DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 01-08-08, 18:00 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Türkiye'de gerçekten inanç özgürlüğü var mı?

Arkadaşlar sizce Türkiye'de gerçekten inanç özgürlüğü var mı?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 20:21 Çevrimdışı   #2
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İnanç özgürlüğünün olabilmesi için başkalarını hiçbir şekilde etkilemeyecek olan kısıtlamalar kaldırılmalıdır... Bu en önemli noktadır..

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
aSi..ReBeLLiouS (01-08-08), ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 20:36 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.481
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Evet var tabi,olmazmı ? başörtülüler örtüsünü takamaz,aleviler yakılır,ermeniler öldürülür vs vs...var var inanç özgürlüğü...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
aSi..ReBeLLiouS (01-08-08), düş sokağı (04-08-08), HANNİBAL (03-08-08), inanna_ishtar (03-08-08), pavel (02-08-08), roza (03-08-08)
Eski 01-08-08, 20:39 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31590
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Geçenlerde bir din bilgisi ve ahlak dersi hocası alevi bir çocuğu hastenelik etmişti sanırım sorunun cevabını veriyor...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
düş sokağı (04-08-08), Galiyev (25-08-08), HANNİBAL (03-08-08), NuraYY (02-08-08), pavel (02-08-08), ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 22:18 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 851
Teşekkür etti: 442
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:825
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Türkiye'de özgürlük yokki inanç özgürlüğü olsun Hangi onuda özgürüz ?

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
düş sokağı (04-08-08), HANNİBAL (03-08-08), inanna_ishtar (03-08-08), pavel (02-08-08), ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 22:45 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
türkiyede özgürlükmü varda inanç özgürlüğü olucak..!!

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
düş sokağı (04-08-08), HANNİBAL (03-08-08), pavel (02-08-08), ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 22:56 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.640
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36873
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
inançtan kasıt ne ?

eger müslümanlıksa tabiki de yok onu bilyoruz ama hristanlık ve musevilikte büyük özgürlüklere sahip bir ülkeyiz çagdaş bir ülkeyiz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
aSi..ReBeLLiouS (02-08-08), düş sokağı (04-08-08)
Eski 01-08-08, 23:10 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.909
Teşekkür etti: 1.221
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Türkiyede her inanca belirli ölçülerde özgürlük tanınmıştır.Hiçbir özgürlük sınırsız değildir ancak günümüzde hakim dini mezhebin yobazlarının (iktidardaki partiden yüzbularak) diğerlerini ezdiği aşikar.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Galiyev (25-08-08), gyllnhlistgirl (18-08-08)
Eski 01-08-08, 23:28 Çevrimiçi   #9
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allah bizi yaratmıs bütün canlı cansızlardan üstün kılmıs akıl fikir vermiş bir coğumuz Yaradandan bile memnun değilken Demokrasi cumhuriyet v.s v.s den menun olmayısımız cok normal ..Tam özgürlük sanırım hiç olmamıs ki bu düzende cumhuriyetin demokrasinin defolusunu ikinci değil üçüncü kalitesiyle yasadıgımız bu güzel vatanımızda bahsedilen özgürlük olsun..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
ASAKİRİ (02-08-08), düş sokağı (04-08-08)
Eski 02-08-08, 00:15 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye
Kemalistler
Genel Mesajlar: 1.182
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Dünyada bana öylr bir ülke gösterinki tam manasıyla özgür olabilsin!! Arkadaşlar yok vallahi yok billahi yok! Amerikamı diyeceksiniz;göçmenlerin hiç bir hakkının olmadığı heleki müslümanların potansiyel terörist gözüyle bakıldığı amerika mı? Yada avrupa mı? birliğine bizi reddeden avrupa mı eşit sizce? Hayır arkadaşlar değiller. Cok okuduğumdan değil bizati bu ülkelere gidip gördüğümden konuşuyorum. Sadece turist vizesi için onsoloslukta haftalarca beklediğimi biliyorum..

Şunu söylemeliyim; dünyada hayalini kurduğunuz bir ülke yok! O kadar özgür o kadar hürriyet yok! Türkiyede var mı sorusununda cevabı açık YOK! Fakat şunu söyleyebiliriz; gelişmiş ülkelerden özgürlükler bağlamında inanın çokta farkımız yok..

Saygılarımla
ASAKİRİ (02-08-08), düş sokağı (04-08-08)
Eski 02-08-08, 00:32 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ı ıh yok
sadece sünni müslümanlara var

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Galiyev (04-08-08), HANNİBAL (03-08-08)
Eski 02-08-08, 01:36 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ŞiYaR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet var tabi,olmazmı ? başörtülüler örtüsünü takamaz,aleviler yakılır,ermeniler öldürülür vs vs...var var inanç özgürlüğü...
Ermenilerin dinleri için öldürüldüğünü sanmıyorum...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu J.Mengele tarafından (02-08-08 Saat 01:38 ) de değiştirilmiştir..
Eski 02-08-08, 01:37 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiyede her inanca belirli ölçülerde özgürlük tanınmıştır.Hiçbir özgürlük sınırsız değildir ancak günümüzde hakim dini mezhebin yobazlarının (iktidardaki partiden yüzbularak) diğerlerini ezdiği aşikar.
osiris ülkemizdeki soruna bir örnek Sorun Türkiye'de muhafazakar kişilere yobaz,gerici,cahil gözüyle bakılması...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 02-08-08, 01:40 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ı ıh yok
sadece sünni müslümanlara var
sünni müslümanlara inanç özgürlüğü var tabi. Ama ne hikmetse bir okula bile giremiyorlar

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (03-08-08)
Eski 02-08-08, 01:54 Çevrimdışı   #15
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.909
Teşekkür etti: 1.221
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
osiris ülkemizdeki soruna bir örnek Sorun Türkiye'de muhafazakar kişilere yobaz,gerici,cahil gözüyle bakılması...
Muhafazakar ayrı dinci-yobaz ayrı şey mengele problem burada siz muhafazakarla dinciyi-yobazı ayırdedemiyorsanız benim elimden birşey gelmez Reel bir örnek verebilirim Abdüllatif Şener muhafazakar, müslüm gündüz yobazdır

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 02-08-08, 01:59 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31590
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

türban dinin emri olsa Kuran'da açıkca yazar.. Kutsal kitapta yer almayan bir örtü için sünniler baskı altında demek ne kadar doğru olabilir.. Benim için türbanın dindeki yeri günah çıkarma v kutsal su kadardır.. (bu saydıklarımında bendeki yerini tanıyanlar az çok bilir)Mesela Ramazan aylarında oruç tutmayanlara yapılan baskılar, yine Ramazan Ayında bir çok yemek çıkaran işletmenin kepenklerini kapatması bunların hiç biri inanç özgürlüğü ile bağdaşmiyor.. Biraz daha ekleme yaparsak ilkokul, orta okul, liselerde zorunlu din dersleri örnek verilebilir(Her ders Hz.Muhammed(s.a.v) bahsedilirken Hz.Ali 10dersde bir ancak) .. Şunu çok samimice ve içtenlikle söyleyebilirim Türkiye'de en az baskı gören sünnilerdir bana göre.. İnanç özgürlüklerini(siyasal simge olan türban haricinde) çok çok rahat yaşiyorlar...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Galiyev (25-08-08), gyllnhlistgirl (18-08-08), NuraYY (02-08-08), S.M.U.R.F (02-08-08), _osiris_ (02-08-08)
Eski 02-08-08, 02:11 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muhafazakar ayrı dinci-yobaz ayrı şey mengele problem burada siz muhafazakarla dinciyi-yobazı ayırdedemiyorsanız benim elimden birşey gelmez Reel bir örnek verebilirim Abdüllatif Şener muhafazakar, müslüm gündüz yobazdır
Problem ülkeyi ne zaman dindar birileri yönetmeye çalışsa aynı oyunları sahneye koymanız...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 02-08-08, 02:14 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.383
Teşekkür etti: 2.461
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
türban dinin emri olsa Kuran'da açıkca yazar.. Kutsal kitapta yer almayan bir örtü için sünniler baskı altında demek ne kadar doğru olabilir.. Benim için türbanın dindeki yeri günah çıkarma v kutsal su kadardır.. (bu saydıklarımında bendeki yerini tanıyanlar az çok bilir)Mesela Ramazan aylarında oruç tutmayanlara yapılan baskılar, yine Ramazan Ayında bir çok yemek çıkaran işletmenin kepenklerini kapatması bunların hiç biri inanç özgürlüğü ile bağdaşmiyor.. Biraz daha ekleme yaparsak ilkokul, orta okul, liselerde zorunlu din dersleri örnek verilebilir(Her ders Hz.Muhammed(s.a.v) bahsedilirken Hz.Ali 10dersde bir ancak) .. Şunu çok samimice ve içtenlikle söyleyebilirim Türkiye'de en az baskı gören sünnilerdir bana göre.. İnanç özgürlüklerini(siyasal simge olan türban haricinde) çok çok rahat yaşiyorlar...
senın gıbı dusunenler oldu surece...bu konu cok tartısılır(:

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 02-08-08, 02:18 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Kemalistler
Genel Mesajlar: 1.182
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Problem ülkeyi ne zaman dindar birileri yönetmeye çalışsa aynı oyunları sahneye koymanız...
Problem ülkeyi dindar görünümlü kişi veya kitlesel yapıda örgütlenmelerin ynetiyor olması. Mengele hiç düşündünmü AKP iktidarının devamı ABD ve Ab neden istiyor? Ben sana söyliyim; ılımlı islam yada inancları ılımlı yaşıyor olmak zannettiğin gibi ılımlı yaklaşıyor olmak değil! Şöyleki; sosyolojide doğulu toplumların ata er anlayısları ve sordukları soruların azalması neticesinde algılarının bu dünyayle ilişikşerinin kalmayışı! Zannediyormusunki Tayyip Beyler bu büyük oyunu dindar olduğu için oynuyor? Hayır buna inanma! Keza ne dindar yönetenler gördü bu ülke hepside ABD menşeili anlayışlardı. Bunu görmek zor değil fakat kabullenebilirsen ne ala!
Eski 02-08-08, 02:20 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz