DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Güzel Türkiyemizi en iyi anlatan söz hangisi?
Türkiye: Doğuya giden gemiden batıyı seğretmek 4 13,33%
Asyadan gelip kısrakbası gibi avrupaya uzanan toprak 3 10,00%
Efsunlu, güzel, mangal yürekli memleket 8 26,67%
Batının doğusundan çok, doğunun batısında kalan ülke 5 16,67%
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke 16 53,33%
Bahşedilmiş payeler ülkesi 3 10,00%
Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem 6 20,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 31-08-07, 11:46 Çevrimdışı   #1
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Türkiyem?

Türkiyeyi nasıl tanımlarsınız?
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Artemis (31-08-07), Galiyev (31-08-07), Pagan (31-08-07), roza (31-08-07), yεsiL (31-08-07)
Eski 31-08-07, 16:40 Çevrimdışı   #2
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.295
Teşekkür etti: 6.378
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26036
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Asyadan gelip kısrakbası gibi avrupaya uzanan toprak eniştecim

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Mesaja teşekkür eden:
e-opeth (31-08-07)
Eski 31-08-07, 16:43 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.562
Teşekkür etti: 3.075
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Efsunlu, güzel, mangal yürekli memleket
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke
Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
e-opeth (31-08-07), n!da (02-09-07), roza (31-08-07)
Eski 31-08-07, 17:49 Çevrimiçi   #4
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.437
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
insanımız süper ya köyde bir polis gitse 70 yaşındaki adam buyrun komserim der ayağa kalkar önğnğ ilikler öyle saf insanlarla dolu ii bi milletiz

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 31-08-07, 18:04 Çevrimdışı   #5
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem

Türkiyem Türkiyem cennetim, benim eşsiz milletim

....
Mesaja teşekkür eden:
n!da (02-09-07)
Eski 31-08-07, 18:06 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Nolursa olsun çok seviyorum

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 31-08-07, 18:17 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.968
Teşekkür etti: 15.329
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülkemmm

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 31-08-07, 18:18 Çevrimdışı   #8
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Anketlerim kaldırılıyor??????????????????????????????
Eski 02-09-07, 00:05 Çevrimdışı   #9
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.632
Teşekkür etti: 3.076
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nazım Hikmetten...

MEMLEKETİMİ SEVİYORUM

Memleketimi seviyorum :
Çınarlarında kolan vurdum, hapisanelerinde yattım.
Hiçbir şey gidermez iç sıkıntımı
memleketimin şarkıları ve tütünü gibi.

Memleketim :
Bedreddin, Sinan, Yunus Emre ve Sakarya,
kurşun kubbeler ve fabrika bacaları
benim o kendi kendinden bile gizleyerek
sarkık bıyıkları altından gülen halkımın eseridir.

Memleketim.
Memleketim ne kadar geniş :
dolaşmakla bitmez, tükenmez gibi geliyor insana.
Edirne, İzmir, Ulukışla, Maraş, Trabzon, Erzurum.
Erzurum yaylasını yalnız türkülerinden tanıyorum
ve güneye
pamuk işleyenlere gitmek için
Toroslardan bir kerre olsun geçemedim diye
utanıyorum.

Memleketim :
develer, tren, Ford arabaları ve hasta eşekler,
kavak
söğüt
ve kırmızı toprak.

Memleketim.
Çam ormanlarını, en tatlı suları ve dağ başı göllerini seven
alabalık
ve onun yarım kiloluğu
pulsuz, gümüş derisinde kızıltılarla
Bolu'nun Abant gölünde yüzer.

Memleketim :
Ankara ovasında keçiler :
kumral, ipekli, uzun kürklerin pırıldaması.
Yağlı, ağır fındığı Giresun'un.
Al yanaklı mis gibi kokan Amasya elması,
zeytin
incir
kavun
ve renk renk
salkım salkım üzümler
ve sonra karasaban
ve sonra kara sığır
ve sonra : ileri, güzel, iyi
her şeyi
hayran bir çocuk sevinciyle kabule hazır
çalışkan, namuslu, yiğit insanlarım
yarı aç, yarı tok
yarı esir...

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
e-opeth (06-09-07), Opeth (04-09-07)
Eski 02-09-07, 00:09 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülkemmm
kesinlikle..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 06-09-07, 14:44 Çevrimdışı   #11
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Bu başlılkları okurken bundan sonra için istemeden de olsa üzülüyor insan
Eski 26-03-08, 22:11 Çevrimdışı   #12
Asistan

zerren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 309
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:467
zerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke

Konu Seçenekleri