Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 13-06-08, 13:27 Çevrimdışı   #1
Asistan
Düşünürler grubu

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Turnuvalar Düzenleyelim

Fifa,Nba,Tavla,Okey Turnuvaları Yapsak Tam Super Olmazmı Organizasyonda Yardımcıda Olabilirim

Eski 13-06-08, 13:34 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.956
Teşekkür etti: 3.120
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence bu sadece istanbul izmir ankara yada cevre illerdeki uyeler için iyi olur ben elazıgdayım mesala,ki katılmam imkansız...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 13-06-08, 13:35 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.640
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36873
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
net üzerinden counter age of empires call of duty oynana bilyor böylede oynayabiliriz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Eski 13-06-08, 13:36 Çevrimdışı   #4
Asistan
Düşünürler grubu

Bedo - ait Avatar
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Net Üzerinden Dedim Ben Zaten Bulusma Falan Degil (:

Eski 13-06-08, 13:40 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cok güzel olur

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Eski 13-06-08, 14:15 Çevrimdışı   #6
Stajyer

qallows - ait Avatar
Genel Mesajlar: 93
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:218
qallows ara sıra gören oluyorqallows ara sıra gören oluyorqallows ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ama nasıl....

GALLOWS

Canınızı Almaya Geliyor.....

Eski 13-06-08, 15:24 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.099
Teşekkür etti: 2.544
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
internet üzerinden oynamaya babalar gibi kota ister, oda bizde yok...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...

Eski 13-06-08, 15:35 Çevrimdışı   #8
Asistan
Düşünürler grubu

Bedo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Asiri Bir Kotası Yok Fifa Veya Nba'de Mac Basina En Fazla Kotanızı Yiyecek 50-100 Mb Arasıdır Zaten Olursa Eleme Usulu Olur Grup Degil

Eski 13-06-08, 15:37 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.099
Teşekkür etti: 2.544
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
50-100 mb azmı. oynadığın her dakika çatır çatır yiyor kotayı o yüzden azmı kazıklı fatura ödedim... neyse canım çekti biraz online call of oynayayım...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...

Eski 13-06-08, 15:52 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
seni seni
hamachi kuralım o nasıl

TÜRK Oglu Türktür

Eski 13-06-08, 16:01 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bana uyar Özellikle Fifa 2006,2007,2008 tek geçerim kendimi Tavla,batak,okey...

caunter,half life, call of duty....

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 13-06-08, 16:23 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Counter, Pes 2008....

Eski 13-06-08, 16:25 Çevrimdışı   #13
Asistan
Düşünürler grubu

Bedo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Arkadaslar Onanırsa Bu Karar Ben Her Türlü Organizasyonda Gerekli Yardımları Yapıp Organizeyi Saglayacagım

Eski 13-06-08, 16:28 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Turnuvalarla ilgili özel bir başlık açılsa iyi olur...Yazın iyi olur...

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 13-06-08, 17:18 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.911
Teşekkür etti: 3.809
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel Fikir Bedo..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 13-06-08, 18:56 Çevrimiçi   #16
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.013
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Santranc istiyorum

Ayrica tavlayada varim

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Eski 13-06-08, 19:18 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Santranc istiyorum

Ayrica tavlayada varim
seni kıllı mars yaparım bak

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 13-06-08, 19:40 Çevrimdışı   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
age of em:pires,Call of ,Half life,counter,Ra2,empire earth felan varım özellikle savaş oyunlarına varmı
kızlar sizde barbi türü bişeyler bulun artık
yada counter bilen varsa gelsin

TÜRK Oglu Türktür

Eski 13-06-08, 19:54 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
age of em:pires,Call of ,Half life,counter,Ra2,empire earth felan varım özellikle savaş oyunlarına varmı
kızlar sizde barbi türü bişeyler bulun artık
yada counter bilen varsa gelsin
age of'u unuttum ama starcraft'ta hala formumdayım

Doktorculuk oynayalım Gökhan'ı çağırın

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 13-06-08, 20:05 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.956
Teşekkür etti: 3.120
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Doktorculuk oynayalım Gökhan'ı çağırın

hadi oynayalım abdominal aort anevrizmasında verecegin triaj ne olur

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Kapalı konu

Konu Seçenekleri