| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeklerin çoğu kel çoğu abartılı jole felan kullanıyor ![]() bir çoğu dagınık seviyor ![]() bir çoğu uzun zaçlı ![]() kızlara hiç girmiyim çıkamam ![]() ![]() ![]() ![]() ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süperr \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet dökülen saçlarıda yandaki çöpe bırakıyosunz ... . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çöpe ne bırakıyouz yaw ![]() satcaz para kzanıcaz yahu ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bitli biri girse iflah olmaz artık o makına Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kim naapsN saçımızı \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben halat yapıp ip atlıycam . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
![]() |
| Tags |
| disorder, zihni sinir projeleri |
| Konu Seçenekleri | |
| |