Konu Seçenekleri
Eski 29-08-08, 02:30 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uçuk

sinir,stres vb.nedenlerle,dudakta,ensede ve bünyenin muhtelif yerlerinde çıkabilen ucube
dudağın tam tepesine kovar ve hayatı zehir eder
kanar,kabuk tutar sonra gene kanar insanı konuşmaktan bile soğutur konuşmaya çalıştıkca gerilir ve yine kanar
konuşlandığı yerde yaklaşık 1-2 hafta durur
ama güzel bir yanı vardır ki dudağı dolgun gösterir

*ayrıca ne çok dolmuşum len dedirtendir
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
AяiηηA (29-08-08), biTsEdE_giTsEk (29-08-08), poor_youth (29-08-08)
Eski 29-08-08, 02:45 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dudakta çıkınca berbat oluyor.. angelina jolie ye benzedim diye avunmaya çalışsamda heryere benden önce gittiği için dudakta uçuktan nefret ediyorum

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 29-08-08, 02:55 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bide ucuk renk diye bi tabir vardir... bole civil civil renklere derler, bunlar ucuk kacik renklerdir ismini de ordan almistir zaten....

hikayesini anlatiim hemen, bu tarz acik renklere ucuk kacik renk demek zor ve uzun geldigi icin ucuk kacik ucuk kacik derken kacik kelimesi kacmis ve ucuk renk olarak kalmistir...

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (29-08-08)
Eski 29-08-08, 03:09 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bide ucuk renk diye bi tabir vardir... bole civil civil renklere derler, bunlar ucuk kacik renklerdir ismini de ordan almistir zaten....

hikayesini anlatiim hemen, bu tarz acik renklere ucuk kacik renk demek zor ve uzun geldigi icin ucuk kacik ucuk kacik derken kacik kelimesi kacmis ve ucuk renk olarak kalmistir...
uydurma lem

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 29-08-08, 03:14 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
poor_youth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
uydurma lem

bide ucuk insanlar vardir bunlar da ayni renkler gibidir cok ucuklardir... suanda ust kisimda gordugunuz gibi (poor_youth) bu sekilde insanlari sakinlestirmek icin hunter yontemi kullaniyoruz iste tam olarak bu yontem

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 29-08-08, 11:30 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

yasaksız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 769
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2362
yasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyor
2 hafta boyunca geçmezse ya da geçtikten sonra hemen bir daha çıkarsa, AİDS den şüpheleneceksin

The38

cevabını bulamadıysan; aramaya devam et
Eski 29-08-08, 13:03 Çevrimdışı   #7
Stajyer

SchWaRz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:205
SchWaRz ara sıra gören oluyorSchWaRz ara sıra gören oluyorSchWaRz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Çıkacağı yeri öyle iyi bilir ki, doğru dürüst yemek yedirtmez, tam bir baş belası.

Konu Seçenekleri