Konu Seçenekleri
Eski 03-10-08, 12:38 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
üniversitede kızlar teklif ediyormuş rivayeti

türevleri mevcut olan;gidenlerin:
"yalanmış;yok böyle bişey"
diyerek hayal kırıklığına uğradıkları;bilfiil yıkıldıkları görülür...

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 03-10-08, 12:43 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.158
Teşekkür etti: 1.387
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19920
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hannibal kıbrısa gel...

eline kağıt veriyorlar tabi herkese değil

kağıtta benimle çıkar mısın yazıyor başka bir kız arkadasıyla yolluyor diğer kızda iler de bekliyor

bende diyom ki yükseklik korkum var cıkamam

1 haftalık istiyorlar anladın sen onu etinden sütünden yararlanma
ben sevmem öle şeyi...

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (03-10-08), _osiris_ (03-10-08)
Eski 03-10-08, 12:47 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
öss bebelerine gaz vermek icin kullanılan cümlecik
tamamen yalandır..
üniversitede umdugunu bulamayanlar icin:
bknz: yüksek lisansta kızlar teklif ediyormuş

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (03-10-08)
Eski 03-10-08, 13:02 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hannibal kıbrısa gel...

kağıtta benimle çıkar mısın yazıyor başka bir kız arkadasıyla yolluyor diğer kızda iler de bekliyor

ben sevmem öle şeyi...
Allah neler yaratmış
geleyim dostum;götür beni gittiğin yere

David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeffrey Dahmer

Eski 03-10-08, 13:03 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öss bebelerine gaz vermek icin kullanılan cümlecik
tamamen yalandır..
üniversitede umdugunu bulamayanlar icin:
bknz: yüksek lisansta kızlar teklif ediyormuş
bebe filan ayıp oluyor

David Smith
Jeffrey Dahmer

Eski 03-10-08, 17:50 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hannibal kıbrısa gel...

ben sevmem öle şeyi...
Kıbrıs sende neler varmış haberimiz yokmuş

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 03-10-08, 17:59 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Etse ne olur etmese ne olur gönül istemedikçe
Gönül zaten mutlaka alır isteyeni

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 03-10-08, 18:09 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Banada söylendi,ne yani yalan mıydı herşey Tüm hayallerim yıkıldı

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 03-10-08, 18:17 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.059
Teşekkür etti: 952
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13686
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Keske kagita yazsalar burda
Direkmen mevzuya giriyolar dallaamalar
Benim bildgim erkekler yapardi bunu kizlardami yapiyormus baaak terbiyesizlere

Sensizliğin Tadı Yok

az kaldi ..
Eski 03-10-08, 18:30 Çevrimiçi   #10
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.198
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Yalan olsada ama içimde bir umut var

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 03-10-08, 18:32 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
GamzeL.im´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keske kagita yazsalar burda
Direkmen mevzuya giriyolar dallaamalar
Benim bildgim erkekler yapardi bunu kizlardami yapiyormus baaak terbiyesizlere
Kızlarında girişken olması lazım biraz

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 03-10-08, 18:35 Çevrimiçi   #12
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.662
Teşekkür etti: 1.427
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Duymamıs olimm ..!!

Cok ayıp derdi okumak olmayan uc beş capulcu kızın yaptıkları hey allahım ne gunlere kaldık evlatlarımıza yapılan yakıstırmalar ..Allah sonumuzu hayır etsin .. Bu turleri kınayın pirim vermeyin ..

ASAKİRİ sende varsada bile soyleme milleti heveslendir me bi sekilde yardımcı olma ...!

Abi hayatın gercekleri bunlardan kacıs yok falan demeyin lütfen oyle bile olsa ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Konu bEyAzLi tarafından (03-10-08 Saat 18:37 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: :((((
ASAKİRİ (03-10-08), Bir Ben Eksiktim (03-10-08)
Eski 03-10-08, 18:51 Çevrimiçi   #13
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 891
Teşekkür etti: 311
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ciddi anlamda var arkadaşlar!üniversitede ne kızlar var ağzınız açık kalır!yahu anlatym mesela sevgilisi olan erkek değerlenir ona sulanırlar fln! şahsen gördüm ööle .... biiippp ağzımı bozduracaklar töbee yaa yahu nese kim açtı bu konuyu çok ... kızlar var snirlendim şimdi(tabi herkes değil ama nese ...)

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 03-10-08, 18:54 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
boş iş bunlar her kız aynı deildir

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
ஐBe@utYஐ (03-10-08), HANNİBAL (03-10-08)
Eski 03-10-08, 18:57 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

_deniz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 987
Teşekkür etti: 401
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10472
_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış
istisna bunlar her kız aynı değildir, yani istisnalar kaideyi bozmaz.

Anlamayana az gelirim, anlayana çok!
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (03-10-08)
Eski 03-10-08, 19:17 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oss donemi bizide kandirdilar boyle (: hala rast gelmedi ama (: yani tip eczacilik okuyupta hemsireli fantazileri kurmayin yok ole bisi (:

birde huzurevinde kizlar teklif ediyormus

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 03-10-08, 20:12 Çevrimdışı   #17
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
~sebofan_memo~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
birde huzurevinde kizlar teklif ediyormus
huzurevnde kız yk ki çoğu yaşlı

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 03-10-08, 20:14 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.572
Teşekkür etti: 263
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2424
ayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kanmayın kardeşim
kızlar genelde teklif etmezler edenlerde mutlaka karşılığını alacağından emindir.
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (03-10-08)
Eski 03-10-08, 20:17 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.158
Teşekkür etti: 1.387
Forum Puanı:19920
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Duymamıs olimm ..!!

Cok ayıp derdi okumak olmayan uc beş capulcu kızın yaptıkları hey allahım ne gunlere kaldık evlatlarımıza yapılan yakıstırmalar ..Allah sonumuzu hayır etsin .. Bu turleri kınayın pirim vermeyin ..

ASAKİRİ sende varsada bile soyleme milleti heveslendir me bi sekilde yardımcı olma ...!

Abi hayatın gercekleri bunlardan kacıs yok falan demeyin lütfen oyle bile olsa ..

abi istediği kadar heveslensinler oranın kızları tuhaf bakmayana bakıyorlar...
okulda öğrenci olman gerekir...
vs
vs...
zor olur biraz onların işi ancak ben gibi yakışıklı da olur
çok mütevaziyimdir

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (03-10-08)
Eski 03-10-08, 20:31 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
duyduğumda hade len kandırmayın kendinizi
die tepki verdiğim bi laf

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (03-10-08)

Konu Seçenekleri