| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | ücretsiz radyo açma hakkında yardım acil
arkadaşlar ben bir ücretsiz radyo açacağım forumdaki şu konudan yaralanmaya çalıştım http://www.zamansiz.com/ucretsiz-radyo-acma-t22387.html ama home page anlayamadım yardım ederseniz sevinirim... Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/showpost.php...35&postcount=3 Bu Mesajda Gereklı Bılgıler Werılmıs Tam Olarak Ne Anlamadınız ? HomePage Ana Sayfa Demek Flatcast Sitesinde Sordugu Home Page Için Site Adınızı Yazmanız Gerekir Ör; www.siteadiniz.com/radyo Gibi ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | αηтιкαριтαℓιѕт (19-08-08) |
| | #3 | |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır =) Sitenin Adını Vericeksin www.zamansiz.com Gibi Olucak Siten Yoksa Eğer Free Hostlardan Kendine Geçici Kurabilirsin Tabi Buda Ayrı Bı Problem Olacaktır =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki flatcastin adı verilebiliyo demi
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Home Page Yazan Yeri Boş Bırak Nasıl Flatcast Mail Gönderecek O Mailde Senin Radio Dinleme Sayfanı Verecek Pek Önemli Deil O Şimdilik =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |