Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 25-08-08, 02:38 Çevrimiçi   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.017
Teşekkür etti: 2.624
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru UlTrAsLaN_GeBzE

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı
Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 08:35 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
neden daha fazla donwloadiki ?

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca

Eski 25-08-08, 10:28 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

UlTrAsLaN_GeBzE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 382
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1213
UlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
- neden E-dana ? -
Nedeni yok asl1nda sadece çok s1cak bi ortam1 var ondan olabilir aile gibi burda herkes herkes birilerine yard1m etme pesinde ondan olabilir

NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE
EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe

Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE

Eski 25-08-08, 10:29 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sırf yetkili olabilmek için mi downloadiki?

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 25-08-08, 10:31 Çevrimdışı   #5

Downloadiki

UlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuşUlTrAsLaN_GeBzE üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ℓєαяѕιση´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden daha fazla donwloadiki ?
Bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor hani orda herkes yardım ediyo bişeyler bulma gayretinde bende oraya elimden geldiğince yardım da bulunmya çalışıyorum böyle yardı msever biri gözüke bilirim ama aslında başkayım

Eski 25-08-08, 10:35 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sırf yetkili olabilmek için mi downloadiki?

Öyle olsa emin ol burda yetkili olurum burda konu açmak daha kolay orda bi emek var değilki burda emek harcan mı konu çanaların hepsi emek harcıyordur ama orda biraz fazla oluyor hem ben yanlış hatırlamıyosam 2 senedir burdayım yetkili olacağımı kimse söylemedi eskiden yapmazdım ama baktım orta mgerçekten güzel hoş seviyeli benim de katılmam gerektiğini düşündüm yetkimi alabilirler yine de paylaşım yapıcam öenmli olan yetki değil yani rahat ol sen kasma

Eski 25-08-08, 10:56 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
seni forumda hiç göremiyorum forumda genelde hangi bölümlerdesin?

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.

Eski 25-08-08, 10:58 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
2 senedir burdaydn peki niye bu zamana kadar aktif değildin?

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 25-08-08, 11:13 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
poor_youth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
seni forumda hiç göremiyorum forumda genelde hangi bölümlerdesin?
Downloadiki her bölümde bulunuyorum

Eski 25-08-08, 11:13 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
konulara neden qeç cvp veriosn?

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 25-08-08, 11:16 Çevrimdışı   #11

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
2 senedir burdaydn peki niye bu zamana kadar aktif değildin?
Yukarda yazdığımı okusan anlardın şimdi neden paylaşım yapıp önceden niye yapmadığımı ama yine söyliyim eskiden pek takılmazdım forumlara buraya bi mp3 ararken bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra da yine işim düştüğün de uğruyodum ama baktım herkes bi aile olma çabasında bende katılmaya karar verdim paylaşımlarımda buna yön veriyo

Eski 25-08-08, 11:18 Çevrimdışı   #12

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
konulara neden qeç cvp veriosn?
Şuan Downloadikide açmak zorunda olduğum 4-5 film var onlarla ilgileniyoru vede buraya cevap yazıyorum kusura bakma artık geç olsun güç olmasın

Eski 25-08-08, 11:52 Çevrimdışı   #13
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bu havayı nerden alıyorsun? yönetim bölümünde olduğun içinmi yoksa hep böylemisin?

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.

Eski 25-08-08, 11:55 Çevrimdışı   #14
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
UlTrAsLaN_GeBzE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor hani orda herkes yardım ediyo bişeyler bulma gayretinde bende oraya elimden geldiğince yardım da bulunmya çalışıyorum böyle yardı msever biri gözüke bilirim ama aslında başkayım
bana nie vuruyon bana vurmak hoşunamı gidio ;

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca

Eski 25-08-08, 12:07 Çevrimdışı   #15

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
poor_youth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu havayı nerden alıyorsun? yönetim bölümünde olduğun içinmi yoksa hep böylemisin?
Yokya estağfurullah ne havası bugün biraz gerginim öyle yansıyo heralde bide bu yönetim meselesi var yönetimdeki herkese niye böyle bakıyosunuz ki alsınalr ya o zaman normal biri olmak istiyorum ben hem daha belli değil test ediliyorum

Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 12:09 Çevrimdışı   #16

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ℓєαяѕιση´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana nie vuruyon bana vurmak hoşunamı gidio ;
Sana vurduğum falan yok ya nerden çıkardın soruyosun cevap veriyorum sana bi kastım yok yani

Eski 25-08-08, 12:23 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
yaş kaç......

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 25-08-08, 12:39 Çevrimdışı   #18

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaş kaç......
20 oldum geçen hafta ;

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (25-08-08)
Eski 25-08-08, 12:42 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
UlTrAsLaN_GeBzE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
20 oldum geçen hafta ;
ooo tebrik ederim
nice yıllara...

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 25-08-08, 12:44 Çevrimdışı   #20

Downloadiki

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ooo tebrik ederim
nice yıllara...
Saol inşallah hep birlikte olur

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (25-08-08)
Kapalı konu