| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]() | Turnuvalar Düzenleyelim
Fifa,Nba,Tavla,Okey Turnuvaları Yapsak Tam Super Olmazmı Organizasyonda Yardımcıda Olabilirim
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.120
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence bu sadece istanbul izmir ankara yada cevre illerdeki uyeler için iyi olur ben elazıgdayım mesala,ki katılmam imkansız...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | net üzerinden counter age of empires call of duty oynana bilyor böylede oynayabiliriz Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #4 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Net Üzerinden Dedim Ben Zaten Bulusma Falan Degil (:
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok güzel olur Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:218 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama nasıl....
Canınızı Almaya Geliyor..... |
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internet üzerinden oynamaya babalar gibi kota ister, oda bizde yok...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
| | #8 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri Bir Kotası Yok Fifa Veya Nba'de Mac Basina En Fazla Kotanızı Yiyecek 50-100 Mb Arasıdır Zaten Olursa Eleme Usulu Olur Grup Degil
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.544
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50-100 mb azmı. oynadığın her dakika çatır çatır yiyor kotayı o yüzden azmı kazıklı fatura ödedim... neyse canım çekti biraz online call of oynayayım...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
| | #10 |
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni seni ![]() hamachi kuralım o nasıl Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana uyar Özellikle Fifa 2006,2007,2008 tek geçerim kendimi Tavla,batak,okey...caunter,half life, call of duty.... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Counter, Pes 2008....
|
| | #13 |
Arkadaslar Onanırsa Bu Karar Ben Her Türlü Organizasyonda Gerekli Yardımları Yapıp Organizeyi Saglayacagım
|
| | #14 |
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turnuvalarla ilgili özel bir başlık açılsa iyi olur...Yazın iyi olur...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Fikir Bedo.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Santranc istiyorum Ayrica tavlayada varim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #17 |
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni kıllı mars yaparım bak ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #18 |
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | age of em:pires,Call of ,Half life,counter,Ra2,empire earth felan varım özellikle savaş oyunlarına varmı ![]() kızlar sizde barbi türü bişeyler bulun artık ![]() yada counter bilen varsa gelsin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #19 | |
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Doktorculuk oynayalım Gökhan'ı çağırın ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.120
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hadi oynayalım abdominal aort anevrizmasında verecegin triaj ne olur GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |