| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Arkadaşlar Türkçe Rap hakkında neler düşünüyorsunuz.Dinliyorsanız kimleri dinliyorsunuz.Rapin beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz yönleri vs... hakkında görüşleriniz nelerdir??? |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 237
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:702 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rap iyi ama turkce oldugnda igrenc bence..turkce rap yapilmasa piyasada daha az muzik kirliligi olur dinleyen arkadaslara saygi duyuyorum...
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok fazla dinlemem Sago ve Cezanin guzel parcalari var ama |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alala demek turkce rep kırlılık he Rap ole bı tarz kı anlatmak ıstedıklerını tek bı sarkıya uzun uzun sıgdırabılıosun ( tabı burda herkes dıyecek nası anlıosun felan dıe cok hızlı soluolar tabı onu pop dinler gıbı dınlemıceksın tum dıkkatın orda olacak gercekten anlamaya calısın cok sewceksınıs yha ![]() buaraada en sewdıklerımı sıralarsam sagopa-ceza-cash flow-bektas sırtlan-zahriyan... vb DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | mg-rapper (13-05-07) |
| | #5 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 293
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() |
Rap müzik değil bence.Onu müzik kategorisine koymamalıyız.Zira müzik harmoni,melodi ve ritmden oluşur.Rap de ise yalnızca ritm var.Bu yüzden rap'i müzik dahilinde almamak gerekir.Ayrı bir edebiyat akımı diyebiliriz mesela.. Bu bağlamda sanatın evrensel olduğu düşünülürse dili önemsizdir.Türkçe de olur,flemenkçe de olur... |
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 237
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:702 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kirlilik bu nerdeyse hergun bi rapci cikiyor.. ayrica kullandiklari dil cok seviyesiz muzikte boyle bir anlayis warmi ?? birde bana ozellikle senin cok begendigin guzel bir rap parca gonderirmisin mumkunse?? | |
|
| | #7 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
birincisi demek cok repcı war heee sana guluorum gercekten manken ken popcu olanlarıda bılıorus onune gelen zengın herıf kaset cıkarııo ayrıyetten bellı baslı rapcıler sevılıo ama pop da ole deıl 50 tane sarkıcı sewılıo evet argo war ama argo hayatmızda da war demi hem hepsındede yok ben rockdada argo duydum, popdada artık klıplerde terbıyesıs seler gordum ![]() evet neden olmasın gonderıım hemen DOWNLOAD DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! | |
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |