Konu Seçenekleri
Eski 01-02-07, 23:17 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tweetyi KEdi KAptı :D

Twişin Belalısı SonUnda oNu Yedi
KArar BEKleNiYOR

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
ℓєαяѕιση (29-06-07), hakancem (04-02-07), holy (04-02-07), Metu İz baCK (14-02-07), muay_thai (28-03-07), raif (24-02-07), roza (10-02-07), sawasuar (04-02-07), scabiyersto (04-02-07), SeMaZeN (07-02-07), ToutatiS (04-02-07), Tweety (01-02-07), YıLdız_GöZlÜm (04-02-07)
Eski 01-02-07, 23:32 Çevrimdışı   #2
Asistan
Müzik grubu

alemdar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 97
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:18
alemdar Herkese mesafeli
üzüldüm bak şimdi o zamn tweety yaşlandı desene.......
Eski 01-02-07, 23:32 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu verildiki karikaturlerde
ama buruyada yorum yapim resimde gordugunuz kotu kediyle herzamanki gibi dalga geciyordum , beni yiyemezsin beni yiyemezsin tarzinda ama ne yapti etti yedi beni size kedinin migdesinden sesleniyorum cikariin benii burdann

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Eski 01-02-07, 23:34 Çevrimdışı   #4
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
kahkaha Yardım geliyo :)

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama buruyada yorum yapim resimde gordugunuz kotu kediyle herzamanki gibi dalga geciyordum , beni yiyemezsin beni yiyemezsin tarzinda ama ne yapti etti yedi beni size kedinin migdesinden sesleniyorum cikariin benii burdann
hemen akut, cankur, itfaiye hepsine haber veriyorum

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 01-02-07, 23:35 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yok kal sen azıcık orda asit yakmaya başladığında çıkarırız

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 01-02-07, 23:36 Çevrimdışı   #6
Asistan
Müzik grubu

alemdar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 97
Forum Puanı:18
alemdar Herkese mesafeli
Alıntı:
artık çok geç bunca zaman sonra kedi seni yakaladı kolay kolay bırakmazzzz
Eski 02-02-07, 00:04 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
benim yerime danaya bakan Olucaksa kalirim

derin..
üf..

Eski 02-02-07, 00:06 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
sen nereye ben seni bırakmam tss

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 02-02-07, 00:15 Çevrimdışı   #9

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
gözgöz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen nereye ben seni bırakmam tss
Biryere gittigim yokki biri beni cikarana kadar kedinin migdesinde dinlenicem

derin..
üf..

Eski 02-02-07, 10:53 Çevrimdışı   #10
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sen bi yolunu bulur çıkarsın mutlaka ordan

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
LaViNia (05-02-07)
Eski 02-02-07, 10:54 Çevrimdışı   #11
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
çıkarınnn tweetyimi ordan kötü kedi seni
Eski 04-02-07, 13:05 Çevrimiçi   #12

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.009
Teşekkür etti: 2.623
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Biryere gittigim yokki biri beni cikarana kadar kedinin migdesinde dinlenicem

Sen kedinin mideside olsa bir yolunu bulur girersin e-dana 'ya.
Allah e-dana'dan seni eksik etmesin.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 04-02-07, 13:50 Çevrimdışı   #13

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen kedinin mideside olsa bir yolunu bulur girersin e-dana 'ya.
Allah e-dana'dan seni eksik etmesin.

laptop'umuda yermisin diye sordum kediye kirmadi beni yedi
(amin )

derin..
üf..

Eski 04-02-07, 14:33 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tweety ((

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 04-02-07, 14:47 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

akhlys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 564
Teşekkür etti: 89
Forum Puanı:420
akhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyor
çok hoş olmuş

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi)
http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/
!! KÜRKE HAYIR !!
Eski 04-02-07, 16:24 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
dünyadan bir cadı daha eksildi desnize

Eski 04-02-07, 16:26 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.042
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Allah iyiliğini versin Kedi kaptı hea
Eski 04-02-07, 16:28 Çevrimdışı   #18

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
ToutatiS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah iyiliğini versin Kedi kaptı hea

ben kaparim kediyi

Alıntı:
sawasuar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dünyadan bir cadı daha eksildi desnize
hadi ordan

derin..
üf..

Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (14-02-07)
Eski 14-02-07, 01:32 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.658
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95130
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yaaaaaaaaaa olmaz ki tweety yenmez kiiiiiiiii
o kediyi bulup tweety kurtarıp onuda ben yicem
Eski 14-02-07, 19:52 Çevrimdışı   #20

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Recruit.19´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaaaaaaaaaa olmaz ki tweety yenmez kiiiiiiiii
o kediyi bulup tweety kurtarıp onuda ben yicem

KiMi Yiyorsun

derin..
üf..

Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (16-02-07)