| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | www.thevotenation.com adlı Internet sitesinde halen devam eden oylamada en sevilen ülkeler sıralamasında ülkemiz birinci sırada bulunmakta Siz de tıklayıp Türkiye'nin ilk sıradaki yerini korumasına yardımcı olabilirsiniz. Haydi Türkiye! Oylar Türkiye’ye… Önce yukarıdaki http adrasine girin.Açılan siteden sayfanın üst kısmında yer alan yazıyı tıklayın.Açılan pencereden önce like yazan yere sonra vote yazan yazıya tıklayın... |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür.
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.
![]() Spor Grubu |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de koycaktım bunu benden hızlı davrandın tebrikler ![]() Ayrıva saol |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |