| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Güzel Türkiyemizi en iyi anlatan söz hangisi? | |||
| Türkiye: Doğuya giden gemiden batıyı seğretmek | | 4 | 13,33% |
| Asyadan gelip kısrakbası gibi avrupaya uzanan toprak | | 3 | 10,00% |
| Efsunlu, güzel, mangal yürekli memleket | | 8 | 26,67% |
| Batının doğusundan çok, doğunun batısında kalan ülke | | 5 | 16,67% |
| Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke | | 16 | 53,33% |
| Bahşedilmiş payeler ülkesi | | 3 | 10,00% |
| Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem | | 6 | 20,00% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.378
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asyadan gelip kısrakbası gibi avrupaya uzanan toprak eniştecim ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | e-opeth (31-08-07) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.075
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efsunlu, güzel, mangal yürekli memleket Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem |
|
| | #4 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanımız süper ya köyde bir polis gitse 70 yaşındaki adam buyrun komserim der ayağa kalkar önğnğ ilikler öyle saf insanlarla dolu ii bi milletiz
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #5 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğulu sabrıyla güneşin tekrar doğudan yükselmesini bekleyen güzel ülkem ![]() Türkiyem Türkiyem cennetim, benim eşsiz milletim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (02-09-07) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nolursa olsun çok seviyorum iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.329
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülkemmm
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anketlerim kaldırılıyor??????????????????????????????
|
|
| | #9 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.076
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazım Hikmetten... MEMLEKETİMİ SEVİYORUM Memleketimi seviyorum : Çınarlarında kolan vurdum, hapisanelerinde yattım. Hiçbir şey gidermez iç sıkıntımı memleketimin şarkıları ve tütünü gibi. Memleketim : Bedreddin, Sinan, Yunus Emre ve Sakarya, kurşun kubbeler ve fabrika bacaları benim o kendi kendinden bile gizleyerek sarkık bıyıkları altından gülen halkımın eseridir. Memleketim. Memleketim ne kadar geniş : dolaşmakla bitmez, tükenmez gibi geliyor insana. Edirne, İzmir, Ulukışla, Maraş, Trabzon, Erzurum. Erzurum yaylasını yalnız türkülerinden tanıyorum ve güneye pamuk işleyenlere gitmek için Toroslardan bir kerre olsun geçemedim diye utanıyorum. Memleketim : develer, tren, Ford arabaları ve hasta eşekler, kavak söğüt ve kırmızı toprak. Memleketim. Çam ormanlarını, en tatlı suları ve dağ başı göllerini seven alabalık ve onun yarım kiloluğu pulsuz, gümüş derisinde kızıltılarla Bolu'nun Abant gölünde yüzer. Memleketim : Ankara ovasında keçiler : kumral, ipekli, uzun kürklerin pırıldaması. Yağlı, ağır fındığı Giresun'un. Al yanaklı mis gibi kokan Amasya elması, zeytin incir kavun ve renk renk salkım salkım üzümler ve sonra karasaban ve sonra kara sığır ve sonra : ileri, güzel, iyi her şeyi hayran bir çocuk sevinciyle kabule hazır çalışkan, namuslu, yiğit insanlarım yarı aç, yarı tok yarı esir... CEZALI ÜYE |
|
| | #10 | |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle..
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #11 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu başlılkları okurken bundan sonra için istemeden de olsa üzülüyor insan |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sevdiğim, doğduğum için kendimi şanslı hissettiğim ülke
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |