| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Alıntı:
- neden E-dana ? - Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (25-08-08) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden daha fazla donwloadiki ?
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE | |
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sırf yetkili olabilmek için mi downloadiki? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #5 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor hani orda herkes yardım ediyo bişeyler bulma gayretinde bende oraya elimden geldiğince yardım da bulunmya çalışıyorum böyle yardı msever biri gözüke bilirim ama aslında başkayım NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #6 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle olsa emin ol burda yetkili olurum burda konu açmak daha kolay orda bi emek var değilki burda emek harcan mı konu çanaların hepsi emek harcıyordur ama orda biraz fazla oluyor hem ben yanlış hatırlamıyosam 2 senedir burdayım yetkili olacağımı kimse söylemedi eskiden yapmazdım ama baktım orta mgerçekten güzel hoş seviyeli benim de katılmam gerektiğini düşündüm yetkimi alabilirler yine de paylaşım yapıcam öenmli olan yetki değil yani rahat ol sen kasma NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni forumda hiç göremiyorum forumda genelde hangi bölümlerdesin?
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
| | #8 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 senedir burdaydn peki niye bu zamana kadar aktif değildin? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #9 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Downloadiki her bölümde bulunuyorum NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #10 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konulara neden qeç cvp veriosn? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #11 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yukarda yazdığımı okusan anlardın şimdi neden paylaşım yapıp önceden niye yapmadığımı ama yine söyliyim eskiden pek takılmazdım forumlara buraya bi mp3 ararken bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra da yine işim düştüğün de uğruyodum ama baktım herkes bi aile olma çabasında bende katılmaya karar verdim paylaşımlarımda buna yön veriyo NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #12 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuan Downloadikide açmak zorunda olduğum 4-5 film var onlarla ilgileniyoru vede buraya cevap yazıyorum kusura bakma artık geç olsun güç olmasın NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu havayı nerden alıyorsun? yönetim bölümünde olduğun içinmi yoksa hep böylemisin?
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
| | #14 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
| | #15 | |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE | |
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (25-08-08) |
| | #16 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana vurduğum falan yok ya nerden çıkardın soruyosun cevap veriyorum sana bi kastım yok yani NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #17 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaş kaç...... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooo tebrik ederim ![]() nice yıllara... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #20 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saol inşallah hep birlikte olur NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (25-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |