DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları
Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor?
Din yerince öğretilmediğinden 8 8,79%
Halk bilinçsiz olduğundan 28 30,77%
Medyanın dışa bağlılığı ve amaçsız hareket etmesi 9 9,89%
Ülkeyi cahil sanıp kaışıklık çıkarmak 18 19,78%
İdarecilerin bu konuda engellenmesi 3 3,30%
Diğer... 25 27,47%
Oylayanlar: 91. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 23-06-07, 17:55 Çevrimiçi   #1
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.287
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor?

Türkiye'de neden din ön plandan inmiyor?

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 23-06-07, 17:58 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
din çok iyi bir rant aracı olduğundan ve din insanların yumuşak karnı olduğundan..

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
darkness.16 (25-06-07), solεil (23-06-07), unfortunate (30-09-07)
Eski 23-06-07, 18:46 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Birilerinin Dine karsi tavir alip sonrada din üzerinden siyaset yapiyorlar demeleri yüzünden.

Medya vs...

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
agbar (30-09-07), WIsHnEeE (08-07-07)
Eski 23-06-07, 19:58 Çevrimdışı   #4
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
ne dini ya din mi kaldı sadece ney le uraşıyolar ben soliyim kısadan turbanla biri bi yere gidiyo turbanla giremiyo hemen din oluyo bunlar saçmlaık arkadaşlar objektif olursak herkes istediği takdiri kıyafetle istediği mekana rahat bir şekilde girebilmeli muslumanlığın hiç yaşanmadığı ulkelerde bile sualsiz sorunsuz ne olursa olsun ister çığplak ister turbanlı içeri alınıyo bayanlar bu saçmalığı ortaya koyanda hukumetten başka bişey değil yine sadece duşunun bulursunuz cevabı neden din sizce din mi yoksa suistimallermi tartışılıyor turkiye de
Eski 23-06-07, 22:00 Çevrimdışı   #5
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.833
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
politikacilar için cok iyi bi koruma-gizleme ekrani oldugu icin, ve maalesef o ekranin arkasinda butun pis islerinin cevirebildikleri için...

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (30-09-07)
Eski 23-06-07, 22:11 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
halkı nerde ayrılıklara düşüreceklerini gayet ii bildikleri için...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
intro0.5 (01-07-07), unfortunate (30-09-07)
Eski 23-06-07, 22:34 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
halkın bilinçsizliginden...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (30-09-07)
Eski 24-06-07, 12:50 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
din yeterince öğretilmediğinden
Eski 24-06-07, 12:55 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
politikacılar halkın zayıf yanlarını biliolar dini kullanmak kolay gelio halkta hemn gaza gelio zatn
Mesaja teşekkür eden:
saroth (04-12-07)
Eski 24-06-07, 20:42 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genel Mesajlar: 2.562
Teşekkür etti: 3.075
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Halk bilinçsiz olduğundan...
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (30-09-07)
Eski 24-06-07, 20:45 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
ucakla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
din çok iyi bir rant aracı olduğundan ve din insanların yumuşak karnı olduğundan..
+1

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 24-06-07, 20:45 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Uğur Mumcu'nun bir kitabı vardı şimdi adı ne hatırlamıyorum.
Orda ana tema ise şuydu ,
Türkiye'de siyaset yapmak için
ya geçmişinde tarikat olacak , ya da ticaret...

İşte bu kitapta hepsini anlatıyordu....
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Galiyev (13-10-07), saroth (04-12-07), unfortunate (30-09-07)
Eski 24-06-07, 21:36 Çevrimdışı   #13
Doçent

HeaveN| - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:6373
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Halkımızın bu konuda bilinçsizliği ve bazı kişilerin bundan faydalanmak istemesi ..

Kısaca halkın bilgisizliği
Eski 25-06-07, 13:16 Çevrimdışı   #14
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Ülkeyi cahil sanıp kaışıklık çıkarmak..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 25-06-07, 13:20 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

~Aвsυя∂є~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3068
~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
ucakla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı şeleri sölicektim..
katılıorm..

Forza Atmosfer
Eski 25-06-07, 13:26 Çevrimiçi   #16
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.287
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Zaten görüyoruz bütün başörtülüler benim gördüğüm TayyiP Erdoğanı destekliyor...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 25-06-07, 13:38 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
butun ateistler de nerdeyse komunist partisi yada chp yi destekliyor yani bakarsak

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
..GøĽgê.. (25-06-07), Virane (25-06-07)
Eski 25-06-07, 16:09 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
SeeYouİnHell´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten görüyoruz bütün başörtülüler benim gördüğüm TayyiP Erdoğanı destekliyor...

Simdi konuya yorum yazmis arkadaslarin hepsinin buraya gelip su alinti yaptigim mesaji iyi okumalarini istiyorum.

Okudunuz mu ?

Yorumsuz denmicek kadar ahtapot zihniyetle yazilmis, nekadar ön yargili bir mesaj oldugunu anlamis olmaniz gerek (At gözlüklerinden takmadiysaniz...)

Bu gibi zihniyetler oldukca din önede cikar herseyde olur...

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
нѕуη (25-06-07), ..GøĽgê.. (25-06-07), intro0.5 (01-07-07), karahindiba (15-07-07), ~sebofan_memo~ (25-06-07)
Eski 25-06-07, 16:16 Çevrimdışı   #19
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.295
Teşekkür etti: 6.381
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26036
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Medyanın dışa bağlılığı ve amaçsız hareket etmesi

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Eski 25-06-07, 16:52 Çevrimdışı   #20
Asistan
Kemalistler

darkness.16 - ait Avatar