| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Üniversitede Hatta Tüm Öğrencilik Hayatının En Büyük Öğrenci Grubudur ![]() Havasından Geçilmez ![]() Çabuk Geçtiği Söylenir , Mezuniyet , Bitirme Çalışması Vs. Vs. Derken..... Yarın Allah'ın İzniyle Öğrencilik Hayatımın Son Senesine Giriyorum ![]() Hayırlısı ![]() |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini Konu Řσσκΐ₤ tarafından (07-09-08 Saat 16:24 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:104 ![]() ![]() |
oo hayırlı ossunnn =))
|
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun bakalım allah bızede nasıp etsın o gunu konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (07-09-08) |
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sınıfta kalmazsam (zor bir ihtimal) 2 sene sonra yasayacagım psikolojik durum Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amın konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olsada biz de girsek;hayırlı olsun David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.223
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlatılmaz yasanır derler ya aynen oyle Raabım herkese yasamayı nasıup etsın
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 311
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun gürkancım benimde ünide son senem.4 yıl geçti ne çabuk... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #10 | |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
|Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | peris (07-09-08) |
| | #11 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben 3 deyim 3 en zoru hayırlı olsun kardeşim hayatında başarılar (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.961
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah inşallah banada nasip eder (:
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah izin verirse bizde görürürz ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun... benimde bu sene son senemdi, pek ekstra bişey olmuyo ancak güzel bi duygu... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 817
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okulu bitirmiş iş hayatına atılmış biri olarak konuşuyorum arkadaşlar... game over ![]() Aşk Salgın Bir Hastalık! *** |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bitmeyen Bi Yıldır ![]() Okul Uzadıkca Uzar We Son Sınıfın Sonu Gelmez ![]() Atılana Kadar Tabiiki ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #17 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.164
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer her sene alttan bir iki ders bırakmamayı becerirsem okul hayatımda geleceğim son noktadır ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mutlu sana inşallah bende o günleri görürüm.. bu gidişle biraz zor o günelr gelecek.çünkü alttan derslerle uğraşa uğraşa bi hal oldum Pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (24-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |