| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Antikapitalistler ![]() | ülkücülerin nikleri niye türkçe değildir?
arkadaşlar burada vede çoğu forumda dikkatimi çeken bir olay var. ülkücülerin nikleri niye genelde türkçe değildir? bu forumda belkide ülkücülere en uzak grup antikapitalistler vede çoğumuzun kullanıcı adı türkçedir (senay, hayal_ettim, tutunbenidüsmeden, yağmur yüreklim bunlara örnektir)
|
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troçki, tragonya, pavel, bunlarda Türkçe demezsin herhalde. senay, eğer mesele Türkçemizi düzgün kullanmaysa siz nevruzu newroz diye yazıyorsunuz. nickler tercih işidir. zevki yansıtır. yani şunu eklemek istiyorum: ülkücü nicklerine laf atıncaya kadar kendi üye listene bir göz at. ben baktım. o yüzden söylüyorum. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... Konu Tuğrul Bey tarafından (13-04-08 Saat 16:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi) | нѕуη (14-04-08), Adonis (31-05-08), aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), aydan (11-10-08), cank (21-04-08), GamzeL.im (29-10-08), Marcus T.CICERO (27-06-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Ucube (19-07-08), Virane (21-04-08), xxxTKxxx (26-06-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08) |
| | #3 | |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yav ben sadece örnek olarak antikapitalistlerden bikaç isim verdim. güzel türkçeyi korumaya meraklı olan sizsiniz antikapitalistlerin amacı değil. bak newroza takıyon ama senin nikin türkçe değil. yani intergestapo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu | |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyimi bende sana Türçe olmayan bir kaç isim verdim, hani bu kadar takılma nicklerin Türkçe olup olmamasına diye. nickler tercihi, zevki yansıtır. bunun altını çiziyorum. madem Türkçeyi korumak amaında değilsin neden bu konuya bu kadar takıldın?
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), senay (13-04-08) |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.856
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o degil de, asil "ülkücü" yada o tarafda kendini ifade eden arkadaslarimizin bir kacinin nickleri neden Nazi düzeninin sembolik kavramlarindan yada isimlerinden ibaret? asil enteresan olan durum bu bence.. "türkcülügün" de bir onuru olmasi lazim , canim .) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | Artemis (13-04-08), Galiyev (18-06-08), karahindiba (14-04-08), Metu İz baCK (18-04-08), Olimbera (23-04-08), roza (30-10-08), senay (13-04-08), weekend warrior (16-05-08), ÖzGüRCHe (02-06-08), ŞiYaR (13-04-08) |
| | #6 | |
türklüğe ait değerleri vede türkçeyi korumak isterken neden yabancı nikler kullanıyorsunuz onu anlamaya çalışıyom. hem sizi anlamaya çalışma çabalarımı taktirle karşılamamanıza üzüldüm sizin gibi karşımdakini yok saymıyorum onu anlamaya çalşıyorum
| |
|
| | #7 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl a.kapitalist gecinenler hayvanlar aleminin en aşağısı ve basitinden olan A.Öcalan'ı destekleyen simgeler kullanabiliyorsa ve bu absürt durmuyor ise buda durmuyordur bir o kadar normal veyahut doğaldır |
|
| Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi) | Язшμ§™ (18-04-08), ♥karDanaDAmM♥ (31-10-08), A.BuğrA (19-04-08), Adonis (31-05-08), aLadea (16-05-08), aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), aydan (11-10-08), DR_GoKiSsS (14-04-08), GamzeL.im (29-10-08), J.Mengele (13-04-08), Metu İz baCK (18-04-08), senay (13-04-08), Snorland (14-04-08), Tuğrul Bey (27-06-08), Ucube (19-07-08), Virane (21-04-08), Yσкє∂!¢! (14-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08) |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nikimiz veya arkadasların nikleri Türkçe değil diye davadan uzak olmaları mümkün değil , nik önemli değil önemli olan davadır , istenenleri yapmaktır ... DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | GamzeL.im (29-10-08), Metu İz baCK (18-04-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Virane (21-04-08), Yσкє∂!¢! (14-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önemli olan araç değil amaçtır...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), cank (21-04-08), GamzeL.im (29-10-08), Metu İz baCK (18-04-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Sevda_Nehri (14-04-08), Virane (21-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08) |
| | #10 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ülkücü değilim her vatanını savan insan gibi sadece vatanseverim en azından öyle görüyorum kendimi söyleceklerim kimseyi savunma felan değil gerekli açıklama yapılmadımı laflar başka yerlere gidiyor... Ülkücülere faşist gözü ile bakıldığı için Faşist kelimesi ile yan yana gelen Nazi kelimesinin birbirine yakın kelimeler ve o yüzden esinlenme olabilir. Ya da insanlar kendine yakın hissettikleri için sevdikleri için kullanıyor olaßilirde... Türkcülügün onuruda ßence bir üye nazi esinlemesi nick kullanıyor diye zarar görmez... Mesela bir yahudi kullansa olurdu ama bir Türk kullandımı ßence olmaz... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | senay (13-04-08) |
| | #11 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
benim rahatsizligim seni ilgilendiriyor olmasi mi gerekir ? hayir! ama genel bir düz mantik yürütürsek.. mustafa kemal in degerleri ile hic uymayan bir imza kullaniyor oluyorsun.. ve bu da senin bir nevi kimlik arayisinda olabilicegin düsüncesi uyandiriyor bende.. hadi "ülkücü" leri anladik seni hic anlamadik![]() bu önemli mi peki? hayir! ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | roza (30-10-08), Scнiивея (13-04-08), senay (13-04-08), weekend warrior (16-05-08), ŞiYaR (13-04-08) |
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NSDAP diye bir grup kuraßilecek çevreye sahip değilim ve meydan grubunda fikirlerime en yakın ADG geldi çünkü mevcut siyasetimize olan muhalefeti müzik grubunda yapıcak halim yok A.Kapital düşünce ile bağdaşmıyorum gerekçeleri yazmayacam ordada sevdim insanlar var... O yüzden ADG yani özel üyelik aldım istsem ADG den ayrılrım senin gibi grupsuz ama yazma hakkım bulunurak. Başka bir konu hoşuma giden 1915'de üzerimize acımadan yürüyenlerin 1940'larda Ruslar'ın Avrupa'ya yürümesine sevincek hale getirmesidir Almanların ... Devamından 1915'de yine müttefiğimiz olan Almanların 2.Dünya Savaşı bitene kadar dostumuz olarak kalmasıdır... Her hangi bir zararları dokunmadı ßana bir acı hissetmiyorum... Kimlik arayışı proßlemin bildiğim kadarı ile yok ama oradan var gibi gözüküyor sorunlar ADG den ayrılmamla biticek o zaman anlaşılan... Herkes birden fazla düşünceye sahip olabilir. Atatürk bizim önderimizdir her zaman kahramanım olacaktır doğru dediğinde de de haklısın ama düşüncelerim atamam ve böyle olmak içinde efor sarfetmiyorum inan... İnsanlar istedikleri nick,imza,vs. kullanaßilir neden ? diye sorulmaması lazım... benim rahatsizligim seni ilgilendiriyor olmasi mi gerekir ? hayir! Rep ekranında yazdın zaman pek ilgilendirmemişti ama meydan alanında malesef bağlıyor... Yinede sinirli bir yüz ifadesi ile yazmadım bu kadar harfi emin olaßilirsin bir gün ortak noktada buluşucaz senle umarım... İmza alanımı senin istediğim gibi doldurcam yakın zamanda... Ben Baku de bir Turk dede ile karsilasmistim,1918 .yilinda Osmanli Ordusu nun Baku yu almasi ile kucuk yasta Baku ye gelmis daha sonra Koministlerin Azerbaycan i isgal etmesi sonucu orda kalmis, hatta televizyonlarda cikmisti, Kanal7 kanalinda. Bu TUrk 90 100 yaslarinda idi herhal 2.dunya savasinda Sovyet Ordusunda Almanlara karsi savasmis.Daha sonra Almanlara esir dusmus,Almanlar esir dusen pek cok askerle birlikte Bu Turku de soyundurmuslar, Almanlar bakmis bu sunnetli, Turk e demisler sen yahudisin? o da demis hayir ben Turkum tabi Almanlar inanmamis Turk olduguna,cunku yahudilerde sunnetlidir,yahudiler cocuklarini dogdugunda sunnet ederler. Sonra Turkce bilen biri vasitasile ile anlamislar bunun Turk oldugunu Turk Dede demisti >Beni serbest biraktilar hatta bana sigara ekmek verdiler,siz Turklerin buyuk millet oldugunu biliyoruz seni oldurmeyecegiz demisler, sonra Turk dede Italya ya falan gitmis iste Avrupa da savas bitince Sovyetlere geri donmus. Bu Turk Dedesi Baku de dilencilik yapiyordu ancak bizim medyamiz sirf eglence olsun diye Dedemizi sov gibi gosterdiler.Turk Dede bana demisti gittim Baku Elciligine ben Turkum dedim ancak kimse yardimci olmamisti demisti, Hatta Baku deki Turk Camisi yapimindada calismis parasiz ancak her gun belli mir marketin onunde dilenirdi evine ekmek parasi goturmek icin. Hadi ordan yalancıda diyebilirsiniz tabi sadece bildiğim bir şey bu... Alıntıdır... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #13 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() seninle ortak noktada ben cogu yerde de bulustugumu hatirliyorum .. bende sinirli bir yüz ifadesiyle yazmadim yorumumu .. buna da sen emin olabilirsin.. imza alanini benim istegime göre doldurmak konusu ama biraz abartili olmus gerekmez sadece bazi mesajlari dikkatli kullanmak lazim benim düsünceme göre. karsi tarafi herzaman düsünürüm .. ve ona göre davranirim.. yoksa herkes serbest .. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (13-04-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nickler, avatarlar beğenileri yada düşünceleri yansıttığını düşünüyorum. mesela bir browser oyunuda ülke olarak komünist bir ülkeyi seçmiştim, avatar resmi olarakta orak çekiç vardı ama bu benim komünist olduğumu göstermezdi çünkü rumuzum burdakiyle aynıydı. rusyayı seçme sebebimide söyleyeyimde başka yerlere çekilmesin: askeri teknolojileri ucuz ve savunma hattı kuvvetli olduğundan. yazi tamamen stratejik. buda benim beğenim. ama düşüncem farklı. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aSi..ReBeLLiouS (01-11-08) |
| | #15 | |
nik ve avatarların beğenileri yansıttığı düşüncesine katıldığım için sizin neden yabancı nikler aldığınızı sordum. yani anlı şanlı türk tarihinde kimse yokta siz gidip yabancıların adlarını alıyorsunuz? oyunda rus seçmişsin ama burada oyun değil gerçekleri yansıtmaya çalışıyoruz. not: ya ben artık yorum yazmayam soruyu soran benim cevabı bilmediğim için sordum zaten
| |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), senay (14-04-08) |
| | #17 |
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında Nickler kişilerin kendi seçimleridir Bazı arkdaşların NicklerSırf birilerini Sinir ETmek için seçtiklerini biliyorum benim nickime gelince ben Yokedici yi Seviyorum Patantini bile alabilirim ![]() Savasım di dimi Ben orda Yeşil ordu devletlerinden iranı almıştım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | senay (14-04-08) |
| | #18 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen neden nikler diye sordun o zaman ![]() Takma ad, lakap yada başka bir Türkçe ifade ile sorabilirdin. Madem Türkçeye, Ülkücülerden fazla özen gösterdiğini iddia ediyorsun neden Türkçe ve Türk'ü küçük harfle yazıyorsun? Ben Ülkücü değilim Vatanseverim. Türklüğümle gurur duyuyorum ve Türkçeme elimden geldiğince dikkat ediyorum, bu nedenle soruna kendimide muhatap saydım. Benim nickimde yabancı dil bir isim, küçüklüğümden beri kullanıyorum ve pokemon adı, Türkçesi yok zaten. Beğeni odaklı şeyler olduğundan, okunuşu, yazılışı, görünüşü yada anlamı zevkli geldiğinden kullanılır nickler. Şimdi benim nickim pokemon adı diye benim yazdıklarım ciddiyetsiz yada çocukça şeyler mi? Son cümlem için ne alaka demeyin. Yazdıklarına bakarak tartanlar için değilde, nicklere bakarak karar verenler için söyledim ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|