Konu Seçenekleri
Eski 05-03-08, 12:55 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:26518
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tuvalete aşık oldum :):):)

liverpool'da gittiğim bir italyan restoranında evet arkadaşlar inkar etmiyorum aşık oldum

(tuwalette inanmassınız ama italyanca öğrenmeniz için banttan yayın yapıyorlardı)

ama.... tuwalete.....

yer siyah gök beyaz..... şampion beşiktaş.....

burda da ben..... bakınız arkada mutfak bile siyah beyaz.....

Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
!s!s (05-03-08), нѕуη (06-03-08), ∂ĩяєŋ¢ (06-03-08), ''nehiR'' (27-09-08), Asa (06-03-08), Çaylak_ (16-03-08), delkray (20-03-08), GönüLçeLen` (06-03-08), HeLL's AnGeL (06-03-08), KartofeL (06-03-08), Maçakızı (08-03-08), MiSsCaT (05-03-08), p0lly (05-03-08), rebelişko (05-03-08), Sadness (05-03-08), sataska (06-03-08), Snorland (05-03-08), ufuk_08 (05-03-08), YaGMuR_CiNi (05-03-08), ~C@dY~ (06-03-08)
Eski 05-03-08, 12:57 Çevrimdışı   #2
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 05-03-08, 13:31 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.385
Teşekkür etti: 2.461
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
inanmiyorum Burasi benim kayserideki asik oldugum jeans mazasina benzior

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA

Konu p0lly tarafından (05-03-08 Saat 13:36 ) de değiştirilmiştir..
Eski 05-03-08, 13:37 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

demek ki kişiler insanlar dışında da aşık olabiliyo

Eski 05-03-08, 13:38 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Wc ye bak bee

insanın baktıkca şey yapası gelir, Rahatlıyası gelir

Hakkaten güzelmiş

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
unfortunate (05-03-08), Virane (22-03-08), Yσкє∂!¢! (06-03-08), YaGMuR_CiNi (05-03-08)
Eski 05-03-08, 13:59 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Wc ye bak bee

insanın baktıkca şey yapası gelir, Rahatlıyası gelir

Hakkaten güzelmiş
bu kadar olur ya

''off kocakafalı dünya''
Mesaja teşekkür eden:
Sadness (05-03-08)
Eski 05-03-08, 14:01 Çevrimdışı   #7
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
İşte beşiktaş aşkı böle bişey

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 05-03-08, 14:47 Çevrimdışı   #8
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Muratin yorum dehset yaa poff

Sabitcim bu siyah beyazin a$ki heryerde ayni iste

tesekkur ettik
Mesaja teşekkür eden:
Sadness (05-03-08)
Eski 05-03-08, 14:58 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.969
Teşekkür etti: 15.333
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
O Beşiktaş değil juve'dir juve

İtalyanca yumuşak bi dil galiba rahatlakmak için kullanmışlar

Tip yabancı değil bi yerden ısırcam ama nerden

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Virane (22-03-08)
Eski 06-03-08, 17:35 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
juve lı demek sahibi
Eski 06-03-08, 19:59 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çarpık ilişkiler...

gavur memlekete giden böyle oluyor arkadaş hayırlısı..

sabit abi seni kaybetmek istemiyorum xD

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (06-03-08)
Eski 06-03-08, 20:07 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Asa
Düşünürler grubu

Asa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 784
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:14672
Asa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kArızman yeter gadasını aLdıgım

!

'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir.
Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek
Türk olarak yasayakcaktir..''

M.KemaL ATATÜRK.

Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (06-03-08)
Eski 06-03-08, 20:15 Çevrimdışı   #13
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çarpık ilişkiler...

gavur memlekete giden böyle oluyor arkadaş hayırlısı..

sabit abi seni kaybetmek istemiyorum xD

seni asla kaybetmem...... kaybedemem...

sen bi başkasın direncim.....

Ama nasıl yeşil kırmızı bir tutkuysa

siyah beyaz da benm için öle be karki....

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (06-03-08)
Eski 06-03-08, 20:35 Çevrimdışı   #14
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.458
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
liverpool dedinde aklima o malum skor geldi nedense onada asik oldun dimi sen

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Snorland (06-03-08), Virane (22-03-08)
Eski 06-03-08, 20:38 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimlerini Bizimle Paylaştığın İçin Teşekkürler

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 06-03-08, 21:15 Çevrimdışı   #16
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
seni asla kaybetmem...... kaybedemem...

sen bi başkasın direncim.....

Ama nasıl yeşil kırmızı bir tutkuysa

siyah beyaz da benm için öle be karki....

Kırmızı - beyaz yeterli sarıyıda ekleyebiliriz

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (06-03-08), Yσкє∂!¢! (06-03-08)
Eski 06-03-08, 21:18 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hakketen güzel tuvaletmiş ben bi tuvalete gideyim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 06-03-08, 22:40 Çevrimiçi   #18
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.503
Teşekkür etti: 2.800
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Paylaşım için teşekkürler..Eskiden televizyonlar siyah beyazmış..Her ev doğal beşiktaşlıymış..Amerika'da da zencilere "siyah" avrupa kökenlilere "beyaz" deniyor..Yani beşiktaşı sevmemiz için milyonlarca sebep var...

Eski 06-03-08, 22:45 Çevrimiçi   #19
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.914
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok orjinal bi tuvaletmiş bu

NO WoMaN No CrY

Eski 06-03-08, 23:06 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.959
Teşekkür etti: 3.120
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Liverpool'da neredeydiki bu

10 ay Liverpool'da okudum ama ineklemekten gezemedim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri