| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | uçuk sinir,stres vb.nedenlerle,dudakta,ensede ve bünyenin muhtelif yerlerinde çıkabilen ucube ![]() dudağın tam tepesine kovar ve hayatı zehir eder ![]() kanar,kabuk tutar sonra gene kanar insanı konuşmaktan bile soğutur konuşmaya çalıştıkca gerilir ve yine kanar ![]() konuşlandığı yerde yaklaşık 1-2 hafta durur ![]() ama güzel bir yanı vardır ki dudağı dolgun gösterir ![]() *ayrıca ne çok dolmuşum len dedirtendir |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dudakta çıkınca berbat oluyor.. angelina jolie ye benzedim diye avunmaya çalışsamda heryere benden önce gittiği için dudakta uçuktan nefret ediyorum \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bide ucuk renk diye bi tabir vardir... bole civil civil renklere derler, bunlar ucuk kacik renklerdir ismini de ordan almistir zaten.... hikayesini anlatiim hemen, bu tarz acik renklere ucuk kacik renk demek zor ve uzun geldigi icin ucuk kacik ucuk kacik derken kacik kelimesi kacmis ve ucuk renk olarak kalmistir... . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (29-08-08) |
| | #4 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. | |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bide ucuk insanlar vardir bunlar da ayni renkler gibidir cok ucuklardir... suanda ust kisimda gordugunuz gibi (poor_youth) bu sekilde insanlari sakinlestirmek icin hunter yontemi kullaniyoruz iste tam olarak bu yontem . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 hafta boyunca geçmezse ya da geçtikten sonra hemen bir daha çıkarsa, AİDS den şüpheleneceksin The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:205 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkacağı yeri öyle iyi bilir ki, doğru dürüst yemek yedirtmez, tam bir baş belası.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |