| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Olimpiyatlarda neden basarısız | |||
| Sporculara fazla olanak tanınmaması | | 14 | 63,64% |
| halter ve güreş bransları dışında fazla sporcu olmaması | | 1 | 4,55% |
| futbol dışında basarıların imkansız olduğuna inanılması | | 4 | 18,18% |
| sporcuların kendisine inanmaması | | 3 | 13,64% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() | Türkiye Olimpiyatlarda neden basarısız ![]() Pekin Olimpiyatları’nda 6 madalya kazanan Michael Phelps gibi bizim ülkemizden niye böyle sporcular cıkmıyor.Sadece halter ve güreş branslarında 1 veya 2 madalya alabilen türkiyemizde neyin eksikliği yasanıyor. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (11-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.043
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çünkü Türkiye'de Futboldan Başka Spor Yokmuş Gibi Yaşanıyor ! |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | diğer branşları yapabilicek alan yok... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diğer ülkeler olimpiyat için özel şeyler yapıyor bu bizim devletimizin ilgisizliğinden kaynaklanıyor. Halterde madalya alıyoruz ses yok güreşte derece yapıyoruz ses yok. Türkiyede basın ne isterse onu yaptırıyor duyuruyor. Ve herkesi futbola yönlendiriyorlar bunun sebebide ülkedeki durumu futbolla unutturmaya çalıyorlar. Olimpiyat komitesi filan gibi şeyler var ama yangelip yatma yerleri oralar. fatih terime milyarlar verceklerine atletizimci v.b. yetiştirsinler Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çünkü bu branşlarda başarı için alt yapı lazım küçük yaşta başlamak lazım.. Türkiye'de ise bu imkanlar ya yoktur ya da çok az vadır.. Yatırım sadece futbola v birazda basketbola.. O yüzden diğer spor dallarından başarısız Ülkemiz... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (11-08-08) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | altyapı yok =S Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #7 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece belli başlı (futbol basketbol voleybol vb)spor dallarına önem werdiğmiz için dierleri sahipsiz kalıo yeterli destegi alamıo
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.221
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olimpik branşlarda yeterince destek ve atlet bulunmaması.Olan spor dallarındada sporcuların isteksizliği ve antrenörlerin yetersizliği.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (11-08-08) |
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
futbol harici başka bir spor dalı olduğundan haberimiz var mı ki? bakmayın halterde iyiyiz ata sporu nede olsa.. ayrıca yatırım yapılmıyor gençler yönlendirilmiyor .. bütün bir gün basında futbolcuların aldığı milyarlar sakız edilirse ağızlara hangi genç diğer branşlara yönelir ki.. Hem atletizmde oyle yetenekli çocuklarımız varki ama imkansızlıklar yüzünden anca kaçırılan otobüslerin ardından koşuyorlar :(
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence kesinlikle sporculara imkan tanınmaması 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #12 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() |
Bunun için gerekli alt yapımız yok.Ülkemizin zaten ekonomik durumu belli bu nedenle pek destek verilmiyor bu işe..
|
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence aileler çocuklarını hep aynı branşlara sevk ettikleri için. biz de tanınmayan çok branş var. bunlara katılanlar da hep geç yaşta bu işe atılıyor.
The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #14 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() | Çünkü olimpiyatlara sporcu yetiştiremiyoruz adamların dogru düzgün calışacak spor solanları bile yok sadece ankarada istanbulda calışma yapılırsada olmaz türkiye istanbul ankaradan ibaret degil hakkaride zonguldakda da sporcu var calışma imkanı bekleyen yani sonuc itabiriyle ibre tamamen yöneticelerde sponsorlarda büyük takımlarda toplanıyo.. onları keşfetmek onlara düşüyor tabii yetiştirmekde Bugün sözcükler kusuyorum dün cümleler kuramazken... |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sporun hala sadece futboldan başka bir kolu olmadığını düşünen zihniyetler yüzünden
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
futbola olan yatırımın onda biri diğer spor alanlarına yapılsa o alanlarda daha başarılı olunabilir
|
|
| | #17 | |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... | |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye'de "futbol" dışında hiç bir spor ilgi uyandırmıyor, buna basketbol da dahil. Sporculara yeterli imkan sağlanmıyor, bireysel sporlarda başarı kazananlara medya yeterli yer ayırmıyor. Bozuk bir sistem var ve bu sistemi değiştirmeye de kimsenin niyeti yok gibi. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |