| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Umursanmamak Çok değer verdiğiniz biri tarafından dikkate alınmama,iplenmeme durumu. hele bir de kendinizi kaptırdıgınız biri ise... O kadar koyar ki insana kendinize bir türlü gelemezsiniz. Morali bozuktur mesaj atarsınız,gelmez bir türlü cevap. Konusmak istersiniz yine ararsınız çıkmaz karsı taraftan hiç kimse. Kesin görmedi,zamanı yok ondan cevaplayamadı,hasta,yok canım benle mi görüşmek istemeyecek,ama istediğin zaman gel demişti,ama çok güzeldi gözleri-bana bakan mavi gözler-,ama gülüyordu hani bana,elimi tutuyordu hani benim,teninin kokusunu duymustum hani,........... gider böyle... Ama anlarsınız saatler ,günler sonrasında hayali bir mesajla demek istediklerini; "Benim sana ihtiyacım yok. Benim gözümde sıradan bir insansın sen Evet aşkını hiçe sayıyorum.Bir anlam ifade etmiyor bana.Hadi git yoluna. Kırmayalım birbirimizi" [ Alıntı daldan düşen kozalağın ağaç olma hayallerinin kozalak kuruyup gidene kadar devam etmesidir... kuruyup ölene kadar anlamaz ne olduğunu doğa... o bir amaçla gelmiştir amacı vardır onun toprakta yatmasının... anlamaz kimse anlamaz... umut ve sabırla bekler kozalak yeşil günleri, dallarına hiç doğmayacak güneşi ... gelmez güneş anlamaz doğa... haykırır kozalak sessizce... duymaz kimse... duyanlar kendi akıllarındaki sesi koyarlar onun çığlıkları yerine... yine bildiklerini okurlar duymamazlıktan anlamamazlıktan gelirler aslında... umursamazlar onu ve yaptıklarını... kendi dünyalarında kozalak yoktur onlar için... pişman olur kozalak daldan düştüğü güne... acı gerçeği fısıldar doğa; sen zaten hiçbir zaman ağaç olamazdın... ölür kozalak anlaşılmadan duyulmadan umursanmadan kimse tarafından... son düşüncesi hala bir ağaç olmaktır güneşin altında sadece "o"nunla... Alıntı ] Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | MareNostrum (21-07-08), SessizSeyirci (21-07-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu anda içinde bulunduğum durumu bu kadar mı iyi ifade edebilirsin yaa! Saat 16.00 da bir kızla buluşucam. Hayallerimi süsleyen bir kızla. Ona nasıl kapıldığımı biliyor ama buna karşılık vermiyor. Muhtemelen saat 4 te bana söyleyecekleri yukarda senşn yazdıkların...... Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (21-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |