| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | uğur böceği şekil a bakınız şekil a'daki böcektir. kırmızı bir sırtı ve üzerinde siyah benekleri olan birinin barnaana konuduğunda şarkı söyleyip uçtuğunda dileğin kabul olduğunu zandığımız böcek. şarkısıda şöle; -uç uç uğur böcee annen sağa terlik papuç alacak alacak ! ![]() baktınız uçmuyor üfleyin gitsin. barnanızdan salalyın yada işe yarıyor. denenmiştir. ![]() aslında bu uğur böcee çok fakir olduğundan terliği papuçu yoktur. bi nevi kandırma şarkısıdır bu . hani uç git başımdan annen baban terlik papuç alacak sana deyip başımızdan sallıyoruz bi nevi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oldukça farklı tekerlemelerle uğurlamaya çalıştığımm böcük. Anasının,babasının,ebesinin,gardasının,amasının oğlunun basına gelmedik kalmamıştır. Uç uç uç ananı babanı öldürüyorlar uç uç sana papuç alaz diye hırsızlık yapmmıslar uç uç uç git kurtar onları uç uç ![]() Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (14-09-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 819
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uç git lan dediğimi hatırlıyorum bu tekerlemede gitmediği zmn ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Coleoptera - Kın Kanatlılar Takımına Ait Bir Böcek. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uç uç böceee annen baban sandıkda sen kaldın karanlıkda ![]() aslında sandıkda olanın karanlıkda olması gerekmez mi ne kadar salak bi şarkıdır bu ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (14-09-08) |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | korkuyorum ben bunlardan ya Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| | #7 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Uç uç böceeem annen sana terlik papuç alacak ![]() Bi ara besliyodum ![]() Uçup uçup duruyodu ![]() Küçüktüm (: - beni sevmiyo diye atıyodum bahçeye![]() Ne hayvan sevgisi var bende ![]() Karıncadan tut uğur böceğine kadar besledim ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.146
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkmadığım tek böcük elimde gezinmesi hoşuma gidiyor canım sıkılınca püfff gidiyor |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 309
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o böcek olmasa ne yapardım resim olarak, dolgu oyuncak olarak, tabaktan fln hep onu yapıorm hehehe beni kurtaran not almamı sağlayan böcükk ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komik Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocukken çok severdim uççu uç böceğim annen sana terlik papuç alacak derdik uçardı da dileğimizin kabul olacağına inanırdık hep uçtu ....... hiç kabul olmadı !!!!!ha birde uçsun diyee öyle hızlı üflerdim ki yazık hayvanna tayfun çarpmuş gibi uçardıı .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
küçükken sigara kutusunda beslediğim, hayır beslemeye çalıştığım böcek (:
kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu Konu Olimbera tarafından (27-09-08 Saat 22:09 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #13 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.648
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir kere dilek tutuum olcak mı diye // imkansız bır dilekti ama //ve oldu
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |