| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor? | |||
| Din yerince öğretilmediğinden | | 8 | 8,79% |
| Halk bilinçsiz olduğundan | | 28 | 30,77% |
| Medyanın dışa bağlılığı ve amaçsız hareket etmesi | | 9 | 9,89% |
| Ülkeyi cahil sanıp kaışıklık çıkarmak | | 18 | 19,78% |
| İdarecilerin bu konuda engellenmesi | | 3 | 3,30% |
| Diğer... | | 25 | 27,47% |
| Oylayanlar: 91. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor?
Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
din çok iyi bir rant aracı olduğundan ve din insanların yumuşak karnı olduğundan..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birilerinin Dine karsi tavir alip sonrada din üzerinden siyaset yapiyorlar demeleri yüzünden. Medya vs... "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne dini ya din mi kaldı sadece ney le uraşıyolar ben soliyim kısadan turbanla biri bi yere gidiyo turbanla giremiyo hemen din oluyo bunlar saçmlaık arkadaşlar objektif olursak herkes istediği takdiri kıyafetle istediği mekana rahat bir şekilde girebilmeli muslumanlığın hiç yaşanmadığı ulkelerde bile sualsiz sorunsuz ne olursa olsun ister çığplak ister turbanlı içeri alınıyo bayanlar bu saçmalığı ortaya koyanda hukumetten başka bişey değil yine sadece duşunun bulursunuz cevabı neden din sizce din mi yoksa suistimallermi tartışılıyor turkiye de
|
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
politikacilar için cok iyi bi koruma-gizleme ekrani oldugu icin, ve maalesef o ekranin arkasinda butun pis islerinin cevirebildikleri için...
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | unfortunate (30-09-07) |
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | halkı nerde ayrılıklara düşüreceklerini gayet ii bildikleri için... . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | intro0.5 (01-07-07), unfortunate (30-09-07) |
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halkın bilinçsizliginden...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
din yeterince öğretilmediğinden
|
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.075
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halk bilinçsiz olduğundan... |
|
| | #11 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +1
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uğur Mumcu'nun bir kitabı vardı şimdi adı ne hatırlamıyorum. Orda ana tema ise şuydu , Türkiye'de siyaset yapmak için ya geçmişinde tarikat olacak , ya da ticaret... İşte bu kitapta hepsini anlatıyordu.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halkımızın bu konuda bilinçsizliği ve bazı kişilerin bundan faydalanmak istemesi .. Kısaca halkın bilgisizliği |
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ülkeyi cahil sanıp kaışıklık çıkarmak..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #15 | |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3068 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
katılıorm.. ![]() Forza Atmosfer | |
|
| | #16 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten görüyoruz bütün başörtülüler benim gördüğüm TayyiP Erdoğanı destekliyor... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
butun ateistler de nerdeyse komunist partisi yada chp yi destekliyor yani bakarsak
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #18 | |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Simdi konuya yorum yazmis arkadaslarin hepsinin buraya gelip su alinti yaptigim mesaji iyi okumalarini istiyorum. Okudunuz mu ? Yorumsuz denmicek kadar ahtapot zihniyetle yazilmis, nekadar ön yargili bir mesaj oldugunu anlamis olmaniz gerek (At gözlüklerinden takmadiysaniz...) Bu gibi zihniyetler oldukca din önede cikar herseyde olur... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | нѕуη (25-06-07), ..GøĽgê.. (25-06-07), intro0.5 (01-07-07), karahindiba (15-07-07), ~sebofan_memo~ (25-06-07) |
| | #19 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.381
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Medyanın dışa bağlılığı ve amaçsız hareket etmesi ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #20 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:54 ![]() | Halk bilinçsiz olduğundan... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |