| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | ulusal bazlı en iyi müzik programı sizce ne ?
Ben bu soruyu kendime sorduğumda ilk olarak Dream Tv' de ki Yüxekses ve CnnTürk ' de ki Frekans arasında kaldım ama sanırım ben Frekans'ı daha çok seviyorum. PROGRAM HAKKINDA Müzik dünyasından son haberler Frekans’ta. Şafak Ongan’ın hazırlayıp sunduğu Frekans’ta Türkiye’den ve dünyadan sanatçılarla özel röportajlar yapılıyor. Yeni videolar, albümler, dünyaca ünlü isimlerin ağzından kendi albümlerinin kritiği, Türkiye’nin en nitelikli sanatçılarının yeni prodüksiyonlarına ilişkin ekrana ilk yansıyan değerlendirmeler, en çok satanlar ve ödüller, ülkemizde müzik yapan alternatif isimler, ilk kez sesini duyuranlar ‘Frekans’ta ekrana geliyor |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bzı uydu kanalları var ama kral tv şimdilik birinci gbi gözüküyor
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence dream tvdeki happy hours en güzeli gibi
... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ucakla sana katılıyorum frekans ve yuxexes çok güzel programlar
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 131
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:228 ![]() ![]() ![]() |
bence dream tv de geçen yılbaşı çıkan canlı performans programı
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |