Konu Seçenekleri
Eski 19-08-08, 16:06 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.745
Teşekkür etti: 12.493
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
TV Aptal Kutusu mu..

Birileri TV aptal kutusu derken birileri olur mu canım?eğitim kutusu diyerekten tartışıp duruyorlar.Hızlı haberci Cafer,Kameraman Hıfsı sokakta vatandaşa memleket meselelerini sorarken bakın karşılarına televizyon nasıl çıktı.
-Merhaba beyefendi.Bu gün Madımak otelinde 37 aydının yakılmasının yıldönümü neler söyleyeceksiniz?
-Vallah hucam,ben o yangını bilmiyorum ne zaman oldi,dün oldi mi yoksa,ama yangın dediniz hucam bizim en heycanlı dizinin sezon finali mi nedir diyorlar adamı evde kıstırdılar evi yaktilar bakalim eylül de Polat kurtilacahmi,ama kurtilir; kurtulir çünkü ne zaman o ölir dizi biter yavv!..
-Amca merhaba,yeni sosyal güvenlik yasası hakkında ne diyorsunuz,sağlık alanında neler değişecek?
-Oğlum canım benim sağlık dedin de siz televiyoncusunuz tanırsınız şu sabahların perisine beni de söylesenize,ordaki Serda Saymayan varya herkeşi doktora neyim gönderiyor,bundan iyi güvence mi olur,ne sıra bekleme var ne para ödeme,ameliyatsa ameliyat,reçeteyse reçete her bir şeyi yapıyor kadın, Allah ondan bin kere razı olsun Allah başımızdan eksik etmesin,vallah beni de göndersin doktora ,programında bende çıkıp hem teşekkür edeceğim hem göbek atacağım hem vallah hem billah.
-Arkadaşım merhaba,son yıllarda yaşadığımız güç durumlar boşanmaları çoğaltmış,ayrıca birbirine ihanet eden eşler arasında artış var ne diyorsunuz bu duruma?
-Abi siz televizyoncusunuz,abi bak bu kadar olumsuzluk var ama Allahtan televizyon var abi sizler varsınız iyi ki varsınız.Bak abi televizyona eşler geliyo juri kuruluyo anlaşmazlıklar çözülmeye çalışılıyo bir kanalda da boşanmak istemiyorum haaa!..diye de bir format var abi bu programların daha da artmasını istiyoz,her kanalda bunlardan bi tane olmalı be abi, abi bi yerde memlekete hizmet be abi.
-Hanımefendi merhaba.Ekonomik gidişi nasıl buluyorsunuz?ne olacak bu gidişat,bir çok insan yoksulluk sınırı altında yaşıyor enflasyon yine yüksek çıkacakmış fikriniz var mı?
-Kardeşim ne gam ne keder,bak televizyonda yarışma programlarında kutularda avuçla para dağıtıyorlar.Bazı programlara başvuruyon hemen seni evlendiriyolar,takılar onlardan düğün onlardan eşya onlardan,daha ne olsun ekonomiden şikayet edenler ya dayak yememiş ya televizyon seyretmiyorlar haksızmıyım?
-Amcacığım merhabalar,memleketin gidişini eski kuşak olarak bu kadar yıllık tecrübelerinizle nasıl değerlendiriyorsunuz?
-Oğlum ben kimim de değerlendirme yapayım,ben kendi halinde emekli,Vatana Millete 35 yıl hizmet vermiş biriyim,televizyonlarda ayda bilmem kaç bin dolar kazanan enkırmen mi diyonuz onlara, o adamlar varken bize laf düşer mi?biz onları dinliyoz,adamlar boşa konuşsa o çuvalla paraları alırlar mı?almazlar.Erbab onlar yani yeni değimle usta onlar biz ne anlarız,anarşitmiyiz ki onların dediğinden başka şeyler diyelim.
-Vay Ayşe teyze,teyzem bu televizyonlara aptal kutusu diyenler var sen ne diyorsun son tahlilde?
-Vıyyyy,aptal gutusumu,len asıl onu diyiverenler aptel len,ulen bi ganala basıyoz doktor vaa,bi ganele basıyoz diyesisyenmidir nedir o vaa,onu dinleyip kilo atmeye çalışeyoz,bi ganale basıyoz falımız okunuyo,hacalarımız vaa,dini imanı çoluk çocuk öğreniyoz,ekonomislee bosayı bilem anlediyo leen,ulen daha sayem mi?dizisi vaa,filimi vaa,ulen Esra vaa Esra, 70 yaşında adamleri,garileri evlendiriyo len daha ne olsun len ne aptal gutusumuş bakem bunu söyleyenler fitne takımı galii ,bu Bahattin gibi fitne yazanlaa va ya bunler çekemiyoda çamur atıveriyolaa çekemeyoolaa gali,hadi bakem patitis cipisi vaa yiyin gali.

alıntı

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
bEyAzLi (19-08-08), pavel (19-08-08), Tuğrul Bey (19-08-08)
Eski 19-08-08, 16:08 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
başLık ve yazı güzeL oLmuş eLine sağLık önceLikLe şiyar abi...

bence aptaL kutusu insanLar daha çok sosyaL yaşamdaki aktiviteLere yöneLebiLirLer...

heLe heLe şu kadın programLarı oLdum oLası dikkatimi çekmiş we beni uyuss etmiştir

daha yararLı şeyLer warken tv izLemek niye

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (19-08-08), ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 16:09 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.741
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben Izlemediğimden Pek Ilgim Olmuyor (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 16:45 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Nasıl kullanıldığına bağlı olarak değişir

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 16:47 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nasıl kullanıldığına bağlı olarak değişir
katılıyorum
eğer ki televizyonda güzel bir program vs izliyosanız aptal kutusu denilmez ama sırf zaman öldürmek içinse fazlasıyla denilirrrrr
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 16:49 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
maLesef günümüzde çoğu insanımız yararLı şeyer için değiL wakit öLdürmek için kuLLanıyoLar

Senaryo konusu
We oyun ßitti..
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 18:42 Çevrimdışı   #7
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.633
Teşekkür etti: 3.079
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
televizyon aptal kutusumu...bunu yıllar önce duyduğumda evet derdim özellikle çocukluk dönemlerimde tv nedir bilmiyordum 14-15 yaşına kadar hep mahhale arkadaşlaımla geçti zamanım hep dışarda oyun oynayıp zaman tüketirdik tv başında evde oturmak aptallık gibiydi mahhalelelerimiz vardı sokak aralarında top oynayıp kızlarla ip atlardık şimdiki gibi koca koca sitelere mahkum değildik..şimdi çocuklar bir aptal kutusu değil iki aptal kutusunun esiri olmak üzere tv ve bilgisayar..artık çocuk sesi duyamıyorum mahallelerde... artık yüksek sesle dinlenen tvlerden senin kocan kaçtı benim karım terketti çınlatır oldu kulaklarımızı...
konuyu umarım fazla dağıtmamışımdır..geçmişe bir özlemi dile getirmek adına....

CEZALI ÜYE
Galiyev (19-08-08), ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 18:48 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aptal programlar çok olsada iyi programlarda kuşkusuz var izlediğine göre değişir . Bazı programlar gerçekten güzel ama bir elin parmaklarını geçmez . Ama genelde bir aptal kutusu görevi görüyor.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 19:10 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Komşum bir süre Amerikada bulundu ve oradaki tespitini aktarmak isterim; Amerikalılar tvde izleyecekleri program saatine kadar tv izlemezlermiş, progrm saati geldiğinde programı izlerler ve muhabbete devam ederlermiş. Sürekli tv izleyen çocuklarda otistik tehlikesi baş gösteriyor...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 19:37 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tv ye bakmıom ama pc başında çok kalıom oda tehlikeli

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 19:47 Çevrimiçi   #11
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.662
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aptal kutusumu asla ...!!!

bu kadar cok tv ile zaman geciren bir toplumun zaman öldürme aracına aptal kutusu demek cıkss olmuyo

YAw aptal kutusu tv değil aptal kutusu tv yi aptalca seyredenler...

Ha bu arada daha kaliteli APTALLAR da var onlarda yayında emeği gecenler ve BAŞLARINDAKİ APTALLAR..

BU kaliteli APTALLAR her zaman kendilerine aptal seyirci kitlesi buluyor o kadar ileri gittilerki cocukları yok selena yok bez bebek yok bilmem aptal edecek bu APTALLAR..!!

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Rock'n Rose (19-08-08), ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 19:53 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
katıLıyorum katıLmaktan kendimi aLamıyorum

Senaryo konusu
We oyun ßitti..
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-08-08)
Eski 19-08-08, 20:59 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.725
Teşekkür etti: 1.087
Forum Puanı:8630
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bencede ne amacla ne sürede kullanildigina baglikisinin kullanim kapasitesi ile alakali oldugunu düsünüyorum.bi ögretmenim vardi evt televizyon icin aptal kutusu derdi.ama esi bi bölüm dizi kacirmazdibide hatirliyorum bizler kücükken kemal sunalin(rahmetli) filmlerini izletmezlerdisinir olurdum.dogru düzgün küfür bile yok ken begenilmeyen tv programlari yerine simdi bol küfürlü tv yayinlari var.bence faydali bisey aptal kutusu degil.ama sirf cocugu sussun diye tv basina atilip önüne gelen programlarin izletilmesine izin verilen cocuklar icin gelecekte iyi olmasa gerek..

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
bEyAzLi (19-08-08), ŞiYaR (19-08-08)

Konu Seçenekleri