| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | İZMİRLİLER, ÜCRETSİZ OLARAK KUDUZ AŞISI, 20 NİSAN TARİHİNE KADAR SAHİPLİ SAHİPSİZ BÜTÜN EVCİL HAYVANLARA BELEDİYE VETERİNERLİKLERİNDE BÜYÜKSEHİR FUAR VETERİNERLİKTE YAPILACAKTIR. LÜTFEN İLCE VETERİNERLİKLERİYLE İLETİSİME GECEREK, SAHİPLİ SAHİPSİZ BÜTÜN HAYVANLARIN KUDUZ AŞISI YAPTIRMALARINA YARDIMCI OLUN. |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkler ![]() izmirlliler HUuu duyudunuzmu ![]() Aşı yaptırmak isteyen Sıraya girsin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiSsCaT (22-03-08) |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yaz, işler hafifleyince barınaklara yiyecek ve malzeme götürmeyi düşünüyorum. zamanı gelince senden yardım ve bilgi alabilirim mümkünse. ![]() Duyuru için teşekkürler... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #4 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.283
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben teşekkür ederim ilginiz için | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |