DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Meydan Grupları

Konu Seçenekleri
Eski 13-04-08, 15:18 Çevrimdışı   #1
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 190
Teşekkür etti: 364
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
ülkücülerin nikleri niye türkçe değildir?

arkadaşlar burada vede çoğu forumda dikkatimi çeken bir olay var. ülkücülerin nikleri niye genelde türkçe değildir? bu forumda belkide ülkücülere en uzak grup antikapitalistler vede çoğumuzun kullanıcı adı türkçedir (senay, hayal_ettim, tutunbenidüsmeden, yağmur yüreklim bunlara örnektir)

biji biratiye gellan ( yaşasın halkların kardeşliği)
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
вєαяqє (30-10-08), Artemis (13-04-08), bandobras (13-04-08), diafram (16-05-08), Galiyev (18-06-08), Olimbera (23-04-08), Scнiивея (13-04-08), tecniceroina (30-10-08), ÖzGüRCHe (02-06-08)
Eski 13-04-08, 16:25 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
troçki, tragonya, pavel, bunlarda Türkçe demezsin herhalde. senay, eğer mesele Türkçemizi düzgün kullanmaysa siz nevruzu newroz diye yazıyorsunuz.

nickler tercih işidir. zevki yansıtır.

yani şunu eklemek istiyorum: ülkücü nicklerine laf atıncaya kadar kendi üye listene bir göz at. ben baktım. o yüzden söylüyorum.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...

Konu Tuğrul Bey tarafından (13-04-08 Saat 16:29 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
нѕуη (14-04-08), Adonis (31-05-08), aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), aydan (11-10-08), cank (21-04-08), GamzeL.im (29-10-08), Marcus T.CICERO (27-06-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Ucube (19-07-08), Virane (21-04-08), xxxTKxxx (26-06-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08)
Eski 13-04-08, 17:09 Çevrimdışı   #3
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
troçki, tragonya, pavel, bunlarda Türkçe demezsin herhalde. senay, eğer mesele Türkçemizi düzgün kullanmaysa siz nevruzu newroz diye yazıyorsunuz.

nickler tercih işidir. zevki yansıtır.

yani şunu eklemek istiyorum: ülkücü nicklerine laf atıncaya kadar kendi üye listene bir göz at. ben baktım. o yüzden söylüyorum.

yav ben sadece örnek olarak antikapitalistlerden bikaç isim verdim. güzel türkçeyi korumaya meraklı olan sizsiniz antikapitalistlerin amacı değil. bak newroza takıyon ama senin nikin türkçe değil. yani intergestapo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Eski 13-04-08, 17:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
senay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav ben sadece örnek olarak antikapitalistlerden bikaç isim verdim. güzel türkçeyi korumaya meraklı olan sizsiniz antikapitalistlerin amacı değil. bak newroza takıyon ama senin nikin türkçe değil. yani intergestapo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
iyimi bende sana Türçe olmayan bir kaç isim verdim, hani bu kadar takılma nicklerin Türkçe olup olmamasına diye. nickler tercihi, zevki yansıtır. bunun altını çiziyorum. madem Türkçeyi korumak amaında değilsin neden bu konuya bu kadar takıldın?

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), senay (13-04-08)
Eski 13-04-08, 17:17 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
o degil de, asil "ülkücü" yada o tarafda kendini ifade eden arkadaslarimizin bir kacinin nickleri neden Nazi düzeninin sembolik kavramlarindan yada isimlerinden ibaret? asil enteresan olan durum bu bence..

"türkcülügün" de bir onuru olmasi lazim , canim .)
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
Artemis (13-04-08), Galiyev (18-06-08), karahindiba (14-04-08), Metu İz baCK (18-04-08), Olimbera (23-04-08), roza (30-10-08), senay (13-04-08), weekend warrior (16-05-08), ÖzGüRCHe (02-06-08), ŞiYaR (13-04-08)
Eski 13-04-08, 17:18 Çevrimdışı   #6
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Alıntı:
iyimi bende sana Türçe olmayan bir kaç isim verdim, hani bu kadar takılma nicklerin Türkçe olup olmamasına diye. nickler tercihi, zevki yansıtır. bunun altını çiziyorum. madem Türkçeyi korumak amaında değilsin neden bu konuya bu kadar takıldın?
ülkücülerin olaylara bakışını anlamak için taktım türklüğe ait değerleri vede türkçeyi korumak isterken neden yabancı nikler kullanıyorsunuz onu anlamaya çalışıyom. hem sizi anlamaya çalışma çabalarımı taktirle karşılamamanıza üzüldüm sizin gibi karşımdakini yok saymıyorum onu anlamaya çalşıyorum

Eski 13-04-08, 17:20 Çevrimdışı   #7
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nasıl a.kapitalist gecinenler hayvanlar aleminin en aşağısı ve basitinden olan A.Öcalan'ı destekleyen simgeler kullanabiliyorsa ve bu absürt durmuyor ise buda durmuyordur bir o kadar normal veyahut doğaldır
Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi)
Язшμ§™ (18-04-08), ♥karDanaDAmM♥ (31-10-08), A.BuğrA (19-04-08), Adonis (31-05-08), aLadea (16-05-08), aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), aydan (11-10-08), DR_GoKiSsS (14-04-08), GamzeL.im (29-10-08), J.Mengele (13-04-08), Metu İz baCK (18-04-08), senay (13-04-08), Snorland (14-04-08), Tuğrul Bey (27-06-08), Ucube (19-07-08), Virane (21-04-08), Yσкє∂!¢! (14-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08)
Eski 13-04-08, 17:21 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
nikimiz veya arkadasların nikleri Türkçe değil diye davadan uzak olmaları mümkün değil , nik önemli değil önemli olan davadır , istenenleri yapmaktır ...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
GamzeL.im (29-10-08), Metu İz baCK (18-04-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Virane (21-04-08), Yσкє∂!¢! (14-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08)
Eski 13-04-08, 17:30 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Önemli olan araç değil amaçtır...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), cank (21-04-08), GamzeL.im (29-10-08), Metu İz baCK (18-04-08), n!da (19-04-08), senay (13-04-08), Sevda_Nehri (14-04-08), Virane (21-04-08), YaGMuR_CiNi (14-04-08)
Eski 13-04-08, 17:57 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Ülkücü değilim her vatanını savan insan gibi sadece vatanseverim en azından öyle görüyorum kendimi söyleceklerim kimseyi savunma felan değil gerekli açıklama yapılmadımı laflar başka yerlere gidiyor...

Ülkücülere faşist gözü ile bakıldığı için Faşist kelimesi ile yan yana gelen Nazi kelimesinin birbirine yakın kelimeler ve o yüzden esinlenme olabilir.

Ya da insanlar kendine yakın hissettikleri için sevdikleri için kullanıyor olaßilirde...

Türkcülügün onuruda ßence bir üye nazi esinlemesi nick kullanıyor diye zarar görmez... Mesela bir yahudi kullansa olurdu ama bir Türk kullandımı ßence olmaz...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
senay (13-04-08)
Eski 13-04-08, 18:01 Çevrimdışı   #11
Rektör
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ülkücü değilim her vatanını savan insan gibi sadece vatanseverim en azından öyle görüyorum kendimi söyleceklerim kimseyi savunma felan değil gerekli açıklama yapılmadımı laflar başka yerlere gidiyor...

Ülkücülere faşist gözü ile bakıldığı için Faşist kelimesi ile yan yana gelen Nazi kelimesinin birbirine yakın kelimeler ve o yüzden esinlenme olabilir.

Ya da insanlar kendine yakın hissettikleri için sevdikleri için kullanıyor olaßilirde...

Türkcülügün onuruda ßence bir üye nazi esinlemesi nick kullanıyor diye zarar görmez... Mesela bir yahudi kullansa olurdu ama bir Türk kullandımı ßence olmaz...
adg grubunda olup imzanda nazi sembolleri ve alintilari bulundurman beni rahatsiz ediyor acikcasi..
benim rahatsizligim seni ilgilendiriyor olmasi mi gerekir ? hayir!

ama genel bir düz mantik yürütürsek.. mustafa kemal in degerleri ile hic uymayan bir imza kullaniyor oluyorsun.. ve bu da senin bir nevi kimlik arayisinda olabilicegin düsüncesi uyandiriyor bende.. hadi "ülkücü" leri anladik seni hic anlamadik

bu önemli mi peki?
hayir!
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
roza (30-10-08), Scнiивея (13-04-08), senay (13-04-08), weekend warrior (16-05-08), ŞiYaR (13-04-08)
Eski 13-04-08, 18:25 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

NSDAP diye bir grup kuraßilecek çevreye sahip değilim ve meydan grubunda fikirlerime en yakın ADG geldi çünkü mevcut siyasetimize olan muhalefeti müzik grubunda yapıcak halim yok A.Kapital düşünce ile bağdaşmıyorum gerekçeleri yazmayacam ordada sevdim insanlar var... O yüzden ADG yani özel üyelik aldım istsem ADG den ayrılrım senin gibi grupsuz ama yazma hakkım bulunurak.

Başka bir konu hoşuma giden 1915'de üzerimize acımadan yürüyenlerin 1940'larda Ruslar'ın Avrupa'ya yürümesine sevincek hale getirmesidir Almanların ... Devamından 1915'de yine müttefiğimiz olan Almanların 2.Dünya Savaşı bitene kadar dostumuz olarak kalmasıdır... Her hangi bir zararları dokunmadı ßana bir acı hissetmiyorum...

Kimlik arayışı proßlemin bildiğim kadarı ile yok ama oradan var gibi gözüküyor sorunlar ADG den ayrılmamla biticek o zaman anlaşılan... Herkes birden fazla düşünceye sahip olabilir. Atatürk bizim önderimizdir her zaman kahramanım olacaktır doğru dediğinde de de haklısın ama düşüncelerim atamam ve böyle olmak içinde efor sarfetmiyorum inan...

İnsanlar istedikleri nick,imza,vs. kullanaßilir neden ? diye sorulmaması lazım...

Rep ekranında yazdın zaman pek ilgilendirmemişti ama meydan alanında malesef bağlıyor... Yinede sinirli bir yüz ifadesi ile yazmadım bu kadar harfi emin olaßilirsin bir gün ortak noktada buluşucaz senle umarım... İmza alanımı senin istediğim gibi doldurcam yakın zamanda...

Ben Baku de bir Turk dede ile karsilasmistim,1918 .yilinda Osmanli Ordusu nun Baku yu almasi ile kucuk yasta Baku ye gelmis daha sonra Koministlerin Azerbaycan i isgal etmesi sonucu orda kalmis, hatta televizyonlarda cikmisti, Kanal7 kanalinda.
Bu TUrk 90 100 yaslarinda idi herhal

2.dunya savasinda Sovyet Ordusunda Almanlara karsi savasmis.Daha sonra Almanlara esir dusmus,Almanlar esir dusen pek cok askerle birlikte Bu Turku de soyundurmuslar, Almanlar bakmis bu sunnetli, Turk e demisler sen yahudisin? o da demis hayir ben Turkum tabi Almanlar inanmamis Turk olduguna,cunku yahudilerde sunnetlidir,yahudiler cocuklarini dogdugunda sunnet ederler.

Sonra Turkce bilen biri vasitasile ile anlamislar bunun Turk oldugunu

Turk Dede demisti >Beni serbest biraktilar hatta bana sigara ekmek verdiler,siz Turklerin buyuk millet oldugunu biliyoruz seni oldurmeyecegiz demisler, sonra Turk dede Italya ya falan gitmis iste Avrupa da
savas bitince Sovyetlere geri donmus.

Bu Turk Dedesi Baku de dilencilik yapiyordu ancak bizim medyamiz sirf eglence olsun diye Dedemizi sov gibi gosterdiler.Turk Dede bana demisti gittim Baku Elciligine ben Turkum dedim ancak kimse yardimci olmamisti demisti, Hatta Baku deki Turk Camisi yapimindada calismis parasiz ancak her gun belli mir marketin onunde dilenirdi evine ekmek parasi goturmek icin.

Hadi ordan yalancıda diyebilirsiniz tabi sadece bildiğim bir şey bu... Alıntıdır...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
saklap (18-04-08), yεsiL (13-04-08)
Eski 13-04-08, 18:47 Çevrimdışı   #13
Rektör
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kimlik arayışı proßlemin bildiğim kadarı ile yok ama oradan var gibi gözüküyor sorunlar ADG den ayrılmamla biticek o zaman anlaşılan... Herkes birden fazla düşünceye sahip olabilir. Atatürk bizim önderimizdir her zaman kahramanım olacaktır doğru dediğinde de de haklısın ama düşüncelerim atamam ve böyle olmak içinde efor sarfetmiyorum inan...

İnsanlar istedikleri nick,imza,vs. kullanaßilir neden ? diye sorulmaması lazım...

Rep ekranında yazdın zaman pek ilgilendirmemişti ama meydan alanında malesef bağlıyor... Yinede sinirli bir yüz ifadesi ile yazmadım bu kadar harfi emin olaßilirsin bir gün ortak noktada buluşucaz senle umarım... İmza alanımı senin istediğim gibi doldurcam yakın zamanda...

elbette kullanabilirler istedikleri nicki ve imzayi.. ama nasil sonsuz özgürlük diyemiyorsak .. cünkü sonsuz bir özgürlük mutlaka baska bir insanin özgürlügünü kisitiycagi icin.. istedigimiz gibi nick yada imza da kullanmayi cok benimsemiyorum.. karsi tarafa saygisizlik etmemek adina.. ben musevi olsaydim.. bana büyük bir tahrik olurdu bu tarz imzalar ve bu forumda (ille sen demiyorum..! ) bazi üyelerimizin nickleri, avatarlari, imzalari, yorumlari ve bundan önce düsünceleri. ben nasil ciplak kadin yada cinsel organlari desifre edicek avatarlar yada , o tarz küfürlü yada seviyesiz yorumlarda bulunmuyorsam bunu bilmedigimden degil, saygisizlik yapmamak adina yapmyiorum ve bunu da karsimdakinden bekliyorum.. gereksiz bir bekleyis mi bu.. ? olabilir

seninle ortak noktada ben cogu yerde de bulustugumu hatirliyorum.. bende sinirli bir yüz ifadesiyle yazmadim yorumumu .. buna da sen emin olabilirsin..

imza alanini benim istegime göre doldurmak konusu ama biraz abartili olmus gerekmez sadece bazi mesajlari dikkatli kullanmak lazim benim düsünceme göre. karsi tarafi herzaman düsünürüm .. ve ona göre davranirim.. yoksa herkes serbest ..
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (13-04-08)
Eski 13-04-08, 19:12 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
nickler, avatarlar beğenileri yada düşünceleri yansıttığını düşünüyorum.
mesela bir browser oyunuda ülke olarak komünist bir ülkeyi seçmiştim, avatar resmi olarakta orak çekiç vardı ama bu benim komünist olduğumu göstermezdi çünkü rumuzum burdakiyle aynıydı. rusyayı seçme sebebimide söyleyeyimde başka yerlere çekilmesin: askeri teknolojileri ucuz ve savunma hattı kuvvetli olduğundan. yazi tamamen stratejik. buda benim beğenim. ama düşüncem farklı.

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
aSi..ReBeLLiouS (01-11-08)
Eski 13-04-08, 20:28 Çevrimdışı   #15
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Alıntı:
nickler, avatarlar beğenileri yada düşünceleri yansıttığını düşünüyorum.mesela bir browser oyunuda ülke olarak komünist bir ülkeyi seçmiştim, avatar resmi olarakta orak çekiç vardı ama bu benim komünist olduğumu göstermezdi çünkü rumuzum burdakiyle aynıydı. rusyayı seçme sebebimide söyleyeyimde başka yerlere çekilmesin: askeri teknolojileri ucuz ve savunma hattı kuvvetli olduğundan. yazi tamamen stratejik. buda benim beğenim. ama düşüncem farklı.

nik ve avatarların beğenileri yansıttığı düşüncesine katıldığım için sizin neden yabancı nikler aldığınızı sordum. yani anlı şanlı türk tarihinde kimse yokta siz gidip yabancıların adlarını alıyorsunuz?

oyunda rus seçmişsin ama burada oyun değil gerçekleri yansıtmaya çalışıyoruz.

not: ya ben artık yorum yazmayam soruyu soran benim cevabı bilmediğim için sordum zaten

Eski 14-04-08, 11:37 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
senay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nik ve avatarların beğenileri yansıttığı düşüncesine katıldığım için sizin neden yabancı nikler aldığınızı sordum. yani anlı şanlı türk tarihinde kimse yokta siz gidip yabancıların adlarını alıyorsunuz?

oyunda rus seçmişsin ama burada oyun değil gerçekleri yansıtmaya çalışıyoruz.

not: ya ben artık yorum yazmayam soruyu soran benim cevabı bilmediğim için sordum zaten
ilk yazdığım cümleye katılıyorsan ne soruyorsun hala! bunu beğendim bunu yazdım. Anlı Şanlı Türk tarihinden neleri alıp nik yapacağımı ben belirlerim. o oyun örneğinide beğenilerime örnek olsun diye yazdım hem o oyunda bilgisayara karşı değil gerçek kişilere karşı oynanıyor.

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
aSi..ReBeLLiouS (01-11-08), senay (14-04-08)
Eski 14-04-08, 16:48 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aslında Nickler kişilerin kendi seçimleridir Bazı arkdaşların NicklerSırf birilerini Sinir ETmek için seçtiklerini biliyorum benim nickime gelince ben Yokedici yi Seviyorum Patantini bile alabilirim
Savasım di dimi Ben orda Yeşil ordu devletlerinden iranı almıştım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
senay (14-04-08)
Eski 14-04-08, 17:22 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sen neden nikler diye sordun o zaman
Takma ad, lakap yada başka bir Türkçe ifade ile sorabilirdin.
Madem Türkçeye, Ülkücülerden fazla özen gösterdiğini iddia ediyorsun neden Türkçe ve Türk'ü küçük harfle yazıyorsun?
Ben Ülkücü değilim Vatanseverim. Türklüğümle gurur duyuyorum ve Türkçeme elimden geldiğince dikkat ediyorum, bu nedenle soruna kendimide muhatap saydım.
Benim nickimde yabancı dil bir isim, küçüklüğümden beri kullanıyorum ve pokemon adı, Türkçesi yok zaten.
Beğeni odaklı şeyler olduğundan, okunuşu, yazılışı, görünüşü yada anlamı zevkli geldiğinden kullanılır nickler.
Şimdi benim nickim pokemon adı diye benim yazdıklarım ciddiyetsiz yada çocukça şeyler mi?
Son cümlem için ne alaka demeyin.
Yazdıklarına bakarak tartanlar için değilde, nicklere bakarak karar verenler için söyledim

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
нѕуη (14-04-08), aLadea (16-05-08), aydan (11-10-08), diafram (16-05-08), J.Mengele (14-04-08), senay (14-04-08), Sevda_Nehri (14-04-08),