| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ucuz Olduğu Halde Vazgeçemediğiniz Şey Nedir ? | |||
| Eski Sevgiliniz | | 11 | 26,19% |
| Dondurma | | 10 | 23,81% |
| Arabanız | | 1 | 2,38% |
| Cep Telefonunuz | | 7 | 16,67% |
| Diğer | | 13 | 30,95% |
| Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Ucuz Olduğu Halde Vazgeçemediğiniz Şey Nedir ? Ucuz Olduğu Halde Vazgeçemediğiniz Şey Nedir ? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Unfaithful (02-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Öyle Bişey |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle eski sevgilim.. hem nefret ediyorum hem de.. Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #4 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.535
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mıdye dolma ![]() algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karameLLi dondurma Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 281
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper anket bayıldım ortı eskı sevgılıden dost oldugunun kanısına vararan ehuhe para dıyebılırmıyum Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| | #7 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında Limonlu maden suyu ))
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 724
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (= |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ))
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() kuzeniiiim ![]() dondurma yı ucuz olarak görenleri esefle kınıyorum kocaman alınca pahalı DONDURMA ![]() S E S S I Z C E ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GeSTaPo (09-08-08) |
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dondurma Bir fizik dersidir hayat Ne vakit yolunu zamana bölsen Sana daima hızını verir Kimse zaman vermez oysa Sen ne kadar hızlı gidersen git Hayat sana hep yavaş gelir |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakiz \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eski sevgilim |
|
| | #14 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dondurma Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.146
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çubuk kraker
|
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çikolata ve dondurma (tatlı yiyecekler de diyebilirim ) şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nescafe Kafein Bağımlısıyımdır... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haribo,tofita bi de sey topitop Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abur cubur sayılabilecek her ucuz şey Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telefonum
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |