana yansimaktadir.Sizler Kisa ve Orta vadede gelismeleri nasil degerlendiriyor, bilincli olarak olusturulan sorunlar hakkinda neler düsünüyorsunuz?
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Marcus T.CICERO (03-07-08), saklap (05-07-08), Tuğrul Bey (04-07-08), Warmonger (05-07-08)
Eski 03-07-08, 21:10 Çevrimiçi   #2
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.329
Teşekkür etti: 342
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:6190
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Türkiyenin bir karanliga gittigini düsünüyorum. Türkiyede acik olarak görülen 2 taraf (AKP ve TSK) ve birde pek gündemlestirilmeyen ve bu iki tarafida kabul etmeyen baska bir taraf daha var (kürt hareketi+sosyalistler). Ama kürtleri ve sosyalistleri bunlarin disinda tutarsak, türkiyenin böyle iki kutuba ayristirilmasini oldukca tehlikeli buluyorum.
Cünkü bu kutuplar bence her ikisi de AB ve ABD tarafindan destekleniyor ve tesvik ediliyor. Zaman zaman agirlik AB den yana yada ABD den yana politikalara kayabiliyor. Ikisi de türkiyeye kaybettirir diye düsünüyorum. Cünkü bu iki gurup icindeki devleti iktidari elegecirme savasidir, bunun ne AKP nin bir demokratiklesme hareketi olarak ne de TSK nin cumhuriyeti kurtarma ve laiklestirme hareketi olarak görülmemesi gerekir diye düsünüyorum.
Ergenekon olayina gelince:
Bu gözaltina alinanlarin dogru isimler oldugunu düsünmekle beraber, daha bircok ismin daha bu isin icinde oldugunu düsünüyorum. Ancak bu operasyonu da öyle temizleme operasyonu olarak görmek cok yanlis bence. Ayrica bazi kesimlerin biz atatürkü seviyoruz tek sucumuz bu demelerini ise demogoji olarak görmek gerekir. Zaten bugüne kadar hep biz vatani seviyoruz, ulusalciyiz, atatürkcüyüz adi altinda cetelesti bunlar. Eger atatürkü ve bu milleti seviyor olsalardi, kendi kendilerini tutuklatmalari gerekirdi Dava sonucunun ne oldugunun cok önemi yok benim ve benim gibi düsünen bircok insan icin. Cünkü bu operasyonun iki amaci olabilir:
1. Ya bu tutuklanan cetecileri aklayacaklar ve bunlar yüce mahkemelerce aklanmis olarak suc islemeye devam edecekler,
2. Ya da bu klikler fazlasi ile desifre olduklarindan adlarina calistiklari kurumlarca gözden cikarildilar ve cezalandirilacaklar. Bunun sonucu ismi pek piyasada olmayan yeni ceteler üreyebilir.
Ben ikincisinin olacagini düsünüyorum. Ama eger türkiye demokratiklesmezse, dedigim gibi gidenlerin yerini yeni ceteler alacaktir. Bu da türkiyeyi cok geriye götürür bence.

Türkiyeyi aydinliga tasiyacak seyin, icinde kürt, sosyalist, alevi ve diger ezilen kesimlerin oldugu yeni bir olusumun oldugunu düsünüyorum. Bu yönde cok titiz bir calisma yapilmali ve bu ülkenin kaderi ne AKP ye ne de TSK ya birakilmamalidir diye düsünüyorum.
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (04-07-08)
Eski 03-07-08, 22:54 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Döküman Hukukun Bittiği Yerde Tiranlık Başlar.

Arkadaşımız her zaman olduğu gibi güzel ve mantıklı bir konuya değinmiş. Öncelikle bu konu için teşekkür ediyorum.

Ekonomik açıdan düşünüldüğünde, ülkenin gerçek anlamda gelişimini tetikleyecek herhangibir yatırım ya da çalışmanın varlığından söz etmek ne yazık ki, söz konusu dahi olamaz.

Bahsedilen oyun Türkiye'de uzun dönemden beri var olmaktadır. Biz ekonomik anlamda gelişmek istiyorsak bunun tek ve en mantıklı yolu serbest piyasa ekonomisinden geçer ki, hükümet yalakalarının ihale kazandığı bir dönemde böyle bir sistemin varlığından söz etmek ne yazık ki, olanaksızdır.

Hukuki anlamda Türkiye'de oldukça yavaş işleyen bir sistemin yanı sıra doldurulmayı bekleyen bir sürü yasa açığı mevcuttur. Özellikle yasaların kesin kurallarla uygulanmadığı ve kuralları çiğnemek için görmeye başlayan, bunun yanı sıra yasayı korumaya çalışan namuslu insanların yasaları tarafından aynı ölçüde korunmaması elbette ki bu açığı daha da artıracaktır.

Siyasi anlamda düşünecek olursak, konuyu oldukça genişletebiliriz. Kısaca, siyasetteki alternatifsilik ve bunu kullananlar devam ettiği sürece siyasi anlamda büyük bir gelişme beklemeyiniz.

Eğer ciddi tedbirler alınmazsa sonumuz tahmin dahi edilemeyecek bir duruma gelebilir.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 03-07-08, 23:16 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.111
Teşekkür etti: 3.036
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Türkiye nereye gidiyor?

Güzel bir soru...Türkiye kötüye gidiyor. Peki bu kötü gidişin sorumlusu kim? AKP mi? Evet Akp...Ama akp bu gidişin pay sahiplerinden en ufağı. Kim bu kötü gidişin gerçek pay sahipleri?

Ne oldu bize birden bire....? Herşey tepe taklat gitmeye başladı... Arkadaşlarımız diyor ki bu gidişin temeli Türban yasasına dayanıyor.Peki ama halkın çoğunluğu bu yasayı destekliyor. Çoğunluk destekliyor ama çoğunluğun elinde güç yok. Azınlık olan tarafın ise elinde oldukça güç var. Çoğu devlet kuruluşunda,bazılarıda medyayın içinde. Yo yo hayır bu kötü gidişin sebebi türban meselesi değil. Hafızanızı zorlayın. Bu gidişin temeli Fırat Dink'in öldürüldüğü gündür.Hatırlıyorum o günü akşam üstü televizyonu açtım haberlerde olay vardı. Gerçekten çok sevinmiştim.Halada sevinçliyim ama ülkem için değil.

O gün ülkem için başlatılan oyunların ilk perdesi sahnelendi çünkü...Hemen ardındanda onlarca olay.Hepsi de birbirleriyle bağlantıılı olaylar. Şimdide karşımızda Ergenekon isimli devleti oymaya çalışan, kendi çıkarları için darbe hazırlığında olan kişiler. Ne yazıktır ki bu kişilerin arkasındada o azınlık dediğim kişiler var. Hepsi birşeylerin altına sığınıyorlar.
Şiddetli yağmurdan korunmak adına Atatürk'ü şemsiye niyetine kullanıyorlar.

Tıpkı dinimizi kullanan haysiyetsizler gibi. Çıkıp yollara Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyorlar. Peki Mustafa Kemal bunu mu istiyordu. Bu şerefli insan bu savaşı kimin için yaptı? Padişahı için mi? Osmanlı devleti için mi? Hayır halkı için yaptı! Halkı uyutmaya çalışanları silmek için yaptı. Halk kendi liderini kendi seçebilsin. Egemenlik halkın elinde olsun diye yaptı. Ama yine bu azınlık dediğimiz kişiler Mustafa Kemal'i çözemeden,onun ne istediğini kavrayamadan halkımın elinden egemenlik gücünü almaya çalışıyorlar.
Peki amaçları ne? Amaçları kendi çıkarları. Kendi ceplerini doldurmak,kendi egolarını tatmin etmek.

Darbeyi kimler yapar? Darbeyi kendine güvemeyen, halkın gözününde üç kuruşluk değeri olmayanlar yapar. Çünkü halkın gözünde o kadarcık değerleri olduğunu bilseler girerler adam gibi seçime, yaparlar propagandalarını kazanırlar iktidar olurlar. Ama güvenemiyorlar, çünkü biliyorlarki halk onların bir tanesini bile başında görmek istemiyor.

Sonuç olarak siz Atatürkçü müsünüz? HAYIR...

Gerçek Atatürkçü BENİM....

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 03-07-08, 23:43 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.582
Teşekkür etti: 1.223
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
Alıntı:
кємαℓιѕтüяк´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sözlerime baslamadan önce belirtmek istedigim husus Türkiyedeki potansiyellerinin degisimi ve dengelerin altüst edilme istegi ve buna ek olarak son günlerde yasanan bazi olaylar bana Türkiye gercekten nerde ve nereye gidiyor sorusunu ürkütücü cevaplar almakla birlikte sorduruyor...
Peki Türkiye gercekten nereye gidiyor?
Bu soruyu ekonomiksel, hukuksal ve siyasi bir sekilde irdelemek ve olgulari genis incelemek gerekmektedir..Cünkü ortada bir oyun var ve kurallari belirleyenler ne yazikki bu oyunu hic de eglenceli olmayan bir hale sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar..Keza bu oyun bizlerin vurdum duymazligi ve iktidarlarimizin pasifligi yüzünden her daim sevimsiz bir haldeydi.Simdi günümüze baktigimiz zaman kapatilma davasi acilan bir iktidar partisi ve son cirpinmalarini görüyoruz.Öte yandan bitmek bilmeyen ergenekon davasindaki son skandallari hep birlikte bir kac gündür izlemekteyiz.Hukuk gün gectikce kayboluyor ve rejim tehditleri boy gösteriyor... Gelismeler hic de normal olmamakla birlikte Bu ülkede Atatürkü sevmek kelimenin tam anlamiyla bir suc haline getirilmek isteniyor..
Türkiyede oynanan bu oyun artik finale yaklasiyor ve son perde oynaniyor..
Bunu her alanda görmek oldukca basit..Birinci Dünya Savaşı'ndan günümüze kadar sürekli olarak yaratılmaya çalışılan Kürt milliyetçiliği ve bunun sonucu oluşturulmak istenen Kürt devleti son kertede.Olusturulmak istenilen kutuplasma AB kaynakli olarak sürekli beslendi ve beslenmeyede devam ediyor...Burda yapilmak istenilen bir ic tehdit olusturmak ve kaos ortamindan faydalanmak.Ne yazikki bu oyuna bazilari sözde "dava" adi altinda bilincsiz bir sekilde destek vermekte..
Öte yandan Türk ekonomisi üzerinde yürütülen kelimenin tam anlamiyla "ekonomiksel tetikcilik" stratejisi Türk ekonomisini kisirlastirmis ve gün gectikce daha kötü bir hale sokmustur..Bugün Türkiye'nin iç ve dış borcu 385 milyar 377 milyon dolara çıkmış sözde yatirim olarak degerlendirilen Yabanci sermaye ve piyasalarda dönen sicak para;buraya dikkat altini ciziyorum yine kendi siyasilerimiz ve ekonomistlerimizin eliyle bir dezavantaj haline getirilmistir..Türk ekonomisi perisan durumdadir avantaj olarak degerlendirilecek her olgu dezavantaj haline getirilmistir ve ekonomik bir taktik olarak kullanilmistir..Dünyaya baktigimizde evet dogrudur global bir kriz vardir büyük kuruluslar batma tehlikesindedir ve bu skandal olarak lanse edilmektedir fakat bunu Türkiyeye endeksledigimizde bu krizi Türk ekonomisi bazinda * 2 olarak degerlendirmek durumundayiz bu ise yine ic sorunlardan kaynaklanan bir sorundur yani Brezilyada döviz 1 deger yükselmisse Türkiyede bunu 2 olarak görmekteyiz yani carpi 2 kere düsünmeliyiz.Bu da bahsettigim üzre Kendi icerimizdeki sorunlardan kaynakli bir durumdur.
Türkiye, kelimenin tam anlamiyla bir kutuplasmaya götürülmek istenmektedir ve bu her alana yansimaktadir.Sizler Kisa ve Orta vadede gelismeleri nasil degerlendiriyor, bilincli olarak olusturulan sorunlar hakkinda neler düsünüyorsunuz?
bu yazı kıme aıt ?
bu gunekadar bu ulke uzerınde oynadıgınız oyunlar sızın cıkarlarınız dogrultusunda oldugu ıcın eglencelıydı,sımdı cıkarlarınıza ters ısler yapılınca eglencelı gelmedı deılmı.
yazıık !!!

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 03-07-08, 23:45 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye nereye gidiyor?

Güzel bir soru...Türkiye kötüye gidiyor. Peki bu kötü gidişin sorumlusu kim? AKP mi? Evet Akp...Ama akp bu gidişin pay sahiplerinden en ufağı. Kim bu kötü gidişin gerçek pay sahipleri?

Ne oldu bize birden bire....? Herşey tepe taklat gitmeye başladı... Arkadaşlarımız diyor ki bu gidişin temeli Türban yasasına dayanıyor.Peki ama halkın çoğunluğu bu yasayı destekliyor. Çoğunluk destekliyor ama çoğunluğun elinde güç yok. Azınlık olan tarafın ise elinde oldukça güç var. Çoğu devlet kuruluşunda,bazılarıda medyayın içinde. Yo yo hayır bu kötü gidişin sebebi türban meselesi değil. Hafızanızı zorlayın. Bu gidişin temeli Fırat Dink'in öldürüldüğü gündür.Hatırlıyorum o günü akşam üstü televizyonu açtım haberlerde olay vardı. Gerçekten çok sevinmiştim.Halada sevinçliyim ama ülkem için değil.

O gün ülkem için başlatılan oyunların ilk perdesi sahnelendi çünkü...Hemen ardındanda onlarca olay.Hepsi de birbirleriyle bağlantıılı olaylar. Şimdide karşımızda Ergenekon isimli devleti oymaya çalışan, kendi çıkarları için darbe hazırlığında olan kişiler. Ne yazıktır ki bu kişilerin arkasındada o azınlık dediğim kişiler var. Hepsi birşeylerin altına sığınıyorlar.
Şiddetli yağmurdan korunmak adına Atatürk'ü şemsiye niyetine kullanıyorlar.

Tıpkı dinimizi kullanan haysiyetsizler gibi. Çıkıp yollara Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyorlar. Peki Mustafa Kemal bunu mu istiyordu. Bu şerefli insan bu savaşı kimin için yaptı? Padişahı için mi? Osmanlı devleti için mi? Hayır halkı için yaptı! Halkı uyutmaya çalışanları silmek için yaptı. Halk kendi liderini kendi seçebilsin. Egemenlik halkın elinde olsun diye yaptı. Ama yine bu azınlık dediğimiz kişiler Mustafa Kemal'i çözemeden,onun ne istediğini kavrayamadan halkımın elinden egemenlik gücünü almaya çalışıyorlar.
Peki amaçları ne? Amaçları kendi çıkarları. Kendi ceplerini doldurmak,kendi egolarını tatmin etmek.

Darbeyi kimler yapar? Darbeyi kendine güvemeyen, halkın gözününde üç kuruşluk değeri olmayanlar yapar. Çünkü halkın gözünde o kadarcık değerleri olduğunu bilseler girerler adam gibi seçime, yaparlar propagandalarını kazanırlar iktidar olurlar. Ama güvenemiyorlar, çünkü biliyorlarki halk onların bir tanesini bile başında görmek istemiyor.

Sonuç olarak siz Atatürkçü müsünüz? HAYIR...

Gerçek Atatürkçü BENİM....

bu yazının ustune ne eklenebılırkı?
tesekurler ısmaıl

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (03-07-08)
Eski 03-07-08, 23:59 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat

Atatürk'ün devrimlerine hakaret edicek kadar ßilgisiz insanların yönettiği

1sene boşu ßoşuna insanların hapiste yatıp komaya girince hatırlanıp çıkarıldığı

Ulemaya soru soranların

Apoya sayın diyenlerin

Yargıyı conilere ve avrupalılara şikayet edenlerin

Askerin ßaşına çuval geçirenlerin parası sayesinde ayakta kalan hazine ile

ßir çok Cumhuriyet kazanımı özelleştirme adı altında dışarıya satmakla

Gemicik alanların

DTP nin AKP ile ortak hareket edip ergekoncu diye içeri alınları savunanlara karşı tavır almaları

Memleketi ABD'nin izni ile operasyon yapılıcak bir duruma getirenlerin

Humeyniyi sevip Atatürk'ü sevmeyenlerin İngiliz ßayrağını Hilal Ay'a tercih edenlerin

nedeni ßelli olmayacak şekilde yaka paça önde gelen insanları içeri almaları Korku imparatorluğu düzenini kurmaya

şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar

memleketi olmaya doğru hızlıca ilerliyor...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
кємαℓιѕтüяк (04-07-08), Bir Ben Eksiktim (04-07-08), Galiyev (04-07-08), NuraYY (04-07-08), Tuğrul Bey (04-07-08), Warmonger (05-07-08)
Eski 04-07-08, 00:44 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
boyle bos beles aacıtasyonlar para etmıyor artık
baska yontemler bulmanız gerek

Eski 04-07-08, 00:55 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.237
Teşekkür etti: 2.410
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:19053
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya arkadaslar çok haklısınız bu yazalardan sonrane diyeyimki

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 04-07-08, 01:03 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
boyle bos beles aacıtasyonlar para etmıyor artık
baska yontemler bulmanız gerek
ßöle yazılar para etmese sen cevap yazmazdın

ßekliyodum ßakalım ilk kim gelicek oltaya sen geldiN...

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Eski 04-07-08, 01:05 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
sen bos beles yazı oldugunu kabul ettıkten sonra gerısı onemlı deıl

Mesaja teşekkür eden:
Samson (04-07-08)
Eski 04-07-08, 01:06 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
kabül etmedimki ßen nerede kabül ettiğimi yazdım acaba yazdıklarım senin ordan farklımı okunuyor....

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Eski 04-07-08, 01:08 Çevrimdışı   #13
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
laf cambazlıgı yapma can

neyse sımdı kabul etmesen bıle cok deıl kısa sure sonra kabul edersın

Eski 04-07-08, 01:17 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Döküman

sana kırmızı çok yakışıyor ...

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Eski 04-07-08, 01:31 Çevrimdışı   #15
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.633
Teşekkür etti: 3.076
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
öncelikle jmengele arkadaşın mesajını okuyunca şaşırdım diyicem ama yok şaşırmadım nasıl oluyorda bir insanın ölümü bu denli sevindiriyor seni sayın arkadaşım..bu ülke kutuplaşmaya gidiyor evet doğrudur bunu yapanda gerek iç gerek dış mihraklar...ama bir kişi üzerinden ölüyede saygı duymayan ne olursa olsun karşıt fikirli veya değil tahhamül edemeyecek kadar agresif bir şahsiyet bana bu ülkenin varlığından birliğinden ve beraberliğinden bahsedemez...
türban aslında bir mese değildir bu gündemi yaratan zavallı siyasetçilerdir..özgürlüklerden dem vuran siyasi partiler sivil toplum örgütleri bu yasağı destekleyerek kendileri ile büyük bir çelişki içindedir...
rejim tehditine gelince siyasi bir kadrolaşma olduğu su götürmez gerçek ama bunun bir rejimi yıkıp yerine farklı bir rejimin getireceğini söylemek ise akıl fikir işi değildir...
darbe çığırkanlığı yapan ve add arkasına sığınan ve her daim ağızlarındaan düşrmedikleri Atatürkçüyüm naraları kişilerin korumak istedikleri rejimin en büyük düşmanlığıyaptıklarının farkında değildirler...
e bu yaşananlara karşı halkın vereceği en büyük tepki ne olmalıdır tabiki tahhamül birlik ve beraberlik yolundaki en önemli adım budur ben sosyalistsem ve karşıt fikirli birinin fikirlerine saygı duyuyorsam bir türbanlının ünv. girişine karşı bir tavır koymuyorsam aynı şekilde bir sağcının veya dindarında bu saygı çerçevesinde saygı duymasını bekliyorum...
son olarak Atatürk düşmanlığı ile ilgili olarak mevcut sistem atatürkü kişilerin sevmesinden veya öğrenmesinden çok daha doğrusu tanıyarak sevmesinden çok bir tabu haline getirilip zorla sevdiriliyor eğer atatürk sevgisi aşılamak istiyorsanız türkiyenin geleceğine öğreterek sevdirin zorla değil...

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
agulasor (04-07-08), Bir Ben Eksiktim (04-07-08), NuraYY (04-07-08)
Eski 04-07-08, 15:28 Çevrimdışı   #16
Stajyer

The Darkness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 125
Teşekkür etti: 181
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:643
The Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyor
Hukukun var olmadığı bir yere doğru gidiyoruz. Bu son derece endişe verici bir durumdur.

ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM
ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM
IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE
Eski 04-07-08, 15:44 Çevrimiçi   #17
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.329
Teşekkür etti: 342
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:6190
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Arkadaslar su ergenekoncularin darbe girisimi ile alakali ortaya cikan somut yöntemleri gözden kacirmamanizi ve dikkatle incelemenizi tavsiye ediyorum.
Halki galeyana getirmek, öldürtmek, yapay mitingler düzenletmek, yani kisacasi ortaligi karistirip, darbe yolu ile hakimiyeti ele gecirmek ve bunu da ordu yapacak.
Bunu iyi düsünün, gecmiste yapilan darbeler iste aynen böyle olmustur. Bunlarin arkasinda ABD var.
Ben daha önce defalarca yazdim, bu ülkeyi ceteler sarmis, her patlayan bombayi malum örgüte yikip, ülkeyi karistiriyorlar diye, inanmadiniz, olurmu böyle sey dediniz. Hani bir ankara patlamasi olmustu, daha sonra yine ankarada patlayici dolu kamyon falan bulunmustu, bu kamyonun arkasindanda ergenekon cikti Hani ergenekon ortaya cikmasa da ben sahsen bu tip olaylarin kontra faaliyetler oldugunu ve masa basinda hazirlanip uygulandigini savunmusumdur.
Sunu da belirteyim, ben gercek anlamda bir temizlik yapilacagina inanmiyorum. Yani bu ergenekoncularin tamami yakalansa, ki bunu AKP derinlestiremez, derinlestirirlerse akliniza hayalinize gelmeyecek! (isim vermiyorum) isimlere kadar gider ki bunlar suan aktif görev yapmaktalardir, böyle olsa bile, bu ülkede anayasa demokratiklesmedikten sonra, benim acimdan degisen hicbirsey olmayacaktir.
Umarim artik bu "ceteyim ama atatürkü, vatani seviyorum" tarzini insanlar yemezler.
Eski 04-07-08, 16:21 Çevrimdışı   #18
Asistan
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 472
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:11475
кємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmış
Savunduklarinizla , icraatler örtüsmediginde bosluga düsersiniz dikkat edin..

Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yazı kıme aıt ?
bu gunekadar bu ulke uzerınde oynadıgınız oyunlar sızın cıkarlarınız dogrultusunda oldugu ıcın eglencelıydı,sımdı cıkarlarınıza ters ısler yapılınca eglencelı gelmedı deılmı.
yazıık !!!
Bu yazi bana ait. Sen hangi oyunlardan bahsediyorsun Arkadas...Hukuka saygi duymayan ve bir arkadasimizin belirttigi gibi Yargisini Avrupa Birligine sikayet eden bir hükümetin son cirpinislarini izliyoruz...Halk gecte olsa gözünü acti ve dönen oyunlarin bilincine variyor...Sen hala kimi savunuyorsun?Hukuka ;aleyhinde olunca saygi duymayan fakat sonunun geldigini anlayinca ve kelimenin tam anlamiyla "tirsinca" Hukuku en üst makam gören o cift karakterli ve sonu gelmis insanlarami..Inanmaya devam et pek yakinda herkes bazi olgularin daha iyi farkina varacak..Bu is burda bitmedi ve bitmeyecek yakin zamanda sende dahil olmak üzre herkes bunu görecek...
Bizler ne ergenekoncuyuz ne de fasistiz...Bununla birlikte bizler dini kullanip duygu sömüren ve ayni zamanda usakligi kabul eden acizlerdende degiliz..Türkiye de yeni bir dönem aciliyor ve bu dönem en nihayetinde Kemalizmi gercek anlamda anlamis her anlamda güclü olmayi ilke edinmis insanlar tarafindan yönetilecektir..
Sonuc olarak evet bizler Atatürkü yanlis anlamis olan bu sistemin icerisinde Atatürkcü degiliz cünkü o derece onursuz degiliz...Kendini gercek Atatürkcü olarak nitelendiren arkadaslar unutmasinlar ki Atatürk ne Fasizmi kabul eder ne de Turanciligi..Herkes oldugu yeri iyi analiz etsin.

Konu кємαℓιѕтüяк tarafından (04-07-08 Saat 16:25 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Scнiивея (04-07-08), The Darkness (04-07-08), Tuğrul Bey (04-07-08), Warmonger (05-07-08)
Eski 04-07-08, 22:44 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Öncelikle uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Sevenlerime de, sevmeyenlerime de.

Türkiye nereye gidiyor? Cev