| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Önce uhuyu güzel bir koklayın ![]() Sonra sağ elinizin baş parmağına ve orta parmağına uhu sürün 1-2 dakika onları birleştirin ![]() Daha sonra ayırmaya çalısın çok zevk verecektir ![]() En son kalan kırıntıları ise dişinizle temizleyin zarar vermez ![]() ![]() Daha geçen gün yaptım, ders kaydı için gittiğim öğrenci işlerinde. Sıkıntıdan patlamısım zaten masada bi baktım uhu hemen basladım tabii En son bi kızla göz göze geldim güldü ben de utandım bıraktım Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... Konu RebeL tarafından (22-09-08 Saat 22:23 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: parmaklardan biri orta olacaktı onu değiştirdim :D:D |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ^ChErRy^ (22-09-08) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah belanı vermiye ![]() ![]() ![]() ![]() bunu göz kapaklarında denesek nasılolur daha zevkli olmaz mı :![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.634
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:69964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende yapmistim yanlis ben japon yapistiricisiyla yapmistim o nu yapistirdiktan sonra ayirmak daha zevkli sonra deri de mafoluo [...] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |