| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Umut İnsan hayatında mutlaka olması gereken, yitirdinizmi ne hayattan nede başka şeylerden artık bi tat alamazsınız... Beklemenin en anlamlısıdır, Sonunda Hayal kırıklığı olsada olmasa (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.490
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UMUT en sevdiğim kelime,ve bu kelimenin bendeki anlamı çok büyüktür...Kimsenin Umudunu yitirmemesi dileğiyle ve tüm UMUD ettiklerinin gerçekleşmesi dileği ile...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Umut Fakirin ekmeği" cümlesinde geçen ve beklentiler ne olursa olsun, beklerken fakirleştiğiniz.. bir nevi çokca özlem yamalı heves. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | YaGMuR_CiNi (24-09-07), ŞiYaR (24-09-07) |
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.324
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşama sebebi...umutsuz insan nasıl yaşarki.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Hayal" in olabilme ihtimali biraz daha yüksek versiyonu. |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umut, gerçekleşebilecek şey üzerine sahip olunan hırs, istek, hayaller bütünüdür. Hayal kırıklığıyla sonuçlanma ihtimali sebebiyle de bir zehirdir aynı zamanda. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |