| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi Bölgelerde Bulundunuz ? | |||
| Akdeniz Bölgesi | | 38 | 67,86% |
| Ege Bölgesi | | 36 | 64,29% |
| Marmara Bölgesi | | 38 | 67,86% |
| İç Anadolu Bölgesi | | 35 | 62,50% |
| Karadeniz Bölgesi | | 27 | 48,21% |
| Doğu Anadolu Bölgesi | | 12 | 21,43% |
| Güneydoğu Anadolu Bölgesi | | 11 | 19,64% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 56. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Ben Akdeniz , Ege ve İç Anadolu Bölgesinde Bulundum. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.043
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diğer 4 Bölgeye De Gitmeyi İstiyorum , Özellikle İstanbul |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #3 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karadeniz bölgesini hep transit geçmişimdir ama dier bölgelerin hepsinde çok güsel hikayelerle dolu bulunmuşlugum war "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karadeniz , Ege , Akdeniz (: Bide Marmara zaten ordayım LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akdeniz,Marmara,Ege,İç Anadolu |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marmara,AKdeniz,Ege,İç Anadolu,Karadeniz.... Yakında Doğu Anadoluyada gidebilirim.
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:40 ![]() ![]() |
walla hpsine qttm
|
|
| | #8 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akdeniz,iç anadolu,doğu anadolu ve karadeniz
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsine gittim
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğu Anadolu Bölgesi disinda hepsine gittim.
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akdeniz marmara ve karadeniz bolgeleri arasında gdip geliyoz
|
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.385
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ege, akdeniz, marmara, doğu anadolu,karadeniz kıbrıs adası (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ege,akdeniz,içanadolu,marmara,karadeniz |
|
| | #14 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marmara, Ege, Karadeniz, İç Anadolu... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 629
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ege akdenız marmara Everything is Changed ![]() |
|
| | #16 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.381
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogu karadeniz hariç her yer ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğu anadolu dışında her yere gittim. zonguldak gibisi yok.
The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:205 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece doğu ve güneydoğu kaldı, görmediğim.
|
|
| | #19 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marmara,Karadeniz,Ege,İç Anadolu,Akdeniz
|
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akdeniz,iç anadolu,marmara,ege,karadeniz.. şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |