Konu Seçenekleri
Eski 24-05-08, 19:48 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ülkücü Şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu...

ÜLKÜCÜ ŞEHİDİMİZ MUSTAFA PEHLİVANOĞLU

Ankara'nın Balgat semtinde oturuyor olup 22 yaşındaydı. Ülkücülük suçundan ceza evine girmiş ve idam cezasına mahkum edilmişti. Mamak askeri Cezaevi'nde yatarken bir fırsatını bularak kaçmayı başardıysa da kısa bir müddet sonra tekrar yakalandı. 12 eylül cuntası tarafından, idam edilmesi için verilen emir, 7 Ekim 1980 tarihinde Ankara merkez kapalı Cezaevi'nde yerine getirildi ve sabahın erken saatlerinde asılmak suretiyle şehit edildi. Cenazesi, Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedildi

ARDINDAN

MUSTAFA’NIN MEZARI (Mustafa Pehlivanoğlu)

Mustafa’nın mezarını aradım o gün
Türk Bayrağı asılı mezarlara gözüm takıldı
Bunlar, asker şehitlerin yatağıydı
çoğu yirmisinde hayata veda etmişlerdi
yirmidört saat Kur’an okunuyormuş
gördüm mezarını
diz çöktüm karşısına
ne de çok hatıran vardı
ah! Mustafa ah!
çabuk gittin be!
görüş günlerinde gül açardı yanaklarında
gözlerinin içi gülerdi
sokulurdun yanıma
anlatırdın neler konuştuğunu
mektup yazardın
bazen, gelen mektubu okuturdun bana
bilirdim,
paylaşmak isterdin mutluluğunu
tuhaf biriydin be Mustafa
latife yapar ara sırada kavga ederdin
benimle hiç kavga etmedin ama
geçmişi anlatır
suçsuz olduğunu haykırırdın
beni bazen yargıç, bazen savcı bellerdin de dökerdin içini
suçsuz olduğunu ben bilirdim
bilirdim de, mahkeme vermişti bir kez kararını
idamın onaylanmıştı da
gülerek gelip
“bizi asacaklar” demiştin
sağdan soldan sana laf atılmıştı
“sandalyeni biz tekmeleriz” diye
ne de çok gülmüştün hatırlıyor musun?
nişanlını anlatırken başka bir dünyaya giderdin
gelecekten bahsederdin, hayal kurardın,
sesli düşünürdün, mest olurdun.
Yargıtay cezanı onaylayınca
Demiştim ki; “gel, kaçmayı dene”
soğuk durmuştun “olmaz” demiştin
neden böyle demiştin?
sonra kaçarken bile gönülsüzdün.
Suçsuzdun, tamam ama, asılacaktın. kaçmaktan başka şanın yoktu.
Seni anlamalarını bekliyordun, nerde
sen topun ağzındaydın
nitekim öyle olmadı mı?
ot bürümüştü Mustafa’nın üstünü
benden konuşmamı istediğini hissediyordum
anlatırım Mustafa, anlatırım
annenle konuştum, o söyledi
nişanlın başkasıyla evlenmiş
ölüyü bekleyeni tarih yazmıyordu Mustafa,
şimdi nerdedir, ne eder haberim yok,
muhtemelen çoluk çocuk sahibi olmuştur,
hayatın telaşı içinde yitip gitmiştir.
arkadaşlar mı?
ne sen sor, ne ben söyleyeyim
dün yaşanmamış sanki
idealizmden kaçıyor insanlar
sorumluluk sıkıyor.

dava mı?
davayı tarif eden yazıların mürekkebi silikleşiyor
cümleler okunmaz oluyor gittikçe
unutuldu değerler Mustafa…

Mustafa Pehlivanoğlu'nun İdamından Önce Anasına ve Babasına Yazdığı Mektup

Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yasa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı islemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin. Hakkinizi helal edin. Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakkin ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım. Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım. Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar. Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakindir. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.

Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın. Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkim varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.

Son olarak, abime, yengeme, yiyenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.

Oğlunuz Mustafa

7 Ekim 1980

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (25-05-08), 64__ayna__64 (03-08-08), bEyAzLi (25-05-08), cCcKaNKuRTcCc (26-05-08), ferdane (24-05-08), Tuğrul Bey (17-08-08), Virane (24-05-08), Yσкє∂!¢! (25-05-08), YaGMuR_CiNi (25-05-08), _ŞizofreN_ (03-08-08)
Eski 24-05-08, 19:50 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (24-05-08)
Eski 24-05-08, 19:53 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Daha niceleri gitti, önkuzularmiz sehit oldu.

Bir askeri darbe ve onca masum insanin ölümüyle sonuclanmis bir tarih.

Pek duymadim adini acikcasi, umarim sucsuz umarim iyi biridir

mekani cennet olsun.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (24-05-08)
Eski 25-05-08, 02:48 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.046
Teşekkür etti: 1.271
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
arkadaşlar 12 eylül rejiminin kara bir yüzüdür bu...önüne gelenin asılması faili mechullar...amerikanın politikaları ve sayre...

herkesin içinde derin acılar bırakmıştır lakin şehit kelimesi uygun düşer mi ?..

yoksa bunu Kuran da yazılan şekildemi yorumluyorsunuz Allah adına savaşan herkes şehittir diye...

bir tezatlık var ya sizin Allah adına ölen arkadaşlarınız şehit ve ya şu anda kendi el bombasını elinde patlatan asker ile trafik kazasında ölen bir polis şehit...

her ne olursa olsun her kim olursa olsun haksız yere ölen ve öldürülen herkes için üzülürüm...

umarım haksızlık yapanlar kendi karanlıklarında kaybolurlar...

saygılarımla...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
гєรรђ๏t (04-08-08), αηтιкαριтαℓιѕт (17-08-08), interlude (28-05-08), J.Mengele (25-05-08), roza (25-05-08), ŞiYaR (26-05-08)
Eski 25-05-08, 03:50 Çevrimdışı   #5
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.298
Teşekkür etti: 6.391
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26036
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Evet birinin deginmesini bekliyordum,yoldasım yazmıış.KesinLikle 'şehit' tarzı bir ifadeye ben de karşıyım.Ayrıca o tarih karanlık birsürü işlerin döndügü,paranın gözleri bürüdügü birsürü fail-i meçhul cinayetlere sahne olmus bir zarftır.Her ne kadar devrim yolunda ölenlere 'iyi olmus gebermesi' tarzında igrenç ve aşagılayıcı yorumlar yapılsa da biz saygı çizgimizi koruyup öLenLere üzülüyoruz.
SaygıLarımLa..

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
interlude (28-05-08), J.Mengele (25-05-08), Opeth (28-05-08), sonsuus (25-05-08), ŞiYaR (26-05-08)
Eski 25-05-08, 09:16 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allah rahmet eylesin

Alıntı:
Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakindir. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Virane (25-05-08)
Eski 25-05-08, 23:57 Çevrimdışı   #7
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Benim anlamadıgım insanlar birseylere inandırılmıs ama sagcı ama solcu olmus iki kardeş karsı karsıya gelmiş kutuplaşmış her ikisi de dogru olduguna inandıgı ideallerine hizmet etmişler hizmet edenlere kim olursa olsun cokda kızmıyor hatta üzülüyorum. Benim Kızdıgım bu kutuplaşmayı insanlara bu derece zarar verecek hale getirip bundan nemalanlara işte bu noktada ister genc ister yaslı herkesin artık bilincli olup onyargılarımızı kaldırıp elimizden gelenin en iyisini yaparak seviyeyi korumalı ve Bir tek Millet olugumuzu unutmamalı unutturmamalıyız.

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (26-05-08)
Eski 26-05-08, 11:04 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
BİR LEYLEYİ KADİR`DE DÜŞEN DİN İÇİN YERE
ŞU MATEMLİ KALBİMDEN O ÜLKÜCÜ ŞEHİDE
SALDIRTMADIN SAĞKEN MÜBAREK MABEDİME
UZANAN EL KIRILIR BU KUTSAL DİN`E

Allah rahmet eylesin...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
J.Mengele (26-05-08), Lobo (27-07-08), Virane (17-08-08)
Eski 03-08-08, 04:28 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
allah rahmet eylesin

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 03-08-08, 09:44 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.631
Teşekkür etti: 819
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
aLLah rahmet eyLesin=(daha niceLeri böyLe hayatnının baharında gitti=(

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 04-08-08, 14:56 Çevrimdışı   #11
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Kaçmadı büyükleri tarafından "kaçırıldı" ama işte ülkücülerden de kurban verilmek zorundaydı darbe hazırlığındaydı ülke..
Eski 04-08-08, 14:58 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
niye şehit diyorsunuz?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
surperi (04-08-08)
Eski 04-08-08, 15:00 Çevrimdışı   #13
Stajyer

KaLLyT3 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 72
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:144
KaLLyT3 ara sıra gören oluyorKaLLyT3 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
allah rahmet eyLesin
Eski 04-08-08, 15:04 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
roza'nın dediği gibi ölen devrimcilere geberdi iyi oldu diyorsunuz ama ölen ülkücülere şehit diyorsunuz bu adalet mi?
o dönem ölenlerin sağcısı solcusu aynı emeller altında öldü, birilerine geberdi gitti deyip diğerlerine şehit demeniz ne kadar doğru olur bilmiyorum...
ama biz ne olursa olsun Mehmet Pehlivanoğlu'nu saygıyla analım:

Allah rahmet eylesin

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Konu αηтιкαριтαℓιѕт tarafından (04-08-08 Saat 15:07 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (17-08-08)
Eski 16-08-08, 22:49 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.040
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15468
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
roza'nın dediği gibi ölen devrimcilere geberdi iyi oldu diyorsunuz ama ölen ülkücülere şehit diyorsunuz bu adalet mi?
o dönem ölenlerin sağcısı solcusu aynı emeller altında öldü, birilerine geberdi gitti deyip diğerlerine şehit demeniz ne kadar doğru olur bilmiyorum...
ama biz ne olursa olsun Mehmet Pehlivanoğlu'nu saygıyla analım:

Allah rahmet eylesin
Ölen herkese Allah rahmet eylesin kardeş,

Devrimcilere geberdi diyenleri kendi saygısızlığına bırak,

Yalnız neden Ülkücüler ölünce şehit denir, bunu sana biraz açıklamaya çalışayım. Ne kadar kabul etmezsende devrime inanların çoğunluğu (komünistler v.b) Allah ve Allah Resül-üne inanmazlar. Ülkücülerle Devrimcilerin arasında ki en önemli farklardan biri de budur. Zafer Allah'a inanlarındır. Onun uğrunda ölenlere şehit denir...

Birde saygına saygıla karşılık veririm. Yalnız, adını yanlış yazmışsın. Adı Mehmet değil Mustafadır.

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

İhtarlı üye....

Türkiye Sevdalısı....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Patriotic (17-08-08), Tuğrul Bey (17-08-08)
Eski 17-08-08, 21:58 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Okadar takiyorsaniz kafaya sehit kelimesini niye kendiniz hic kullanmiyorsunuz diyecegim, ozamanda din konularina girmis olacagim sonu neye cikacak bir ideolojinin dinsiz olduguna.

Ardindan o ideolojiye bagli biri diyecek ki ben müslümanim diye bu böyele sürüp gidicek

Sehit oldumu olmadimi bilinmez ama (Allah bilir) yinede bir konuda yorum yapmassam olmaz.

Adamin mektubunda Allah kelam var, taktir edersiniz ki sehit olma ihtimali imani olmuyan birinden daha yüksek

Parayi veren düdügü calar hesabi, önce bir imana gelmek gerekiyor kanimca

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Patriotic (17-08-08)
Eski 17-08-08, 22:02 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
Lobo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kadar kabul etmezsende devrime inanların çoğunluğu (komünistler v.b) Allah ve Allah Resül-üne inanmazlar. Ülkücülerle Devrimcilerin arasında ki en önemli farklardan biri de budur.

nerden biliyorsun inanmadıklarını?

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 17-08-08, 22:03 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Allah rahmet eylesin bu konuda bile tarısma cıkaranları tebrik ediyorum

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 17-08-08, 22:04 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah rahmet eylesin bu konuda bile tarısma cıkaranları tebrik ediyorum
bende tebrik ediyorum

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 17-08-08, 22:10 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor