| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | Ülkemizde ekranlarda bir sürü müzik programı var. Mesela Popstar Alaturka. Bunun gibi programların amacı sizce reyting arttırmak mı yoksa farkedilmeyen yıldızları açığa çıkartıp, Türkiye'deki müziği canlandırmak mı ? Eğer yıldızları ortaya çıkarmaksa neden bu programlardan birincilikle ya da ikincilikle çıkanlar bir albüm çıkarttıktan sonra unutuluyor. Eğer reyting amacı güdülüyorsa, Türk halkı niye bu denli saçma programları izleyip vaktini öldürüyor ? düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.797
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tür yarışmaların genç yeteneklere fırsat vermek için yapıldığına inanmıyorum..Aşağılık komplekslerinin içinde boğulan kendilerini sanatçı bilmem ne gören jüri tiplemelerinin egolarını tatmininden başka bir şeye yaramıyor bu programlar..Katılan zavallı gençlerde belki şans yüzüme güler diyorlar ama çoğu kez umduklarını bulamıyorlar.. Birde unutulmamalıdır ki medyanın felsefesi "önce meşhur et sonra yok et"tir... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (14-01-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbir alt yapısı we inandırıcılıgı olmayan aptal saptal programlar bence!
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen zaten çıkan zavallılarda bir yerlere gelceklerini düşünyorlar fakat içerdeki pisligi bilmyorlar girip görüyorlar o zamanda çıkışları biras zor oluyor allah yardım etsin birincilerine Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.120
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reyting için evimizi ailemizi acmadık mı zamanında gelinler secmedik mi işte buda onların bir ornegi kısa şöhretler her şey reyting için zaten gercek sanatcılar bir yerden işe başlıyorlar popstar ile degil ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (16-01-08) |
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | popstar alaturka müzik programı mıydı..? rock market dışında müzik programı yok bu ülkede.yüxexes vs hepsi boş. |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten jürili yarışmaların hepsi gereksiz onlara laf bile etmiyorum onun dışında kaliteli olduğu düşünülen müzik programları var bence kaliteli olması için öncelikle insana bir şeyler vermeli bu aralar en çok kim reyting alıyor diye araştırma yaptıktan sonra o ünlüyle röportaj yapmak için koşan programları doğru bulmuyorum. bir müzik programı yapılıyorsa eğer her tarza aynı değer verilmeli ve en çok reyting alanın değil işine en çok emek verenin peşinde koşulmalı tabiki sadece bir müzik tarzını konu alan programlardan söz etmiyorum ![]() ![]() ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (16-01-08) |
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katiliyorum bir star bile cikmaz bunlardan reyting kaygisiyla yapilan programlar izlemiyorum bi Muzik akedemisi mi ne vardi Baris Akarsunun ciktigi bi o bir sanatci kazandirdi oda hakk i rahmetine kavustu bu programlardan cikip hatirlanan varmi su ana kadar yok olucakmi mucize olmassa hayir hatirlanmiyacak hicbirisi .Izledigim muzik programlari izleyebilirsem 3 tane Candan Ercetin le solo sarkilar , Frekans . rock market digerlerini izlemeye deger bile bulmuyorum .
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malesef izleyenleride var... Hatta stüdyoya kadar gidip orada saatlerce ayaklarda bekleyende... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #11 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bu tür programların yapılma sebebi turk milletini salaklastrmak bnce yani bu progrmlarda hep bi kawga oluo ve bnlarla reyting alıola ilk basladıında cq kalitelidi anck sonadan cq bozdular tamamile toplumu cahillestirmek için yapılan programlar haline geldi
Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (25-01-08) |
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim beğendiğim müzik programları var ama tabi ki popstar alaturka gibi çok izlenilen kanallarda, çok izlenilen kişiler tarafından yapılan programlar değil gözümüz öyle alıştı ki bu gereksiz programlara artık yadırgamıyoruz bile izleyenler açısından sadece zaman kaybı kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewet reyting amacı güdülüyor, Türk halkı bu denli saçma programları izleyip vaktini öldürüyor!!! Kesinlikle katılıyorum... tamamiyle insanları oyalamak, zamanlarını calmak için yapılıyoo... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi program var adını hatırlamıyorum ama şarkı söyletiyorlar ama hayat hikayelerine göre puan veriyorlar..kimin hayat hikayesi inandırıcıysa o kazanacakmış..insanların duygularını sömürmekten başka birşey değil..çıkarıp ağlatıp maymun ediyorlar hepsi bu.... Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanmiorum ki bir tv kanalinin derdi birinin meshur olmasi olsun (: yeterince medyatik insan var zaten türkiyede..sanirim onlarin derdi, en söz getiren jürileri bulup, onlari konusturup, insanlari rencide edip kücümsemelerini saglamak..bu insanlarin dikkatini ceker, izlerler ve tv kanali para kazanir..olay sanirim bundan ibaret..sonucta bütün hafta bi sarkiyi papagan gibi calisan insanlar bi cumartesi cikip sarki söylemekle mi meshur olacaklar ?! sebofan_memo'nun da bahsettigi 'akademi türkiye' gibi, hem okul, hem yetenek yarismasi oldumu en azindan profesyönelce yapildigini biliniyor bazi seylerin.. insanlari bilgilendirmek yerine, köseyi kisa yoldan ucuruma dogru dönmeyi gösteriyorlar (: Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ∂ĩяєŋ¢ (26-01-08), ~diEfoRmEtaL~ (26-01-08) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi bence kisaca haksizlik ediyorsunuz. Misal Anadolunun Sesi adli yarisma olmasa, orda kesfedilen cogu türkücü olmuyacakti. Misal Zeynep Baskan, Devrim Kaya, Nilüfer Saritas gibi türkücüleri hic duyamiyacak tat alamiyacaktim. Kaciniz ciddi anlamda türkü dinler bilmem, ama bildigniz alandan da söyleyim. Günlerce göz yasi döktügünüz ölmesin niye Allaha dualar okunan kisi "Baris Akarsu" Akademi Türkiye adli programdan cikmamismiydi ? Ve 1 albümde degil 2 albüm yapmadimiydi ? Allah ömrünü uzatsa daha da yapmiyacakmiydi ? Popstar gibi programlarin rayting amacli oldugu kesindir, ancak eger sesde is varsa ve kisi azimliyse her programdan basarili biri cikabilir. Saygilar. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #17 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (27-01-08) |
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunun cevabı sorunun icinde gibime geldi yorum yapmaya gerek yok Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #19 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.797
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Saygılar benden Fatih kardeşim | |
|
| | #20 | ||
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Juri tartismalari olsada (Musa, Neset niye yok gibi)Alıntı:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | ||
|