| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ucakla Neden E-dana ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oooo kimleri görüyoruz sorgu odasında... Efendim öncelikli sorum meydandaki konulara cevap yazarken surat ifadeniz değişiyor mu ? Yorumlarda bulunurken dikkatli düşünüyormusunuz yoksa aklınıza gelenimi yazıyorsunuz ? Genelde sade bir yapınız var bunu neye borçlusunuz ? Klasik bir soruyla şimdilik kapatıyorum. Beni seviyormusun ? düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (16-09-07) |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, tesadüf doğum günümde beni sorgu odasına aldınız, ilginç bir deneyim olacak sanırım. Neden e-dana, Hasan'ın yüzünden, hasan kim, benim üniversiteden arkadaşım, o mp3 filan indiriyordu, ben ondan gördüm, ilk başlarda bende sadece sömürü boyutunda forumdaydım. Sonrası kendiliğinden gelişti... Konu ucakla tarafından (16-09-07 Saat 11:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (16-09-07) |
| | #4 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yorumları direk doğaçlama yazıyarım, öyle kurgu veya uzun uzun düşünmek yok, Hatta bırak yorumları bazen kendi kaleminizden bölümüne bnile, direk açıyorum ve yazıyorum. Sade miyim yoksa kakaolu sade miyim bilmiyorum da, tabi bu aralar işlerden eskisi kadar vakit ayıramıyorum foruma... Seni seviyor muyum, sevmez miyim, tabiki seviyorum, ama forumda herkesi seviyorum gibi bir geyiğe de giremem. Sevmediğim çok insanda var. Yani emin olum onlaran biri de sorsa seviyor musun diye direk sevmiyorum da derim. ama bak aslında Zonguldak'lılar Karabük'lüleri, Karabük'lüler Zonguldaklıları sevmez, özellikle de iki komşu şehir arasında olan futbol maçlarında... Ama ben seni seviyorum tabi... | |
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (16-09-07) |
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin ![]() karşındaki seni acayip sinir ediyorsa(tabiri cayizse damarına basıyosa) sen naparsın tepkin ne olur ? " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forumdaki en merak ettiğim insan sorgu odasında şanslıyım ![]() öncelikle doğum günün kutlu olsun ![]() bin kere düşünüp bir kere mi konuşursun? her zaman sakin misindir ? (: ve her zaman böyle ciddi misindir ?ben sevmediklerin arasında mıyım ? |
| | #7 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani olayın nerede ne şekilde geçtiği de önemli, hoşlanmadığınız insanlarla yüzeysel de olsa ilişkiler kurmak zorunda olduğunuz durumlar oluyor. O kişiler bilinçli olarak veya egolarından dolayı sizi sürekli sinir etmeye veya sizden bir açık çıkarmaya uğraşıyorlar. E bazen bu kişilere son noktaya gelirsem patlama anları da yaşıyorum. Ama bence asıl yapılması gereken hayatın karelerinde bir satranç oyuncusu gibi ilerlemek.
|
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (16-09-07) |
| | #8 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gördüğün gibi pek bin kere düşünmüyorum, ama benim işlemci fena değil, hızlı cevap verip yanlış cevaplar, yanlış demiyelim de yetersiz cevaplar nadiren veririm. her zaman sakin değilm, aksine ben kendimi ve ruh halimi çok belli eden biriyim. Yani beni çözmek her zaman çok basit olmuştur. Hani burada nasıl gözlemliyorsanı gerçek hayatım da da öyleyim. Forumda bilmiyorum ciddi bir imaj mı çizdim ama öyle değilim aslında, ama tabi yaş da 27 btmiş, siz gençler kadar da kakara kikiri bakamam hayata, bu arada kendimi de dede kategorisine sokmuş gibi oldum. Her neyse önemli değil. Sevmediklerim mi estağfurullah, açıkçası çok tanımyorum seni ama, tabi bu benim son zamanlarda foruma sadece nokta atışları yapacak kadar girecek zamanım olmasından kaynaklanıyor. Yani suçlu benim. | |
| Mesaja teşekkür eden: | maRia (16-09-07) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatın hakkında ne düşünüyorsun? hayatından memnun musun? hiç başka birinin yerinde olmak istedin mi ? özel değilse keşkelerini-pişmanlıklarını anlatabilir misin? |
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uçaklaaaaaaa ![]() Çok güzel bağırılıyor Uçaklaaa diye, dene bak ![]() Aşık olduğunda yaşadığın değişiklikler neler Mustafa? Hem fizyolojik hem psikolojik yine gelicem iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #13 | |
Hayatım yaşadığım yer olarak, son derece güzel bir yer, Karabük'le Safranbolu ortasında bir köyde yaşıyorum. Reklamını da yapalm. www.bulakonline.info Ama hayatın monotonluğu olarak derseniz, kurulu bir saat gibiyim. Haftanın altı günü. 08:40 gibi evden çık 18:50 gibi eve gel. Zaten o saatten sonra da yapacak çok fazla bir şey kalmıyor. Tabi sıkı arkadaş gruplarımız var. Zaten dedim ya küçük bir yerde yaşadığım için, herkes birbirinin 100 sene öncesini bile biliyor. Am ben her şeye rağmen hayatımdan ve hayatıma giren herkesten, herşeyden memlunum. Başka birinin yerinde olmak istedim mi, yooo, sanırım istemedim. Ama kendim olarak yani Mustafa Demiral olarak (google da arayınca 8. sırada çıkıyorum bir pdf dosyasının yazarı olarak ) bu dünyadan göçmeden mutlaka bu dünyaya bir çentik atma gayesindeyim. Keşke demem, diyeni de sevmem, örneğin babam çok kullanır bu keşke kelimesini, ona bile ağır eleştirilerim olmuştur bu yüzden... Hayat doğru ve yanlışlarla güzel. | |
| | #14 | |
Ben aşık olacak biri değilim. Yani duygusal boyutum pek yoktur benim. Ama çok da aşık olursam, belki o kişiye açılamazsam ona şarkı yazarım. Örneğin sanırım forumda da yayınlamıştım. Fabrika isimli bir şarkı sözüm vardı. Yıllar önce üniversite ikinci sınıftayken, yıl 1999, Sibel isimli bir kıza yazmıştım. O arada fabrika da staj yapıyoruz. Ama kızdan etkilenmemek mümkün değildi. Şöyle bir nakaratı vardı. O eski fabrika seni çoktan beynime kazımıştı Yürüdüğüm sıcak asfalt ayakkabıma yapışmıştı. Ne oldu dersen, sibel odtü de okuyordu. Zeki bir kızdı. Sonra amerikaya doktoraya gitti. benim de bir ilişkim daha başlamadan bitti. Şimdi oralarda bir akademisyendir sanırım. | |
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (16-09-07) |
| | #15 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayko'nun grubunda bas çalıyorum ben... ![]() İşin şakası, ben aslen teknik öğretmenlik okudum. Ardından Fen Bilimleri Enstitüsünde Aşınma üzerine bir yüksek lisans yaptım. Şu anda da bir demir çelik fabrikasının satınalmasında yöneticiyim. |
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (16-09-07) |
| | #16 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki sebebi var. ilk sebebi yıllar önce yine bir şarkı sözü yazmıştım. uçakla kucakta gelen bebek yara almışsın sarmak gerek taşı toprağı hisset bebek aklımda kalan sözleri, sonra gittim. bu adda bir mail aldım. Sonra foruma üye olurkende aslında ilk adım bu değildi. Bu mail ve şarkı sözü geldi aklıma ismimi ucakla olarak değiştirdim. İkincisi bu isimde google da arama yaptığınızda hiç bir şekilde bana ulaşılamaması... |
| | #17 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda neden ucakla yi ben soracaktim ama kismet degilmis (: Sitede nelerin degismesini isterdin/istiyorsun ? En begendigin siyasi lider kim ? (günümüzden bahsediyorum) Simdilik bukadar Saygilar "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #18 | |
en beğendiğim siyasi lider kim aslında hiç düşünmedim. oy vermem ama zeki sezer olabilir. ama en beğenmediğin dersen, r.t.e ve deniz baykal... Benden de sayılar, sevgiler... | |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (16-09-07) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkatimi cekti ne imzan bayadir ayni. ek bir sözlüğe gerek var... diyerek birsey mi demek istiyorsun yoksa sadece siradan bir yazi mi ? |
| | #20 | |
Onun son albümünde gelinlik sarhoşluğu diye ilginç bir şarkı var. Orada diyor, Aylin Aslım, ekşi sözlüğe nazire yaparcasına, ek bir sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum diye, bende ona diyorum, gerek var diye, yani böyle saçma ve sanal bir şey. Yani sanki o beni duyuyor.
| |
| Mesaja teşekkür eden: | unfortunate (17-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |