| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | üniversitede kızlar teklif ediyormuş rivayeti
türevleri mevcut olan;gidenlerin: "yalanmış;yok böyle bişey" diyerek hayal kırıklığına uğradıkları;bilfiil yıkıldıkları görülür... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hannibal kıbrısa gel... eline kağıt veriyorlar tabi herkese değil kağıtta benimle çıkar mısın yazıyor başka bir kız arkadasıyla yolluyor diğer kızda iler de bekliyor bende diyom ki yükseklik korkum var cıkamam ![]() ![]() ![]() ![]() 1 haftalık istiyorlar anladın sen onu etinden sütünden yararlanma ![]() ben sevmem öle şeyi... (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öss bebelerine gaz vermek icin kullanılan cümlecik ![]() tamamen yalandır.. üniversitede umdugunu bulamayanlar icin: bknz: yüksek lisansta kızlar teklif ediyormuş Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (03-10-08) |
| | #4 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() geleyim dostum;götür beni gittiğin yere David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| | #5 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| | #6 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" | |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Etse ne olur etmese ne olur gönül istemedikçe Gönül zaten mutlaka alır isteyeni Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Banada söylendi,ne yani yalan mıydı herşey Tüm hayallerim yıkıldı ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 952
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keske kagita yazsalar burda Direkmen mevzuya giriyolar dallaamalar ![]() Benim bildgim erkekler yapardi bunu kizlardami yapiyormus baaak terbiyesizlere ![]() Sensizliğin Tadı Yok az kaldi .. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalan olsada ama içimde bir umut var |
|
| | #11 | |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| | #12 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duymamıs olimm ..!! Cok ayıp derdi okumak olmayan uc beş capulcu kızın yaptıkları hey allahım ne gunlere kaldık evlatlarımıza yapılan yakıstırmalar ..Allah sonumuzu hayır etsin .. Bu turleri kınayın pirim vermeyin .. ASAKİRİ sende varsada bile soyleme milleti heveslendir me bi sekilde yardımcı olma ...! Abi hayatın gercekleri bunlardan kacıs yok falan demeyin lütfen oyle bile olsa .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... Konu bEyAzLi tarafından (03-10-08 Saat 18:37 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: :(((( |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ASAKİRİ (03-10-08), Bir Ben Eksiktim (03-10-08) |
| | #13 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 311
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciddi anlamda var arkadaşlar!üniversitede ne kızlar var ağzınız açık kalır!yahu anlatym mesela sevgilisi olan erkek değerlenir ona sulanırlar fln! şahsen gördüm ööle .... biiippp ağzımı bozduracaklar töbee yaa yahu nese kim açtı bu konuyu çok ... kızlar var snirlendim şimdi(tabi herkes değil ama nese ...) ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #14 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boş iş bunlar her kız aynı deildir BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oss donemi bizide kandirdilar boyle (: hala rast gelmedi ama (: yani tip eczacilik okuyupta hemsireli fantazileri kurmayin yok ole bisi (: birde huzurevinde kizlar teklif ediyormus ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #17 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | huzurevnde kız yk ki çoğu yaşlı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #19 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() abi istediği kadar heveslensinler oranın kızları tuhaf bakmayana bakıyorlar... okulda öğrenci olman gerekir... vs vs... zor olur biraz onların işi ancak ben gibi yakışıklı da olur ![]() ![]() ![]() ![]() çok mütevaziyimdir ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . | |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duyduğumda hade len kandırmayın kendinizi ![]() die tepki verdiğim bi laf biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|