| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | arkadaşlar burası sadece aslanlara aittir............... ![]() amacı sohbettir.............. ![]() hadi iiiiiiiiiiiiii sohbetler........................ ![]() Konu `Hiperaktif tarafından (07-03-07 Saat 22:05 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra aslanlar neredesiniz.......hadi galatasaraylı dostlar...bekleniyorsunuz....
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geldik geldik buradayız takımını değiştirene + rep verelim yeni promoyon |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.658
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bende bir gsli olarak bende burdayım konu neymiş.......... ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geldim ......
.... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı ugurlu olsun
|
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 245
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:164 ![]() ![]() |
her zaman burdayiz ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalabalıklaşalım pls.......
|
|
| | #10 |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee kimse yokmu yani.............. ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
hadi ilk konuyu ben açayımm...arkadaşlar geretsin bjk maçında sahaya sürdüğü 11 sizce ne kadar doğruydu....bence gerets genç yeteneklerin kendilerine olan güvenlerini kırma noktasında tartışılmaz tek isim...ve 10 hafta sahaya çıkarmadığı necatiyi tek forvet oynatması saçmalık... sizce...??? |
|
| | #12 |
zaten benim anlamadığım sakatlıkatan yeni çıkmış bir oyuncuyu önemli bir maçta nasıl tek forvet oynata bildiği yani bana kalırsa tek forvet hiç iiiiii bir fikir değildi................ ![]() |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
hemde necati gibi ağır bir oyuncu tek forvet oynamaz hayatta..çok ağır ve top tekniği en zayıf forvetlerden birisi..
|
|
| | #14 |
aslında taktik yanlış bence beşiktaş gibi bir takıma böyle bir taktikle oynatması.......... bazen gerets'i anlamıyorum yani.................... ![]() |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende gsliyim |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 382
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:3359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende tabiki GS liyim
Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla GEL!... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ben geldim.Forever Galatasaray.Kadro seçimi hatalıydı tabi ama sanki herkesin bilmediği birşeyler oluyo takım içinde.bu kadro seçimden çok isyanın sonucu gibiydi.her zaman olduğu gibi song yok.hasan şaş hırçınlığa devam.hakan şükür gizem kutusu zaten.takım içinde birşeyler oluyo ama inşallah sonu hayırlı olur.ama biz kişiler için tutmuyoruz Galatasaray ı.Yensede yenilsede sonuna kadar her zaman Galatasaray. |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb arkadaşar evet thorn sana katılıyorum bişeyler oluyor ama bjk maçındaki kadro tam bi fiyasko sağlam bi ümit karan nasıl oynamaz anlamıyorum takımda bence arda dan bile daha vazgeçilmez olmalı ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bişey sorcam sanırım spor gurubundaki tek kız benim yada bana mı öyle geldi kiii
.... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #20 |
bilmem bir bakalım.................. ![]() efet tek bayan üyemizsin............. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |