Konu Seçenekleri
Eski 10-10-08, 19:43 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
umumi tuvalette 4 gün kilitli kaldı

Umumi tuvaletin kilidi bozuldu. İçerde 4 gün mahsur kaldı. Sonra mı...?

İskoçya'da 55 yaşında bir emekli öğretmen, umumi tuvaletin kapı kilidinin bozulması üzerine, sıcaklığın sıfırın altına düştüğü bir havada 4 gün içeride mahsur kaldı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 4 gün sonunda sesini tuvaletlerin temizliğinden sorumlu kadına duyurmayı başaran David Leggat, "Hayatta kalma mücadelesi verdim. Ayaklarımı sıcak tutmam gerektiğini biliyordum. Sıcak suyu açık tutarak havuz oluşturdum ve ayaklarımı içine soktum" dedi.

"4 gün boyunca hiçbir şey yemedim, sadece musluk suyu içtim" diyen Leggat, gülümseyerek, "Ama en azından tuvalet emrime amadeydi" diye konuştu.

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-10-08, 19:44 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.045
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hakli

Peri Padişahının Kızı
..

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni
Masal bitti..!

Konu Seçenekleri