| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]() | ulu önder mustafa kemal atatürk'ün.... arkadaşlar ulu önder mustafa kemal atatürk'ün dedesi kim dedesinin adını bılen veya fotografı olan varsa bı zahmet burada yayınlıya bılır mı yanlış anlamayın sadece dedesının kım oldugunu merak ettım araştırdım ama bulamadım ben aramızda tarıhçılerde vardır veya bılenler vardır dıye bu konuyu açma gereksımı duydum ılgınız için şimdiden tşk ler saygılar *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atatürk makedonya göçmenidir. Dededisin ismi Kızıl Ahmet Efendidir. Karamanoğullarından göçmüşlerdir makedonyaya.Atatürk'ün soyu kızıl oğuzdur yani yörüktür yani TÜRKTÜR.
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~~abd~~ (25-02-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dedesinin isminin kızıl ahmet oldugunu bılmıyordum ılk efa duydum pay. için tşkler pekı kaynak nerden
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kaynağım yok. Biliyorum ama.
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~~abd~~ (27-02-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |